ExpressVPN en OpenMedia verenigen zich tegen internetonderdrukking

save-the-koppeling


ExpressVPN is er trots op om bij OpenMedia te staan ​​in hun vele beoogde projecten internet beschermen.

OpenMedia werkt om internet open, betaalbaar en bewakingsvrij te houden.

Opgericht in 2008, heeft OpenMedia met succes campagne gevoerd voor netneutraliteit, heeft het gemeten internetgebruik in Canada helpen omverwerpen en is het een constante kruisvaarder in de strijd tegen NSA-surveillance. Ze zijn een onvermoeibare campagnevoerder voor alle online vrijheden, overal.

Recente OpenMedia-campagnes omvatten Save the Link, Stop the Secrecy en No Fake Internet.

Save the Link zegt No Hyperlink Tax

Save the Link is een campagne om terug te dringen op voorstellen in de EU voor een brede nieuwe hyperlinkvergoeding die iedereen treft die internet gebruikt, met andere woorden – iedereen.

Het EU-voorstel is van plan om auteursrechtregels uit te breiden tot hyperlinks, waardoor grote uitgevers het recht krijgen om zakelijke kosten in rekening te brengen voor het linken naar inhoud.

U woont misschien buiten de EU en denkt dat het beleid geen invloed op u heeft. Maar je zou het mis hebben. De EU vertegenwoordigt ongeveer een vijfde van het wereldwijde internetverkeer. Dus zelfs als u niet in de EU woont, doen sommige van uw favoriete websites dat zeker.

Links zijn essentieel voor de vrijheid van meningsuiting online, en censurering ervan zal het web breken zoals we het kennen.

Het web zonder links is als een wereld zonder wegen.

Links geven ons toegang tot de grootste verzameling menselijke kennis en ervaringen die de wereld ooit heeft gezien. Dit EU-voorstel wil in essentie veel van de wonderen van internet afsluiten.

Het is niet te laat om een ​​einde te maken aan deze belediging van internetvrijheid, maar we moeten nu handelen voordat het uit de hand loopt. Onderteken de Save the Link-verklaring en zeg NEE tegen belasting koppelen.

Stop the Secrecy Vecht tegen de TPP

Stop de geheimhoudingscampagnes tegen The Trans-Pacific Partnership (TPP), de “grootste en meest geheime overeenkomst in de geschiedenis van de wereld”.

Na vijf jaar van geheimhouding hebben TPP-bureaucraten eindelijk deze brutale wereldwijde overeenkomst vrijgegeven, en indien geïmplementeerd zal de TPP het web censureren, online activiteiten strafbaar stellen en internetgebruikers geld kosten. De TPP zal hardere intellectuele eigendomsrechten herbergen, met name onder auteursrechtelijke bepalingen.

Meer dan drie miljoen mensen hebben de OpenMedia Stop the Secrecy-petitie tegen TPP-geheimhouding al ondertekend, maar het is tijd om de laatste klap te geven.

Laat je stem horen NU en eisen dat handelsministers het censuurplan van de TPP voor eens en voor altijd verwerpen.

Geen nep internet op Internet.org van Facebook

We weten nu allemaal dat het internetplatform van Zuckerberg niet het echte internet is. En internetgebruikers over de hele wereld willen liever dat hij zijn invloed ten goede gebruikt en een echt open internet promoot, geen nep-imitatie.

Internet.org biedt toegang tot een quasi-internet waarbij geselecteerde services voorrang hebben op andere. De regeling bedreigt innovatie, vrije meningsuiting en privacy online; en het blokkeert veel van de websites, apps en services waarvan de wereld graag heeft dat deze voor iedereen op gelijke voorwaarden beschikbaar worden gesteld.

Sta met miljoenen over de hele wereld en eis dat Zuckerberg stopt met het beperken van de toegang tot een gratis en open internet door de No Fake Internet-petitie te ondertekenen.

Eén persoon kan het verschil maken

OpenMedia werd in 2008 opgericht door de in Vancouver gevestigde internetrechtenadvocaat Steve Anderson. Het begon allemaal met de beslissing van slechts één gewone man om actie te ondernemen.

Iedereen heeft zich op een gegeven moment afgevraagd: ‘Maar wat kan iemand doen?’ Het lijkt retorisch, maar Steve Anderson verzon eigenlijk een antwoord:

“We hebben allemaal iets dat we aan deze bewegingen kunnen toevoegen, en we zijn allemaal sterker als we het allemaal samen kunnen brengen.”

Misschien wordt het tijd dat we allemaal besluiten een verschil te maken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map