Dit ene apparaat kan uw hele thuisnetwerk beschermen

Wifi-router met vinkje in het wifi-signaal.

Als u al een VPN gebruikt, weet u dat het vele voordelen biedt, van het privé houden van uw online activiteit tot het helpen van u om al uw favoriete inhoud te streamen en onbeperkte toegang tot internet te krijgen.

Maar VPN-apps hebben beperkingen. Ze kunnen op verschillende apparaten worden geïnstalleerd, zoals desktops en mobiele telefoons, maar niet op bepaalde slimme apparaten en gadgets, zoals slimme koelkasten, beveiligingscamera’s en sommige smart-tv’s. Deze items blijven vaak kwetsbaar voor hackers en snoops.

VPN-services beperken doorgaans ook het aantal gelijktijdige verbindingen dat u met één account kunt maken. Met een ExpressVPN-abonnement kunt u verbinding maken met VPN-servers op maximaal vijf apparaten tegelijk, wat voor de meeste mensen genoeg is, maar misschien niet voor iedereen.

Nu voor het goede nieuws: u kunt beide beperkingen in één keer verwijderen door een VPN op uw router in te stellen.

Waarom zou u ExpressVPN op uw router moeten krijgen?

De nieuwste ExpressVPN-app op uw router installeren is de eenvoudigste en meest effectieve manier om alles in uw netwerk te dekken met een VPN-verbinding.

1. Het beschermt al uw apparaten

Dat geldt ook voor apparaten die niet rechtstreeks een VPN-app kunnen uitvoeren, zoals uw gameconsoles, bepaalde smart-tv’s en huishoudelijke apparaten. Als u meer dan vijf apparaten in uw thuisnetwerk hebt, kan uw router ze allemaal beschermen terwijl ze slechts als één VPN-verbinding tellen. Bonus: alle gasten of technofoben die verbinding maken met uw router worden automatisch beschermd zonder dat de app op hun apparaten nodig is.

2. Het is gemakkelijk te gebruiken

Het is niet nodig om uw terminal te openen of in het zweet te breken over verschillende opties en instellingen. De interface van de router-app van ExpressVPN is intuïtief, niet-intimiderend en net zo eenvoudig als verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk.

Gebruikersinterface van de ExpressVPN-router-app.

3. Het is aangepast aan uw behoeften

Wilt u niet al uw apparaten verbinden met de router VPN? Met onze router-app kun je de apparaten kiezen die je wilt bedekken met een VPN, waardoor je de apparaten weglaat dankzij gesplitste tunneling. Dit voorkomt een alles-of-niets situatie en stelt u in staat om volledig aan te passen hoe uw apparaten verbinding maken met de router.

Wilt u een ExpressVPN-router? We geven er vijf weg!

Als je thuis volledige beveiliging van al je apparaten wilt krijgen, is dit je kans om een ​​ExpressVPN-compatibele Linksys WRT3200ACM router gratis te krijgen, met een 12-maanden ExpressVPN-abonnement om op te starten.

Doe mee aan onze wedstrijd op de weggeefsite Gleam vóór 20 januari 2020, 23:59 uur. Eastern Time (VS). Het is een gerandomiseerde trekking, maar je kunt je aantal inzendingen verhogen door de acties te ondernemen die op de wedstrijdpagina zijn gespecificeerd. Succes!

ExpressVPN Router Giveaway

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me