Cele mai bune aplicații și extensii care vă protejează confidențialitatea în Safari


(Câteva luni în urmă ExpressVPN a scris o postare pe blog în primele 3 extensii ale browserului pentru protejarea confidențialității tale. În timp ce am primit feedback foarte bun despre acea postare, ne-am dat seama că am neglijat o demografie-cheie: utilizatorii fideli Safari. Pentru dumneavoastră.)

Ești urmărit. Și nu doar de către urmașii dvs. pe Twitter și Instagram. Anunțurile pop-up și scripturile terță parte urmăresc ceea ce faci online. Și mai rău, aceste anunțuri și scripturi vă pot compromite securitatea cibernetică și pot încetini viteza de navigare.

Doriți să vă protejați confidențialitatea și securitatea pe internet în timp ce navigați pe Safari? Armează-te cu aceste aplicații astăzi.

Noul Arsenal de blocanți de conținut Apple

Când Apple a lansat iOS 9, acestea au inclus o caracteristică nouă trecând cu vederea, dar uimitoare, care permite extensii de blocare a conținutului.

Dar acestea nu sunt blocanții dvs. de anunțuri tradiționale. Blocatorii de conținut Apple fac mult mai mult decât anunțurile blocate. De asemenea, blochează cookie-urile, ferestrele de tip pop-up, redarea automată a videoclipurilor, scripturile și orice alt conținut care poate invada intimitatea (și enervant).

În timp ce postarea noastră pe blog despre cele mai bune extensii Chrome pentru protejarea confidențialității dvs. a spart aplicațiile în categorii diferite, blocanții de conținut Safari combină diverse funcții pentru a funcționa ca extensii anti-urmărire și securizare site-uri, precum și blocante de anunțuri tradiționale..

Iată care sunt alegerile noastre pentru cei mai buni liber Aplicații de confidențialitate pentru iOS și Mac.

Sari la…

Aplicații de blocare a conținutului de top pentru Safari pe iOS
Extensii de blocare a conținutului de top pentru Safari pe Mac

Aplicații de blocare a conținutului de top pentru Safari pe iOS

Consultați blocanții noștri de conținut preferați pentru iPhone, iPad și iPod!

Topul nostru de alegeri pentru iOS: 1Blocker

logo pentru 1blocker, alegerea noastră de top

Ce este mai bine decât un blocant de anunțuri care blochează aproape fiecare anunț sau script de la terți? Un blocant de anunțuri care îți îmbunătățește de fapt durata de viață a bateriei. Acesta este exact ceea ce 1Blocker face.

Deși UBlock Origin a fost alegerea noastră 1 pentru cel mai bun blocant de anunțuri pentru Chrome, nu este disponibil pentru Safari. Din fericire, dezvoltatorii 1Blocker ar fi putut crea ceva chiar mai bun decât UBlock Origin.

Cu peste 8.000 de blocante preinstalate, 1Blocker țintește reclame și scripturi la un efect maxim – ceea ce face posibil ca site-urile să se încarce mai rapid și descărcările să se încarce mai ușor. De fapt, dezvoltatorii 1Blocker susțin că aplicația poate reduce timpul de încărcare și descărcările de date cu peste 50 la sută!

1blocker în acțiune

1Blocker este ușor de utilizat și oferă o mulțime de caracteristici excelente personalizabile. Puteți bloca cookie-urile și site-urile specifice (un-block). Puteți chiar ascunde anumite elemente de pagină și să blocați fonturi personalizate pentru a ajuta la îmbunătățirea vitezei de navigare.

Opțiuni de personalizare 1blocker

Nu ne este frică să declarăm că această aplicație este singurul blocant de anunțuri de care ai nevoie vreodată pe iPhone.

(Notă: 1Blocker este disponibil gratuit, dar opțiunile dvs. personalizabile sunt limitate. Pentru a debloca restul opțiunilor personalizate, puteți cumpăra versiunea pro pentru 2,99 USD USD. Știm, știm: această listă ar trebui să fie despre aplicații GRATUITE Dar 1Blocker este atât de bine încât a trebuit să-l denumim drept cel mai de top alegere.)

Runner-up: Rafinare

Dacă nu sunteți mulțumit de versiunea gratuită a lui 1Blocker și nu vă simțiți ca să renunțați la numerar pentru suita completă, Rafina este alternativa perfectă.

logo pentru perfecționarea aplicației ios

Fost cunoscut sub numele de Safari Blocker, Rafinarea este 100% gratuită și vine cu două blocante încorporate: Confidențialitate clasică și Adblocking clasic. După cum sugerează numele, Classic Privacy vă ajută să vă protejați informațiile personale, în timp ce Classic Adblocking blochează pop-up-urile și scripturile nedorite.

captură de ecran a interfeței pentru perfecționarea aplicației

Confidențialitatea clasică este dezactivată în mod implicit, dar puteți comuta pentru a permite ambilor blocanți să funcționeze simultan.

captură de ecran a opțiunilor de perfecționare a aplicației

Ca și 1Blocker, Rafinare vă permite, de asemenea, site-uri specifice listei de alb și are o serie de opțiuni personalizabile. Și, în timp ce veți vedea timpi de încărcare mai rapide, cu rafinare instalată, 1Blocker este încă cel mai bun pentru îmbunătățirea vitezei de navigare pe Internet.

