Blockbuster filmele „fixate” cu un VPN

Multe filme au prezentat puncte de complot ridicole și ridicole. Unii dintre ei reușesc să aibă și niște orificii uriașe ale parcelei, în timp ce alții ignoră doar tehnologia disponibilă care ar putea înfășura lucrurile în câteva minute.

Următoarele filme se încadrează cu siguranță în toate cele trei categorii, dar ne vom concentra pe acestea din urmă.

Fără alte întrebări, iată …

Trei dintre cele mai mari imagini din toate timpurile, rezolvate în secunde de o conexiune VPN:

Morpheus nu poate găsi Neo în matrice (1999)

Să prezentăm acest lucru, recunoscând că, dacă Neo ar avea o VPN, Morpheus probabil că nu l-ar fi găsit în primul rând. În sensul că oamenii nu ar fi avut „Unicul” pentru a-i salva de stăpânii robotilor răi.

Desigur, acesta nu este finalul pe care cel mai mult și l-ar fi dorit. Nu este o rezoluție foarte fericită (cu excepția cazului în care sunteți un robot suprasolicitat), dar este totuși o rezoluție.

Dar să ne prefacem că oamenii au VPN-uri – ar însemna că agenții nu ar putea găsi niciodată sălbatici care provoacă o tampenie în robotopia lor frumoasă.

Oamenii s-ar putea scufunda în și în afara Matricei, în voie, doar cu un clic de mouse și locația lor ar fi complet întunecată. Agentul Smith nu ar putea apărea chiar lângă Neo, deoarece agentul Smith nu ar ști unde se află Neo.

În continuare: Două fapte numerotate și conexe:

  1. În mai multe puncte din filmul Matrix, oamenii trebuie să facă o panică nebunească în panică la un telefon care sună. Telefonul care sună marchează punctul de ieșire al Matricei. Și întotdeauna pare blocată, ascunsă sau implicată altfel.
  2. Un VPN face ca conexiunea dvs. la internet să pară originară din altă parte.

O conexiune VPN înseamnă că oamenii nu au nevoie să facă o panică nebună cu telefonul care sună. Tot ce trebuie să facă este să aleagă o locație VPN lângă telefonul care sună. Uşor.

De fapt, dacă oamenii din Matrice ar avea un VPN, ar fi fost un sacrificiu. Neo putea fi oriunde și-ar fi dorit, oricând și-ar fi dorit – și roboții habar nu aveau. Probabil va ajunge să arate ca o mare bătăușă urâtă în stăpânirea robotilor săraci și fără apărare.

vpn transformatorUn adevărat Transformator. Cu siguranță nu este un aspect fără licență. Sincer.

Sam Nu poate distruge lumea în transformatoare (2007)

Sam Witwicky este un tip fericit, în ciuda faptului că este înfățișat de Shia LeBeouf. Și este singurul responsabil pentru un război uman cu stăpâni ai robotului wannabe. Da. Mai mulți roboți stăpânesc.

Sam trebuie să câștige bani, așa că decide să scoată la licitație moștenirile familiei sale, dintre care unul este o pereche de ochelari vechi, crăpați.

Se dovedește că acești ochelari sunt tocmai lucrul pe care l-au căutat în tăcere Decepticons (robotul malefic). Ochelarii conțin cumva imaginea unei hărți secrete, care dezvăluie locația All Spark. All Spark este macguffin-ul perfect al filmului Transformers și poate face aproape orice ar fi nevoie de complot.

Listarea eBay pentru ochelari este imediat observată și toată lumea începe să caute frenetic Witwicky.

Acesta a fost punctul de plecare pentru întreaga franciză. Tot ce s-a întâmplat după ce s-a întâmplat pentru că s-au găsit ochelarii. Înainte de listarea eBay, Decepticons doar observa în tăcere, așteptând să apară ochelarii. De îndată ce au apărut pe eBay, Decepticons a urmărit locația listării și s-a dezvăluit în lume, începând astfel un război.

Să ne imaginăm pentru o secundă că Sam a folosit un VPN înainte de a enumera ochelarii de pe eBay. Acum ce? Nimic, asta este.

Nimeni nu ar fi putut să urmărească licitația către Sam, așa că nimeni nu l-ar fi putut găsi pe Sam. Și niciun robot rău nu stăpânește să se întoarcă pentru a cere ochelarii.

VPN-urile câștigă aici. Nu numai că folosirea unuia ar fi împiedicat un război cu roboți giganti, dar ar opri și filmul mai devreme. În sensul că nu ar fi trebuit să suportăm două ore și jumătate din aceasta. Și apoi alte trei filme. Și apoi încă patru, în curând …

Toate filmele Terminator rezolvate – instantaneu

În anul 2029, stăpânii noștri roboti răi au o problemă. Oamenii se revoltă și încep să câștige.

Liderul rezistenței umane este John Connor, iar Skynet (robotul rău stăpânește) a decis să scape de el. Modul tradițional de a ucide pe cineva, trimițând hoarde de roboți răi, a eșuat în mod repetat. Deci ei decid că singura opțiune este să trimită înapoi un singur robot rău în trecut, astfel încât să poată urmări și ucide pe mama sa neașteptată a lui John Connor. Motivul lui Skynet este acela că John Connor este probabil să nu existe dacă mama sa nu există.

Ideea a fost fără cusur, dar execuția nu a fost. Skynet a trimis înapoi ultimul ucigaș, un T-800, pentru a ucide mama lui John Connor. Dar nu a reușit – mama lui John Connor a rămas foarte vie.

Necunoscut, robotul rău stăpânește a crezut că ar mai avea vreun drum. Abia de data asta au decis să trimită înapoi un singur robot rău pentru a-l ucide pe John Connor însuși. Motivul lui Skynet este că John Connor nu va fi probabil dacă John Connor nu există.

Din nou, logică fără cusur.

De această dată Skynet a modernizat puterea finală la un T-1000, care este de două sute mai bun decât un T-800. T-1000 ar fi trimis înapoi cu o misiune clară: Găsește-l pe John Connor. Omoară John Connor

Și astfel, superbotul suprem final intră în mașina timpului. Contracepțiile izbucnesc în viață, fulgerul clipește, iar T-1000 este transportat înapoi în 1991.

T-1000 ajunge cu un accident, într-o bilă uriașă de flacără! Încet, se ridică – complet dezbrăcat – în craterul creat de propria intrare strălucitoare. Se uită în jur …

Acum ce?

Găsește-l pe John Connor.

Dar nu îl poate găsi pe John Connor. Pentru că John Connor își ascunde locația cu un VPN.

Sfarsit.

rău-robot OverlordVă întâmpinăm noii noștri stăpâni ai robotului rău.

De ce trebuie să obțineți un VPN chiar acum!

Concluzia este destul de clară, și dincolo de obiecții rezonabile:

Dacă te vei găsi vreodată vânat de stăpâniști de robot răi, ai nevoie de un VPN.

Sau puteți folosi doar VPN-ul dvs. pentru a vă asigura conexiunea și pentru a vă proteja de supraveghere, ca și ceilalți dintre noi.

Cunoașteți alte filme care ar putea fi salvate de un VPN? Ca întotdeauna, lasă-le în comentariile de mai jos!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me