În închiderea guvernului Statelor Unite, confidențialitatea ta a avut un impact

Oprirea guvernului american provoacă probleme de confidențialitate

Încă din a treia săptămână, închiderea guvernului american a devenit oficial cea mai lungă din istorie. Peste 800.000 de angajați federali lucrează fără plată, iar efectele, după cum vă puteți imagina, încep să se acumuleze.

În timp ce impactul asupra parcurilor naționale, liniilor de securitate a aeroporturilor și atracțiilor culturale populare poate fi observat cu ușurință, unele dintre efectele mai îngrijorătoare sunt puțin mai greu de cuantificat.

Pentru început, site-urile web atât pentru Comisia Federală pentru Comerț (FTC), cât și pentru Comunicarea Federală a Comunicărilor (FCC) sunt reduse, ceea ce înseamnă că consumatorii sunt lăsați în pericol. Poate mai înfricoșător, FTC și-a închis site-ul de furt de identitate – site-ul unde oamenii merg să raporteze activitatea de fraudă.

Când deschideți site-ul, ați primit o notificare severă care scrie:

„Datorită închiderii guvernului, nu putem oferi acest serviciu pe Internet în acest moment. Vom relua operațiunile normale atunci când guvernul va fi finanțat. ”

Ceea ce înseamnă acest lucru este că, în afară de o reglementare mai mică cu privire la toate facilitățile dvs. preferate (sau nu atât de preferate) finanțate de guvern, această închidere ar putea perveni din greșeală confidențialitatea dvs..

Ce se întâmplă când nu există nimeni care să spună?

Furtul de identitate a fost a doua cea mai mare plângere a consumatorilor la FTC în 2017, când au fost depuse peste 100.000 de rapoarte noi. Aceasta a fost o creștere de 3% față de 2016 și este de așteptat să crească și anul trecut.

„Fără o cale adecvată pentru ca oamenii să depună și să documenteze rapoarte despre fraudă, hackerii au mai multă libertate ca niciodată.”

Fără o cale adecvată pentru ca oamenii să depună și să documenteze rapoarte de fraudă, hackerii au mai multă libertate ca niciodată. Acest lucru înseamnă că persoanele care încearcă să raporteze o infracțiune – sau să verifice un raport mai vechi – sunt, practic, în limbo legal.

Și atunci există amenințarea din partea vânzătorilor de roboturi și escrocherii. Deoarece FCC este inactiv, oamenii nu sunt în măsură să raporteze și să expună numere de fraudă, astfel că aceste apeluri automate de spam sunt gratuite pentru a rula.

Deja, oamenii au raportat apeluri care folosesc oprirea ca mijloc pentru a transmite ascultătorilor fără a le preda informațiile personale. Unul, în special, câștigă destinatarii prin susținerea faptului că închiderea recentă a afectat starea lor cu IRS. Apoi continuă să ceară ascultătorului să „verifice” informațiile personale, înmânându-le.

Din păcate, fără posibilitatea de a verifica și de a verifica care sunt numerele reale și care nu, majoritatea blocanților de apeluri terțe nu pot să își actualizeze software-ul, ceea ce duce la apeluri inutile și clienți mai furioși.

Confidențialitatea ocupă un loc din spate în timpul închiderilor

Problemele se extind departe de Washington. Oamenii din Phoenix, Arizona, au dat greș Departamentului Securității Interne, după ce a trimis e-mailuri de anulare a numirilor în masă la sute de persoane – ale căror adrese de e-mail personale erau vizibile în mod deschis tuturor destinatarilor mesajului..

Multe oficii locale de imigrare au început, de asemenea, să se închidă devreme. Așa cum s-a menționat pe site-ul USCIS, „Aceste informații se pot schimba rapid, așa că vă rugăm să verificați această pagină în ziua programării.” În timp ce închiderile de birouri USCIS pot să nu vă afecteze în mod direct confidențialitatea, puținul aspect acordat datelor personale este sigur că duce mai departe în alte ramuri – dacă nu deja.

Guvernul Statelor Unite este singura cea mai mare putere de spionaj din lume și, cu toate datele potențial jenante pe care le-a colectat, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru hackeri să își găsească drumul în.

La ce să vă așteptați dacă oprirea continuă

Deși nu există nicio modalitate de a prezice când se va încheia oprirea, iată ce să vă așteptați pe fronturile de confidențialitate și securitate.

O tendință pe care trebuie să o vezi este din ce în ce mai multe site-uri web inactive. Deja, site-urile finanțate de guvern precum NASA și Departamentul de Justiție au devenit inerte, iar dacă oprirea continuă, mai multe site-uri vor fi închise automat din cauza certificatelor de securitate depășite sau expirate. Potrivit Engadget, peste 80 de certificate TLS au expirat deja.

De asemenea, FCC a încetat să mai certifice noi dispozitive electronice care se îndreaptă către piață. Deși acest lucru nu poate avea un impact imediat, repercusiunile pe termen lung ar putea fi îngrijorătoare. Dacă un anumit gadget vine însoțit de o tehnologie spionantă super-invazivă încorporată, s-ar putea să nu fie recunoscută zile, săptămâni sau chiar ani.

Pentru unele dintre aceste pericole, mai aveți recurs. Dacă credeți că ați fost victimă a furtului de date sau de identitate, contactați banca și urmați pașii din această pagină arhivată. Pentru restul, este posibil să fiți în aceeași barcă ca și un muncitor guvernamental îngrozitor: nu mai rămâne decât să așteptați.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me