Waarom u een uniek wachtwoord moet gebruiken voor elk online account

Gebruik een sterk wachtwoord


Om de gebruikersbeveiliging te verbeteren, vraagt ​​ExpressVPN gebruikers nu om een ​​wachtwoord te maken dat ze elders niet gebruiken, en dit moet bevatten:

 • Ten minste 8 tekens
 • Ten minste één nummer
 • Ten minste één symbool (bijvoorbeeld #, {, @,!,?)

Waarom zou u nooit hetzelfde wachtwoord twee keer gebruiken?

Voor bescherming tegen hacks is het belangrijk om een ​​uniek wachtwoord te maken voor elk account dat u opent, inclusief ExpressVPN.

Er zijn constante aanvallen op websites, wat leidt tot de frequente diefstal van inloggegevens van gebruikers, en snode ne-do-wells zullen zich richten op kwetsbare sites die niet dezelfde bescherming hebben als bijvoorbeeld een bank.

Een aanval kan net zo eenvoudig zijn als het gebruik van een spoof-beheerdersmail om een ​​moderator op laag niveau van een forumpagina te vragen om e-mails en wachtwoorden van gebruikers. Zodra een hacker deze details heeft, zullen ze ze op een aantal veiligere online services proberen.

Dus zelfs als u het sterkste wachtwoord ter wereld hebt, loopt u het risico op een aanzienlijke hack als u hetzelfde gebruikt voor een kittenfoto-forum als voor uw bank..

Het zou natuurlijk een enorme prestatie van mentale kracht vereisen om al die wachtwoorden te onthouden, maar je kunt een wachtwoordbeheerder gebruiken om het leven gemakkelijker te maken.

Het belang van sterke wachtwoorden

ExpressVPN neemt verschillende maatregelen om gebruikersaccounts te beschermen, waaronder een ReCaptcha-systeem om niet-menselijke aanmeldingen te dwarsbomen, maar het is nog steeds belangrijk om een ​​robuust wachtwoord te gebruiken.

Een brute force-aanval is wanneer een aanvaller wachtwoorden spamt in een poging een login te raden. Daarom is wachtwoordlengte en complexiteit ongelooflijk belangrijk – slechts één extra cijfer verhoogt de tijd die het kost om uw account exponentieel te hacken.

Een wachtwoord dat slechts 4 letters bevat, heeft bijvoorbeeld alleen 456.976 combinaties, maar een met 5 heeft 11.881.376.

Door cijfers en alle symbolen (96 tekens) op te nemen en met een wachtwoord van minimaal 8 tekens, zijn er 457,163,239,653,376 mogelijke combinaties voor ExpressVPN-wachtwoorden.

Hoewel 8 het minimum aantal tekens is dat ExpressVPN accepteert, hoe meer u gebruikt, hoe veiliger uw account zal zijn. Een 12-cijferig wachtwoord heeft 94 ^ 12 (475.920.314.814.253.376.475.136) combinaties en een computer zou 7,5 miljoen jaar nodig hebben om twee miljard gissingen per seconde te kraken.

Bescherm uw online accounts met een sterk wachtwoord

Gebruik een willekeurige wachtwoordgenerator om maak uw wachtwoorden lang en ingewikkeld en gebruik een wachtwoordbeheerder om ze te onthouden, zodat u dit niet hoeft te doen.

Waarom werkt u uw ExpressVPN-wachtwoord nu niet op een veiliger manier? In deze gids wordt uitgelegd hoe. Voor een aantal verschillende en, durven we het zeggen, spannende technieken om een ​​veilig wachtwoord te kiezen, bekijk deze gids van Lexie.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map