Cadourile de Crăciun inspirate de confidențialitate de ultimă oră pe care le puteți cumpăra la benzinărie

Cadouri perfecte de Crăciun de ultimă oră pentru conștiența de confidențialitate.

Nu mai aveți timp pentru a primi cuiva special un cadou de Crăciun? Nu vă faceți griji, ExpressVPN are spatele. Iată 5 cadouri perfecte, conștiente de confidențialitate, pe care le puteți ridica la benzinărie.

Cadouri X-mas de ultimă oră

1. Ziare

Confidențialitatea nu se limitează la activitatea online – ca multe lucruri, începe de acasă. Așadar, de ce să nu dăm un ziar? Primitorul norocos îl poate folosi pentru a-și acoperi ferestrele. Ziarele fac perdele excelente, iconice și biodegradabile. Vor fi vorba despre cartier.

Idei de cadouri de Crăciun de ultim moment

2. Folie de aluminiu

Să nu-și acopere capul! Asta ar fi o prostie. Nu, asta înseamnă să le acoperi telefonul. Perfect pentru oricine nu dorește ca telefonul lor să fie urmărit sau chiar sunat de Crăciun. Înfășurați telefonul în folie de aluminiu și presto! Niciun semnal nu poate intra sau ieși. Funcționează la fel ca un ascensor, dar este mai mic și nu vă va ajuta să urcați scările.

Idei de cadouri de Crăciun de ultim moment

3. Unele autocolante

Plasarea unui autocolant pe o cameră web va împiedica orice hacker să-l folosească ca instrument de spion video. Sigur, notele post-it o vor face. Dar de ce să nu fii creativ? Un unicorn roz pentru tata? Sau Snoop Dogg pentru Gran. Da, există asemenea autocolante Snoop Dogg. Evident.

Idei de cadouri de Crăciun de ultim moment

4. Lac de unghii

Ce? Lac de unghii? Asta e corect. Folosiți-l pentru a picta peste șuruburile de pe un laptop, apoi faceți o poză cu modelul. Nimeni nu poate intra în dispozitiv fără să strică toate lacurile de unghii. Obțineți un plus de luciu strălucitor, deoarece acest lucru va face modelul mai greu de reprodus. Și, de asemenea, va arăta fabulos.

Cumpărați ExpressVPN de pe telefon!

5. Abonament ExpressVPN

Frumusețea acesteia este că nici nu trebuie să mergi la o benzinărie pentru a o cumpăra. Puteți obține un abonament ExpressVPN chiar acum, pe dispozitiv, îl citiți pe acesta! Minunat, nu-i așa? Un VPN este un cadou grozav pentru oricine, mai ales conștient de confidențialitate.

Criptarea de înaltă rezistență a ExpressVPN protejează nu numai browserele web, ci și e-mailurile, conversațiile pe Skype, serviciile bancare online și orice altceva online – fie acasă, birou, cafenea sau călătorie prin lume..

Crăciun fericit de la ExpressVPN!

Sperăm că aceste sfaturi de cadou de top vă vor scoate dintr-un gem. Dar orice ai sfârși cumpărat, trebuie doar să te asiguri că ai un Crăciun spectaculos. Și nu uitați să mâncați și să beți prea mult.

Vă mulțumim pentru citit peste an, sper să ne vedem în curând.

Cel mai rapid VPN din lume

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me