Site-ul care știe unde locuiește pisica ta

Site-ul care știe unde locuiește pisica ta.

Fapt: Pisicilor le place atenția. Oricine a încercat vreodată să privească televizorul în jurul unei pisici care își linge regiunile inferioare din fața ecranului, va depune mărturie despre asta.

Și nu contează de unde vine atenția, desigur. Tâlharii, acționarii, ucigașii și, cel mai rău dintre ei, cei care apelează la rece sunt doar un potențial ture cald și o fraieră din care să apară un atac cerebral.

Unii străini pot avea chiar pește – motiv pentru care pisicile își transmit în permanență portretele și locația tuturor celor de pe planetă.

Cum își difuzează pisicile locația?

OK, din punct de vedere tehnic, oamenii neplăcuți sunt cei care difuzează imaginile și locația minunatelor lor bile de pufos pe întreaga planetă. Dar nu este ca și cum pisicile fac orice pentru a-l opri.

Știu Unde vă trăiește pisica parcurge cele 15 milioane de imagini de pisici pe site-urile de găzduire (precum Flickr, Twitpic și Instagram) și fixează locația pisicii de pe coordonatele de latitudine și longitudine încorporate în metadatele lor.

În mod incredibil, absolut oricine poate prelua informații despre descoperirea locației din fotografiile tale. Toate datele sunt disponibile prin intermediul API-urilor publice furnizate de site-urile web de partajare a fotografiilor.

Iknowwhereyourcatlives.com se concentrează pe pisici, dar pisica este în mare parte irelevantă (erezie!). Dacă puteți vedea unde trăiește o pisică doar dintr-o poză, puteți vedea și unde trăiește un copil doar dintr-o poză.

Spune site-ul:

„Am pornit în această aventură cu o misiune în minte: a evidenția ușurința accesului la date și fotografii de pe web.”

Proiectul de imagine felină evidențiază modul în care companiile exploatează datele clienților lor și cât de ușor este pentru o persoană să partajeze informații personale în mod involuntar.

Gloriosul site web pentru găsirea pisicilor susține că locația imaginii pisicii poate fi fixată cu o precizie de 7,8 metri (~ 25 ft).

Dar de ce fac asta? Ei spun că este pentru conștientizarea publicului (și pentru pisicile pisicii):

„Am căutat să arătăm cât de ușor sunt informațiile și instantaneele utilizatorilor de social media disponibile publicului larg.”

Singura modalitate de a elimina imaginile pisicii tale de la Știu unde trăiește pisica ta este purrfect

Pentru a ne învăța o lecție și pentru a scoate în evidență cât sunt deținătorii de pisici obraznice imprudente, singura modalitate de a elimina imaginile de pe site este de a le șterge de pe site-ul dvs. de găzduire sau de a schimba setarea de confidențialitate a imaginii.

Evident, un internet fără poze pentru pisici este complet ridicol, așa că ExpressVPN vă recomandă să schimbați setările de confidențialitate, pronto.

Dacă faceți acest lucru, afirmă că știu unde trăiește pisica dvs., va duce la eliminarea pisicii de pe site în termen de 30 de zile.

Fii atent la ceea ce împărtășești online

Aveți grijă ce împărtășiți online, chiar dacă este perfect și toată lumea trebuie să o vadă chiar acum!

Dacă într-adevăr trebuie să arătați întregii lumi cât de adorabil este misterul dvs. floof, folosiți un instrument precum Setul de instrumente pentru anonimizarea metadatelor pentru a dezbrăca metadatele din fotografie..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me