Cum să activați blocanții de conținut pentru Safari pe iOS

Vă rugăm să vă amintiți că pentru a utiliza blocante de conținut pe iOS, trebuie să le activați mai întâi.

După ce ați descărcat un blocant de conținut din App Store, accesați dispozitivul dvs. Setări meniul. Sub Safari, apăsați pe Blocante de conținut, și comutați comutatorul pentru a permite aplicația (sau aplicațiile) pe care le-ați instalat.

poza cu copii în cutia de carton de pe safariAtenție! Noile blocante de reclame ale Apple sunt disponibile și pe Mac!

Extensii de blocare a conținutului de top pentru Safari pe Mac

Safari 9.0 de la Mac începe, de asemenea, să vadă cota sa corectă de extensii de blocare a anunțurilor. La fel ca aplicațiile iOS, acestea funcționează blocând atât ferestrele pop-up, cât și scripturile. De asemenea, ajută la îmbunătățirea timpilor de încărcare. Iată care sunt cele mai bune opțiuni pentru blocatorii de conținut Safari pentru Mac.

Alegerea noastră de top pentru Mac: Adamant

adamant vă ajută să vă protejați confidențialitatea blocând anunțuri de tip banner, ferestre de tip pop-up, scripturi de urmărire și alte elemente web nefaste care vă urmăresc online. De asemenea, ajută la creșterea timpului de încărcare.

logo pentru adamant

Mai jos am postat capturi de ecran ale unei pagini web în Safari 1) cu Adamant dezactivat și b) cu Adamant activat.

Uită-te la această pagină web cu Adamant dezactivat

Observați anunțurile din partea ecranului și linkurile de anunțuri „Around the Web”, linkurile „From Our Partners” și enormul banner de deasupra subsolului.

captură de ecran a paginii web vizualizate fără adblockers

Uită-te la această pagină web cu Adamant activat

Acum uitați-vă la aceeași pagină web în Safari când Adamant este activ. Vezi diferenta? Toate anunțurile au dispărut, există mult mai puține distrageri, iar pagina este semnificativ mai scurtă și mai plăcută de privit.

captură de ecran a paginii web vizualizate cu extensie de blocare a conținutului activă activată
Singurul lucru care îi lipsește de Adamant este în calea funcțiilor personalizabile. Nu există nicio opțiune de a afișa o listă albă sau de a modifica setările. Dar într-un mod care ar putea fi de fapt un punct de vânzare, întrucât Adamant este blocantul perfect al anunțurilor plug-and-play.

Deoarece această extensie atinge toate punctele noastre dulci – este ușor de utilizat și vă protejează browserul de reclame nedorite și scripturi invizibile – ne câștigă râvnitul nostru Top Pick.

În timp ce Adamant este gratuit pe Mac, Adamant pentru iOS este disponibil pentru 1,99 USD.

Runner-up: Wipr

Gemul puțin cunoscut Wipr funcționează blocând atât reclame, cât și trackere.

logo pentru wipr

Ca și Adamant, Wipr se actualizează automat, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la utilizarea celei mai recente versiuni.

Deși este un blocant de anunțuri puternic în sine, testarea demonstrează că Adamant este puțin mai eficient.

Wipr este disponibil atât pentru OS X, cât și pentru iOS. În timp ce versiunea Mac este gratuită, Wipr pentru iOS este disponibil pentru 0,99 USD USD.

Cum să activați blocanții de conținut pentru Safari pe Mac OS

După ce ați instalat extensiile care blochează conținutul, le puteți activa și dezactiva în meniul Preferințe Safari. Pentru a accesa acest lucru, faceți clic pe Safari în meniul fișier, apoi faceți clic pe Preferințe

captură de ecran pentru accesarea preferințelor safariului

Sub Extensii fila, veți vedea toate extensiile pe care le-ați instalat în Safari. Bifează sau debifează caseta pentru a activa blocatorii de conținut.

captură de ecran de extensii de safari în panoul de preferințe

Acolo îl ai. Armează-te cu aceste blocante gratuite de conținut și preia-ți confidențialitatea pe Internet în Safari astăzi!

Imagine prezentată: Alejandro Escamilla / Unsplash
Imagine safari: Luis Louro / Dollar Photo Club

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map