ExpressVPN trece în revistă cele mai bune 3 portofele Bitcoin pentru iOS

best-Bitcoin-portofel-ios


* Căutați cele mai bune portofele Bitcoin pentru Android? Click aici.*

Încă din 2014, exista un singur portofel Bitcoin pentru iOS – dar atunci a fost interzis.

Utilizatorii Bitcoin nu au putut păstra și cheltui Bitcoins cu iPhone-urile lor într-o manieră sigură și legală, în ciuda portofelului cel mai popular fiind descărcat de 120.000 de ori înainte de a fi interzis.

În semn de protest pentru interdicție, peste 6.000 de persoane au semnat o petiție pe change.org, în timp ce alții au promis să-și distrugă iPhone-urile, cu un utilizator în reddit promițând chiar un Google Nexus gratuit tuturor celor care au postat un videoclip despre care își sparg iPhone-ul..

Remarcabil, postul Reddit a primit peste 2500 de note, dar ulterior a fost eliminat din r / toate din motive necunoscute.

Acum există o mulțime de alegeri pentru portofel Bitcoin pentru utilizatorii iOS

Astăzi, ExpressVPN a găsit peste 30 de portofele Bitcoin în Apple AppStore, doar aruncând o privire rapidă printr-o căutare a „portofelului Bitcoin”. Deși nu toate portofelele sunt setate în condiții de egalitate; unele sunt mai centralizate decât altele, ceea ce le face vulnerabile la atacurile DDoS. Deși fondurile dvs. nu sunt puse în pericol de un DDoS, puteți fi închis din cont pentru toată durata atacului, ceea ce este incredibil de frustrant.

Asigurarea Bitcoin-ului dvs. este vitală și modul în care un portofel gestionează criptarea cheilor dvs. este important. Unele portofele găzduiesc cheile criptate pe un server, în timp ce altele le stochează pe telefon. Este mult mai sigur să păstrați cheile fondurilor dvs. pe telefon și să nu le permiteți niciodată să părăsească dispozitivul, dar acest lucru face necesară o procedură de rezervă în cazul în care telefonul dvs. se pierde sau deteriorează..

Acestea sunt portofelele Bitcoin preferate ale ExpressVPN pentru iOS.

Breadwallet – Open Source și Great UI

Principalul avantaj al Breadwallet constă în faptul că este un portofel de verificare simplificată a plăților simplificate (SPV). Aceasta înseamnă că nu există un server Breadwallet, ci doar aplicația. Aplicația se conectează direct la rețeaua Bitcoin pentru a vă obține soldurile și a vă difuza tranzacțiile.

Breadwallet este garantat să aibă 100% din timpul de funcționare, la fel ca rețeaua Bitcoin.

Cheile sunt păstrate doar pe telefonul mobil, deci trebuie să vă asigurați că sunt protejate corespunzător. Dar atâta timp cât nu ați înrădăcinat iPhone-ul și este securizat cu o parolă suficient de bună (ExpressVPN recomandă șase cifre), aveți un risc foarte scăzut de hacking.

Cu toate acestea, păstrarea copiilor de siguranță sigure poate fi dificilă. Breadwallet vă oferă o frază de rezervă formată din 13 cuvinte în limba engleză și oricine are acces la aceste cuvinte vă poate pune mâna pe Bitcoins, de aceea trebuie să le depozitați cu atenție. În niciun caz nu trebuie să faceți o captură de ecran a acestor cuvinte sau să le copiați în orice document electronic, cu excepția cazului în care acestea sunt foarte bine criptate. Administratorul dvs. de parolă ar putea fi un loc bun, dar, în caz contrar, este cel mai sigur să le scrieți de mână (nu le imprimați niciodată) și să depozitați bucata de hârtie undeva în siguranță, de exemplu într-o casetă de siguranță sau într-o locație secretă..

