Girl Scouts zijn onze volgende golf experts op het gebied van cybersecurity

meisje scouts logo op een wolk met een groene achtergrond

Weet jij welke badges Girl Scouts tegenwoordig verzamelen? Het is niet alleen Hiker, Making Friends en Cookie CEO meer. Met een sterke focus op STEM (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde), een inmiddels belangrijke Girl Scouts-tak van leren die in 2012 debuteerde, zijn er nu initiatieven die meisjes al vroeg in hun leven betrekken bij engineering en programmeren. En wat is nieuw voor GSUSA in 2018? Het snelle groeiveld van Cybersecurity.

De nieuwe focus van The Girl Scouts op wetenschap en technologie

In 2017 brachten de Girl Scouts accumulatieve badges uit binnen STEM-tracks (Engineering: Think Like an Engineer en Computer Science: Think Like a Programmer) in samenwerking met Code.org, SciStarter en andere toonaangevende bedrijven.

Dit jaar schoppen ze de STEM-tak naar een hoger niveau met niet minder dan 18 nieuwe Cybersecurity-badges die vanaf september 2018 moeten worden uitgerold. De Cybersecurity-badges en het bijbehorende spoor zijn ontwikkeld in samenwerking met Palo Alto Networks, een wereldwijde cybersecurityleider.

De nieuwe Cybersecurity-badges markeren een initiatief met Sylvia Acevedo, een raketwetenschapper en de CEO van Girl Scouts USA. Met vrouwen die slechts 11% van de cybersecurity-professionals ter wereld uitmaken, Acevedo wil dit figuur omdraaien.

In een interview met NBC News legt Acevedo uit dat het programma is ontworpen voor Scouts “om de groeiende dreiging van datalekken, hacking en identiteitsdiefstal aan te gaan”, en dat meisjes tegenwoordig echt geïnteresseerd zijn in “Hun identiteit online beschermen, zichzelf beschermen tijdens het browsen, hun computers beschermen, hun familienetwerken tegen hacking.”

Momenteel testen meisjes het programma voordat het in het hele land wordt uitgebracht. In de woorden van een van de 9-jarigen die momenteel deelnemen: “Mensen helpen veilig te zijn is een soort van Girl Scouts!”

Cybersecuritybadges markeren een nieuwe toekomst voor de Girl Scouts

De nieuwe Cybersecurity-insignes staan ​​naast de huidige tech-insignes, waaronder Netiquette, Website Designer en Programming Robots (hierboven weergegeven), evenals Computer Expert, Inventor en Entertainment Technology om meisjes klaar te stomen voor hun technologisch verankerde toekomst.

Het wordt spannend om te zien hoe deze meisjes onze cyberverdedigers worden

– Rinki Sethi, Palo Alto Networks, Girl Scouts Cybersecurity Program Designer

De missie van de Girl Scouts is om de innerlijke G.I.R.L. (als doorzetter, innovator, risiconemer en leider) van zijn leden, en ze praten niet alleen maar over het gesprek. Hun staat van dienst is indrukwekkend, met alle drie de voormalige vrouwelijke staatssecretarissen ooit Girl Scouts, en 73% van de vrouwelijke senatoren in de Verenigde Staten die eerder de Girl Scout-bijnaam droegen.

De speciale cybersecurity-track in de Girl Scouts hoopt de volgende generatie cybersecurity-experts vorm te geven – een opwindende propositie.

De toekomst van online beveiliging en privacy

Hier bij ExpressVPN nemen we ook graag deel aan gemeenschapsinitiatieven gericht op veiligheid en privacy. Momenteel zijn aanvragen voor onze ExpressVPN Future of Privacy Scholarship 2018 open. Met de kans om een ​​coole $ 5.000 geldprijs te winnen en uw werk op meerdere communicatieplatforms te zien, is dit een kans voor studenten om volledig betrokken te raken bij het online privacydebat.

We moedigen iedereen – Girl Scouts, privacyliefhebbers, opiniemakers en beginnende journalisten aan – aan te melden.

Schrijf een gepassioneerd, geïnformeerd, verhelderend stuk op de prompt:

“Als u de gecombineerde krachten van alle wereldleiders zou hebben, wat zou dan uw tienjarenplan zijn om ervoor te zorgen dat de volgende generatie recht heeft op privacy?”

Als je denkt dat je een goed antwoord hebt, kijk dan op onze beurspagina voor meer informatie. Aanvragen sluiten op 31 augustus 2018.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me