ExpressVPN voegt donkere modus toe aan Chrome- en Firefox-browserextensies

Een screenshot van de ExpressVPN-app in de donkere modus.

Bij ExpressVPN is onze prioriteit het creëren van geavanceerde technologie om uw privacy te beschermen. Maar we denken dat technologie ook voor de ogen gemakkelijk moet zijn. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste functie voor browserextensies te introduceren: donkere modus. U kunt nu naar de donkere kant gaan met de browserextensies ExpressVPN Chrome en Firefox.

We verbeteren voortdurend de gebruikerservaring voor onze producten om beschermd blijven eenvoudig te maken, maar we proberen ook meer personalisatie aan te bieden. Met het nieuwe donkere thema kun je de gewenste look kiezen terwijl je geniet van alle beveiligingsvoordelen van ExpressVPN.

De donkere modus wordt momenteel aangeboden in de ExpressVPN-browserextensies voor Chrome en Firefox, en we zullen deze optie op andere platforms in 2020 vrijgeven.

Download ExpressVPN voor Chrome

Download ExpressVPN voor Firefox

Hoe overschakelen naar de donkere modus voor browserextensies

Als uw besturingssysteem al is ingesteld op een donker thema, hoeft u niets te doen – uw ExpressVPN-browserextensie zal dit automatisch matchen met de donkere modus.

Om de donkere modus handmatig in te schakelen:

  1. Klik in uw browser op het pictogram van de ExpressVPN-browserextensie
  2. Klik op het hamburgermenu (☰) en selecteer instellingen
  3. kiezen Donker als uw weergavemodus

Gebruik je de browserextensies nog niet? Download ze voor Chrome en Firefox om uw webactiviteit gemakkelijk te beschermen en uw IP-adres te wijzigen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me