ExpressVPN en Bitcoin vieren 3 jaar gelukkig, anoniem huwelijk

ExpressVPN en Bitcoin zijn voor elkaar gemaakt.

ExpressVPN begon Bitcoin-betalingen te accepteren in juni 2014 met behulp van de betalingsprocessor Bitpay. Het was een spannende reis gekenmerkt door snelle groei en inherente privacyvoordelen.

Waarom ExpressVPN Bitcoin accepteert

Voor een privacybewuste VPN-service is het accepteren van een anonieme betaalmethode een must. Andere gecentraliseerde, gereguleerde betalingsproviders vertrouwen op krediet – een systeem dat is gebouwd op het verzamelen en verifiëren van grote hoeveelheden persoonlijke gegevens. Bij Bitcoin-betalingen hoeft u echter alleen uw e-mailadres op te geven.

Hoewel Bitcoin-betalingen niet perfect anoniem zijn, bieden ze een aanzienlijke privacywinst ten opzichte van bestaande overboekingsmethoden. In de Verenigde Staten bieden cadeaubonnen een aantrekkelijk alternatief, maar zijn voor niet-Amerikaanse providers moeilijk te accepteren.

Behalve privacy biedt Bitcoin ook interessante zakelijke kansen. Het helpt ons bijvoorbeeld om VPN-bescherming te bieden aan personen die geen creditcard kunnen krijgen. Als je een relatief rijke persoon uit een westers land bent, lijkt dit misschien vergezocht, maar voor mensen uit bepaalde landen, met bepaalde creditscores, of voor degenen die geen plek hebben om naar huis te bellen (ook bekend als digitale nomaden) , Bitcoin is een redder in nood.

Bij ExpressVPN geloven we dat iedereen het recht heeft om internet te gebruiken met veiligheid, privacy en vrijheid – niet alleen degenen met toegang tot traditionele betaalmethoden.

De weg was geplaveid met Bitcoin

Bitpay is een zeer betrouwbare partner geweest met stabiele API’s en uitstekende ondersteuning tegen gewenste snelheden. Vanwege de anonieme aard en extra beveiligingsmaatregelen voor Bitcoin-portemonnee, zijn fraude of terugboekingen geen probleem, waardoor het verwerken van Bitcoin-betalingen zeer veilig en efficiënt is.

Jaar op jaar zijn Bitcoin-transacties met 250% toegenomen en blijven ze groeien.

Afhankelijk van uw betalingsvaluta kan Bitcoin ook een manier zijn om forex-kosten te verlagen. Wij adviseren u om dit zelf te onderzoeken en eventuele voordelen af ​​te wegen met het vluchtige karakter van Bitcoin.

Bitcoin en de toekomst

Zowel in absolute termen als in relatie tot onze totale omzet beschouwen we Bitcoin als een rijzende ster. Bitcoin moet blijven schalen door de ontwikkeling en toepassing van betalingsnetwerken zoals het Lightning-netwerk – waardoor het goedkoper wordt om kleine bedragen te verzenden en tegelijkertijd de privacy, gebruikerservaring en mogelijk zelfs mogelijkheden voor terugkerende betalingen te vergroten..

Ongeacht de steeds veranderende staat van wereldfinanciën en handel, streeft ExpressVPN naar privacy en service van de hoogste kwaliteit. Bitcoin is een pijler van deze verbintenis en we zijn er trots op dat we tot de eerste gebruikers van deze innovatieve en privacybewuste oplossing behoren.

Tijd, de onuitblusbare menselijke ondernemersgeest en technologische vooruitgang zullen nieuwe en opwindende ontwikkelingen in deze ruimte onthullen. We verwelkomen ze allemaal!

Hoe ziet u de toekomst van online betalingen? Is Bitcoin de toekomst? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me