Vrei să comerțul cu cripto? Iată primele 5 schimburi pentru a încerca mâna

Un Bitcoin și un dolar, sincronizate de două săgeți circulare.


Pentru a cumpăra Bitcoin sau alte criptomonede, aveți mai multe opțiuni. Puteți merge la un bancomat Bitcoin, le puteți accepta ca plăți pentru bunurile și serviciile dvs., le puteți cumpăra peer-to-peer sau de la o brokeraj. Cea mai populară opțiune pentru cei mai mulți este să vă îndreptați către un schimb de criptomonede. Nu toate schimburile sunt folosite pentru a cumpăra Bitcoin cu monede fiat precum dolarul american sau euro. Unele schimburi sunt utilizate în principal pentru a tranzacționa Bitcoin înainte și înapoi pentru profituri pe termen scurt. Acest lucru este foarte riscant, dar, similar jocurilor de noroc online, poate fi un mod distractiv și distractiv de a-ți pierde banii.

Cu sutele de schimburi crypto existente în prezent, ceea ce este potrivit pentru dvs.?

Schimburile de criptocurrency sunt magneți pentru hackeri și fraudă. Aproximativ 1 miliard de dolari s-au acumulat din bursele de criptomonede în 2018, așa că o mică cercetare a schimburilor cripto ar putea merge mult pentru a evita utilizarea unui schimb care îți pierde banii (vrei să îți pierzi banii singuri, până la urmă).

În plus, nu toate schimburile sunt create egale. Schimburile diferă în funcție de monedele disponibile. Unii oferă marje și futures, în timp ce alții tranzacționează sute de jetoane obscure cu mici capitalizări de piață. Alții pot accepta doar o mână de monede fiat populare, cum ar fi dolari americani, sau comerțul în întregime cu cripto în sine.

Unele alte lucruri demne de căutat sunt volumele medii zilnice: un număr mare de tranzacții emană încredere în schimb și prezintă lichiditate. Procentul de fonduri din „portofele reci” este un alt factor – acestea sunt fonduri stocate offline, ceea ce le face mai dificil de hack.

Haideți să aruncăm o privire mai atentă asupra schimburilor de criptă de top. Dar înainte de a începe tranzacționarea, familiarizați-vă cu legile fiscale locale ale țării dvs. În multe locuri, cum ar fi SUA sau Europa, fiecare achiziție sau vânzare de Bitcoin, chiar și împotriva unei alte criptomonede, constituie un „eveniment impozabil”, ceea ce înseamnă că trebuie să îl declarați separat și să calculați impozitele pe câștigurile de capital. Pentru sute de meserii pe zi, acest lucru poate fi foarte dificil și scump!

Multe schimburi de criptomonede operează în afara unui cadru de reglementare clar. În timp ce schimburile din S.U.A. și Europa vor raporta toate activitățile către autoritățile fiscale locale, platformele off-shore ar putea fi în contradicție cu legea în orice moment și pot fi închise, împreună cu orice fonduri pe care le-ați depus acolo..

1. Coinbase Pro

Coinbase, cu sediul central în San Francisco, este un jucător matur în spațiul crypto, fiind în jur din 2012. Este excelent pentru utilizatorii începători, lucrează în peste 100 de țări și acceptă o serie de monede fiat, inclusiv dolari americani.

În momentul scrierii, schimbul nu a căzut niciodată victimă unei tentative de hacking – niciun fel de semnificație, având în vedere sofisticarea criptelor. În august, a publicat o postare pe blog în care era detaliat modul în care a reușit să mustre un atac extrem de avansat.

Coinbase Pro stochează 98% din fondurile sale într-un portofel rece, necesită tuturor utilizatorilor să se supună autentificării cu doi factori înaintea oricărei tranzacții și protejează toate datele sensibile cu criptarea AES de 256 biți. Inutil să spun, este nevoie de securitate foarte în serios și necesită angajații să efectueze o verificare de fond.

Un bonus suplimentar este că toate fondurile online sunt acoperite de asigurare.

2. Kraken

Un alt schimb veteran de cracuri Kraken, care începe operațiunile din 2011. Înregistrarea este destul de simplă, iar schimbul acceptă plățile fiat în dolari americani, dolari canadieni și euro. Este conceput pentru a apela atât la utilizatorii individuali, cât și la cei de afaceri, iar un proces ușor de îmbarcare vă permite să folosiți tranzacțiile criptografice..

Utilizatorii care caută opțiuni avansate pot utiliza funcții precum tranzacționarea marjei și contractul viitor.

Kraken stochează 95% din fondurile sale într-un portofel rece, se bazează pe autentificarea cu doi factori și are un program activ de recompense pentru buguri pentru a descoperi orice lacune de securitate pe care echipa sa le poate lipsi.

3. Binance

Binance a început abia în 2018, dar a devenit rapid pentru a fi unul dintre cele mai populare schimburi de criptă din lume. Acesta pretinde să proceseze peste 1,4 milioane de tranzacții în fiecare secundă, cu un volum de tranzacționare zilnic de peste 1,2 miliarde USD. Cu sediul inițial în China, Binance a mutat operațiunile în Malta pentru a scăpa de presiunea de reglementare.

Acest schimb acceptă peste o sută de versiuni alternative, inclusiv cele populare precum Ethereum, Ripple și EOS. Inițial a început doar ca un schimb crypto-to-crypto, ceea ce înseamnă că nu puteți utiliza moneda fiat pentru a cumpăra crypto, dar a permis recent plățile cu cardul de credit..

La începutul acestui an, Binance a fost piratat de 7.000 Bitcoin, sau 40 milioane USD în echivalent fiat, dar toți utilizatorii au fost despăgubiți dintr-un fond de urgență pe care schimbul l-a pus la punct, iar CEO-ul a menținut lucrurile foarte transparente.

Acesta percepe o taxă de tranzacționare forfetară de 0,1% pentru toate tranzacțiile, cu o reducere de 25% dacă tranzacționați cu Binance Coin (BNB).

4. Gemeni

Gemenii sunt creierul gemenilor Winkelvoss, cel mai renumit pentru că susține că ideea de Facebook a fost a lor și nu a lui Mark Zuckerberg. Cu toate acestea, ei știu un lucru sau două despre cripto și sunt susținători pasionați pentru o mai mare includere a acestuia în cercurile financiare principale.

Schimbul a trecut recent printr-un audit de securitate complet de către Deloitte și, așa cum este practica standard de cripto, alege să stocheze doar o mică parte din fondurile sale în portofelul online, fierbinte. Accepta dolari americani ca singura monedă fiat și permite comerțul cu Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Litecoin și Zcash.

5. Huobi

Înființată în China, Huobi are acum sediul în Singapore și are birouri în Hong Kong, Coreea de Sud, Japonia și Statele Unite. Susține Bitcoin și o serie de altcoins precum Ethereum, Ripple, Litecoin și multe altele. Utilizatorii pot cumpăra criptomonede cu carduri de debit și de credit, iar schimbul menține un fond de rezervă de 20.000 de Bitcoin pentru a face față situațiilor de urgență, cum ar fi un hack.

Acesta oferă două versiuni: Huobi Pro este cea avansată, concepută pentru o mulțime de opțiuni de tranzacționare a criptomonedelor, în timp ce Huobi este destinată nou-veniților și începătorilor. Serviciul clienți prin chat live este, de asemenea, accesibil 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map