A mâncat o tabletă pentru a evita arestarea poliției – #WTFWed Wednesday

omul mănâncă ipad

De obicei, atunci când înghițiți o tabletă, este în scopuri medicinale. După aceea te simți mai bine.

Dar, pentru un bărbat din Sankt Petersburg, Rusia, consumul unei tablete însemna răceală pe ceva mai mult din varietatea calculatorului. Și destul de curând după aceea, era la fel de mort ca un PepperPad.

Cu poliția la ușă, bărbatul s-a confruntat cu o decizie mortală. Ar putea permite poliției să-l aresteze. Sau ar putea să ia măsuri. Din păcate, acțiunea pe care a ales-o a fost puțin severă: și-a mâncat tableta – ecranul, plăcile de circuit și tot. (Notă: Sputnik News raportează vesel: „Nu se știe dacă dispozitivul mortal era Android sau Apple.”)

Cum a ajuns pe Pământ la asta?

Raport al politiei

Totul a început în jurul orei 17:00 într-o duminică liniștită din iunie, relatează Moscow Times. Vecinii l-au auzit pe bărbat aruncând obiecte mari pe fereastra apartamentului său din Parnas, în nordul St. Petersburg, inclusiv mobilierul său.

Poliția rusă a fost în curând la fața locului.

„Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit în apartament, care a rezistat arestării atunci când a fost prins de poliție, după care a continuat să se comporte necorespunzător”, se arată într-un comunicat al poliției..

După sosirea poliției, bărbatul – care încă nu a fost numit – a început să mănânce dispozitivul.

Din raport nu reiese ce i-a provocat pagube cel mai mare bărbatului – mâncarea tabletei sau intervențiile poliției. Raportul continuă:

Ofițerul de la fața locului a oprit acțiunea (mâncând tableta), în cursul căruia a primit vătămare corporală … Ofițerul a solicitat imediat serviciile de urgență. Omul și-a pierdut cunoștința și a murit înainte de sosirea medicilor.

Cât de departe ai merge?

Acum se desfășoară o anchetă pentru ceea ce sa întâmplat cu adevărat.

Poate că era bolnav psihic. Poate că nu a vrut să fie arestat. Sau – speculând aici – poate că era un cetățean privat care nu voia ca poliția să acceseze orice era pe tableta lui – atât de pasionat încât era dispus să moară pentru a-și proteja propria intimitate.

Nu este un curs de acțiune pe care la ExpressVPN nu l-am recomanda vreodată, iar gândurile noastre se adresează prietenilor și familiei sale.

Dar dacă acest bărbat și-a mâncat într-adevăr tableta pentru a-și proteja confidențialitatea digitală, atunci asta ne oferă niște mâncare pentru gândire. Cât de departe am merge pentru a ne proteja propria intimitate?

Citiți #WTFWed Wednesday, primul nostru săptămânal despre povești bizare legate de confidențialitatea dvs. digitală. Dacă știți pe cineva care a găsit această poveste gustoasă, de ce să nu o împărtășiți?

#WTFWed Wednesday de la ExpressVPN vă aduce povești ciudate, șocante și înfiorătoare despre confidențialitatea datelor – trase direct din știri. Crezi că intimitatea ta este a ta? Mai gandeste-te. Te vei simți inconfortabil. Vei fi indignat. Vei gândi, „WTF ?!”

Îți place acest post? Urăsc asta? Citiți mai multe povești de groază despre invazia vieții private în arhiva noastră #WTFWed Wednesday.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me