Op zoek naar de beste technische podcasts? Dit zijn de favorieten van ExpressVPN

Een goede podcast bezoeken is als het ontdekken van een heerlijk nieuw restaurant, een geweldige lokale bar of een boeiende tv-serie. Gevuld met vrolijkheid, wil je meer van die zoete, zoete nectar.

Maar het vinden van een goede podcast kan een beetje lastig zijn. Misschien geven uw collega’s waardeloze aanbevelingen, blijken uw zoekopdrachten op het internet vruchteloos te zijn, of ontdekt u misschien zelfs iets cools om te realiseren dat de show al lang dood en begraven is.

Wees echter niet bang! We zijn hier om te helpen! Geef je ogen rust van streaming en bekijk onze Top 6 Tech Podcasts.

Allen beantwoorden

Beantwoord alle podcasts
Boeiende verhalen uit het echte leven
Aflevering lengte: 30-50 minuten

Reply All is een zeer verslavende podcast, gehost door PJ Vogt en Alex Goldman, die elke aflevering (of miniserie) een vreemd realistisch verhaal met tech-thema belicht..

Met een uitstekende productie, grondige en soms vermakelijke journalistieke technieken (zoals de tijd dat ze een reis naar India maakten om telefoonoplichters te confronteren!), Maken de snelle en boeiende gastheren dit een show voor iedereen. Van techneuten tot mensen die houden van een goed verhaal (en wie niet?), Er is voor elk wat wils in Allen beantwoorden. Oh, en de show wordt gesponsord door HBO-serie Silicon Valley, dus je weet dat het de goederen zijn.

Exponent

Exponent podcast
Het snijpunt van technologie & maatschappij
Aflevering lengte: 1 uur

Exponent bevat het duo van Ben Thompson, auteur van de smart Statechery-blog (die een diepgaande kijk geeft op strategieën achter de huidige technologische trends en marktverstoring), en James Allworth, een multi-koppelteken met een uitgebreide kennis van technologie en bedrijfsmodellen.

Luisteraars keren terug naar deze goed op elkaar afgestemde combinatie van hosts voor geïnformeerde meningen en om te worden geïnformeerd over actuele onderwerpen zoals “Facebook-vermoeidheid”, “Amazon en gezondheidszorg” en “Twee verschrikkelijke opties” (een segment over het debat over netneutraliteit).

a16z

a16z podcast
Technische innovatie & de opstartscène
Aflevering lengte: Verschilt

De a16z-serie wordt aangeboden door Andreessen Horowitz, een technisch VC-bedrijf uit Silicon Valley, en behandelt actuele technologische innovatie en opstartthema’s.

Onderwerpen zijn onder meer “Over recente consolidatie in de gezondheidszorg”, “Cryptocurrencies, app-munten en investeren in protocollen” en “Het internet van smaak, streaming inhoud naar cultuur.”

Er zijn tal van gastbesprekingen en interviews met succesvolle tech-CEO’s, CTO’s, PhD’s en experts op het gebied van onderwerpen. Hoewel niet elke aflevering top is, maken de edelstenen en inzichten uit de hele serie dit een must-listen voor elke ziel die op zoek is naar technologische innovatie.

The Tech Guy

Tech Guy-podcast
Technische onderwerpen voor uw mensen
Aflevering lengte: 2 uur+

De tech-radiojournalist Leo Laporte’s tweewekelijkse podcast, The Tech Guy, is de ideale tech-podcast voor degenen die meer willen weten over technologie, maar geen kennis van het onderwerp hebben.

Leo Laporte zendt uit op radio in de VS en geeft commentaar op het laatste technische nieuws en meningen. Hij beantwoordt ook telefoontjes van mensen met vragen als “Waarom werkt mijn vaste lijn niet?”, “Waarom wordt mijn iMac zo traag?”, “Ben ik gehackt?” En “Wat is een goede VPN?” is een geweldige podcast om naar te luisteren met je vrienden of familie!

Te beschaamd om te vragen

Te beschaamd om het podcast-logo te vragen.
Tech-berichtgeving voor iedereen
Aflevering lengte: 45-60 minuten

Te beschaamd om te vragen is een podcast in de stijl van een discussiepanel met actueel technisch nieuws, actuele onderwerpen en lekenvragen van luisteraars die we allemaal een beetje bang zijn te stellen.

Kara Swisher en haar team van roterende hosts van Recode behandelen onderwerpen zoals het Cambridge Analytica-schandaal op Facebook en stuiteren op elkaars persoonlijkheden, terwijl ze luisteraars uitnodigen om vragen over de discussie te tweeten of e-mailen. Een solide podcast die luisteraars een volledig beeld geeft van technisch nieuws.

Media hercoderen

Media-podcast opnieuw coderen
Een blik op de toekomst van media
Aflevering lengte: 45-60 minuten

Recode Media with Peter Kafka behandelt de toekomst van media en hoe deze er nu uitziet. In elke aflevering van de show interviewt Robert een interessant persoon in media en technologie, zoals Rex Sorgatz, over zijn boek ‘The Encyclopedia of Misinformation’ of Emily Steel van de New York Times over het melden van Pulitzer Prize-winnende verhalen. Interviews zijn slim, verhelderend en tot nadenken stemmend.

Wat is je favoriete podcast?

Heb je een favoriete technische podcast die je graag wilt delen? Als je het zelf produceert of gewoon de liefde wilt delen, voeg het dan toe aan de reacties! We zullen het beluisteren en we kunnen het zelfs aan de lijst toevoegen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me