Girl Scouts sunt următorul nostru de experți în cybersecuritate

fată cerceta sigla pe un nor cu fundal verde

Știți ce ecusoane colecționează Girl Scouts în aceste zile? Nu mai sunt doar Hiker, Making Friends și CEO Cookie. Cu o concentrare puternică pe STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), o ramură de învățare a fetei acum, care a debutat în 2012, acum există inițiative care vizează implicarea fetelor în inginerie și programare devreme în viața lor. Și ce este nou pentru GSUSA în 2018? Câmpul rapid de creștere a cibersecurității.

Fata cercetătorilor se concentrează pe știință și tehnologie

În 2017, Girl Scouts a lansat insigne acumulative în piesele STEM (Engineering: Think Like a Engineer, and Computer Science: Think Like a Programmer) în colaborare cu Code.org, SciStarter și alte companii autoritare..

În acest an, au lansat filiala STEM pentru o notă cu cel puțin 18 noi ecusoane de securitate cibernetică care urmează să fie lansate, începând din septembrie 2018. Insignele de cibersecuritate și pista corespunzătoare au fost dezvoltate în asociere cu Palo Alto Networks, un lider global în domeniul cibersecurității.

Noile insigne din Cybersecurity marchează o inițiativă condusă de Sylvia Acevedo, un om de știință rachetă și CEO al Girl Scouts USA. Cu femeile care reprezintă doar 11% din profesioniștii din domeniul cibersecurității din lume, Acevedo vrea să transforme această figură.

Într-un interviu acordat NBC News, Acevedo explică că programul este conceput pentru scouts „pentru a asuma amenințarea tot mai mare de încălcări de date, hacking și furt de identitate” și că fetele din aceste zile sunt cu adevărat interesate de „Protejarea identității lor online, cum să se protejeze atunci când navighează, cum să le protejeze calculatoarele, rețelele de familie de a fi hacked”.

În prezent, fetele încearcă programul înainte de lansarea sa în toată țara. În spusele unuia dintre cei 9 ani care participă în prezent, „A ajuta oamenii să fie în siguranță este un fel de ceea ce fac fetele cercetașilor!”

Insignele de securitate cibernetică marchează un nou viitor pentru fetele cercetașilor

Noile ecusoane Cybersecurity vor fi alături de ecusoanele tehnologice actuale, inclusiv Netiquette, Web Designer și Roboti de programare (prezentate mai sus), precum și Expert Computer, Inventor și Tehnologie de Divertisment pentru ca fetele să fie adaptate pentru viitorul lor înrădăcinat în tehnologie..

Va fi interesant să vedem că aceste fete devin apărătorii noștri cibernetici

– Rinki Sethi, Palo Alto Networks, Girl Scouts Designer de program de securitate cibernetică

Fata cercetașilor este misiunea de a dezlănțui G.I.R.L. (ca Go-getter, Inovator, preluător de riscuri și Leader) al membrilor săi și nu vorbește doar despre discuții. Rezultatul lor este impresionant, cu toate cele trei foste secretare de stat, odată cu Girl Scouts, și 73% dintre femeile senatoare din Statele Unite au purtat anterior monikerul Girl Scout..

Piesa dedicată cibersecurității din Girl Scouts speră să modeleze următoarea generație de experți în domeniul securității cibernetice – o propunere interesantă.

Viitorul securității și confidențialității online

Tot aici, la ExpressVPN, ne place să ne implicăm și în inițiative comunitare axate pe securitate și confidențialitate. În prezent, aplicațiile pentru Bursa noastră de viitor a vieții private ExpressVPN 2018 sunt deschise. Cu șansa de a plasa un premiu rece în bani în valoare de 5.000 de dolari și de a-ți vedea lucrările afișate pe mai multe platforme de comunicare, aceasta este o oportunitate pentru studenți să se angajeze pe deplin în dezbaterea de confidențialitate online.

Îi încurajăm pe toți – Girl Scouts, pasionați de confidențialitate, creatori de opinie și jurnaliști în devenire – să aplice.

Scrieți o piesă nerăbdătoare, informată și luminatoare pe prompt:

„Dacă ai avea puterile combinate ale tuturor liderilor lumii, care ar fi planul tău de 10 ani pentru a te asigura că următoarea generație are dreptul la confidențialitate?”

Dacă credeți că aveți un răspuns bun, consultați pagina noastră de burse pentru mai multe detalii. Aplicațiile se închid la 31 august 2018.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me