Ce parte a corpului a mâncat acest bărbat pentru a nu fi identificat?

omul își mușcă propriile amprente pentru a evita poliția

Avertizare! Nu pentru slabul inimii! Un bărbat din Florida, arestat recent pentru conducerea unui Mercedes furat, și-a petrecut timpul reținut în vehiculul poliției încercând să-și muște propriile amprente.!

Nu vă faceți griji. Videoclipul de mai sus, deși este super ciudat, nu este atât de grafic. În principal, pentru că bărbatul în cauză nu a reușit să înlăture amprentele respective, care ulterior au fost ușor identificate de scanerul de poliție.

Tactica gangsterului din vechile școli

Ectomiile cu amprentă digitală nu sunt noi în lumea criminală. Primul caz raportat s-a întâmplat în 1933, când liderul de bandă Theodore „Handsome Jack” Klutas s-a dovedit că și-a depus degetele în jos pentru a ascunde amprentele sale. Doi membri ai clanului lui Kate „Ma” Barker au avut un medic care i-a tăiat amprentele chirurgical. Dar la fel ca omologul lor modern Floridian, niciuna dintre aceste încercări nu a avut succes. Amprentele fie a crescut înapoi sau nu eram suficient de ascunși pentru a împiedica identificarea.

Un caz rezonabil de reușit a fost John Dillinger, care în aceeași epocă a Depresiei și-a dat degetele tratamentul chimic, arzându-le cu acid pentru a îndepărta toate, în afară de cea mai slabă urmă a crestelor sale distinctive.

Durere, dar fără câștig

Dacă aveți în vedere eliminarea amprentelor dvs. și nu sunteți înrămat de cea mai evidentă descurajare (adică., durere extremă), iată un alt motiv destul de bun pentru a nu le elimina: de obicei nici nu funcționează. Cercetările medicale sugerează că trebuie să penetrezi nu numai epiderma, ci și stratul generator care păstrează șablonul amprentei tale pentru a face orice daune permanente amprentelor tale. Altfel, vor crește din nou.

Și dacă reușești și cicatrici permanent degetele? Felicitări, tocmai ai făcut mai ușor identificarea poliției! “Hei, Bill, cine crezi că a lăsat aceste amprente cu ciudatul model de cicatrice?” “Oh, probabil acel tip care a încercat să-și taie amprentele când l-am arestat ultima dată”.

Manevre invazive

Pe măsură ce biometria devine din ce în ce mai invazivă, probabil ne putem aștepta să vedem infractorii care merg pe lungimi mai mari și mai periculoase pentru a se sustrage identificării.

Dacă scanerele irisului vă pot identifica de la 40 de metri distanță, cât de departe suntem de distopia Minority Report de a vă îndepărta globii oculari pentru a scăpa de detectare? Și dacă implanturile de microcipuri subdermice devin vreodată standard, mai mulți infractori nu vor recurge la auto-chirurgie pentru a le elimina?

Plecarea de pe rețea înseamnă să treci sub cuțit și să rămâi anonim va fi o întreprindere sângeroasă.

Între timp, dacă te găsești arestat – greșit sau nu – fă-ți o favoare, salvează-ți necazul și păstrează degetele intacte.

Imagine prezentată: Ciostylefotolia / Dollar Photo Club

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me