Breadwallet calculează automat taxa de rețea necesară și nu vă permite să o modificați. Deoarece comisioanele Bitcoin au devenit destul de semnificative în ultimele luni, ExpressVPN este întrerupt să nu dorească să plătească excesiv, dar cunoașterea plății neplătite poate duce la tranzacții în bloc la câteva ore sau chiar zile. În cadrul testelor ExpressVPN, aproximativ 0,03 USD – 0,05 USD pe tranzacție păreau suficiente pentru a vedea plățile confirmate în câteva blocuri, deși taxele (așa cum recomandă Breadwallet) au crescut până la 0,50 USD. Aceasta nu este vina Breadwallet, de fapt, estimarea taxelor lor pare a fi foarte sofisticată.

Breadwallet pro și contra

 • Portofel open-source, cu o mare utilizare și o interfață simplă de utilizare
 • 100% uptime și mecanism de backup ușor
 • Estimare fiabilă a taxelor, dar fără funcții suplimentare
 • Denumește toate valorile în biți (o milionime dintr-un Bitcoin), ceea ce poate fi excelent, dar și confuz
 • Fără notificări de fonduri primite

expressvpn-breadwallet

Copay – o mulțime de caracteristici

Copay a fost construit de către procesatorul de plăți Bitcoin, Bitpay și își împrumută numele dintr-un termen de asigurare. Un copag descrie de obicei procesul unui pacient asigurat care acoperă o parte din plățile pentru medicamente eliberate pe bază de rețetă sau tratament medical.

În termenii Bitpay, un copag este o plată semnată de mai multe părți. De exemplu, puteți crea o astfel de adresă pentru a asigura donațiile organizației dvs., ceea ce face Proiectul Qubes.

Copay este de departe cel mai ușor portofel cu mai multe semnătura de acolo și, ca atare, merită o laudă ridicată.

Cu Copay puteți crea astfel de portofele cu mai multe semnături pentru până la șase copiator. Aceste copiatori nu trebuie să fie persoane individuale, puteți, de exemplu, să creați un portofel cu trei copiator care necesită două semnături pe tranzacție (numită tranzacție 2 din 3).

Un copiator ar putea fi un telefon în mâinile unui director al organizației dvs., dar poate fi și telefonul dvs., computerul dvs. sau chiar o copie de rezervă pe hârtie. De fiecare dată când se face o tranzacție, aceasta trebuie confirmată prin două metode diferite, la fel ca autentificarea cu doi factori. Aceasta vă asigură că, chiar dacă computerul sau telefonul dvs. ar fi fost hacked, un atacator nu a putut fura fondurile. Acestea ar trebui să pirateze ambele dispozitive simultan, probabil mult mai dificil.

Din păcate, astfel de tranzacții cu mai multe semnături pun o sarcină mai grea pe blockchainul Bitcoin, ceea ce înseamnă că sunt semnificativ mai scumpe decât tranzacțiile obișnuite. O tranzacție 2 din 3, de exemplu, este de aproximativ două până la trei ori mai scumpă decât o tranzacție normală.

Un alt plus al Copay este cantitatea de funcții pe care le suportă. Puteți avea multe portofele simultan și le puteți da fiecărui nume și culori diferite. Puteți modifica, de asemenea, adresa URL a serviciului portofel, care este excelent dacă doriți să rulați propriul sistem – lucru pe care o companie ar putea dori să îl facă pentru a reduce dependența de Bitpay. Puteți adăuga o adresă de e-mail pentru a primi notificări în portofel sau puteți seta „parole de cheltuieli” suplimentare pentru fiecare portofel.

Copay vine și cu integrări pentru portofelele hardware Ledger și Trezor.

Pro și contra Copay

 • Portofel multi-semnătura de mare putere, ușor de utilizat
 • O mulțime de caracteristici
 • Depinde de un server centralizat pentru gestionarea cheilor – riscant pentru întreruperi. Trimite notificări pentru fondurile primite.

copay-Bitcoin-portofel

Luxstack – Opțiuni fantastice integrate

ExpressVPN nu înțelege cu adevărat de ce acest portofel oferă opțiunea de a adăuga o imagine de profil, dar oferă portofelului o atingere personală cel puțin.

Portofelul Luxstack este ușor și ușor de navigat și, probabil, niciun alt portofel nu vă permite să începeți tranzacțiile mai repede.

Procesul de rezervă funcționează la fel ca celelalte portofele, dar oferă o modalitate diferită de a crea o semință criptată, deși nu este la fel de netedă ca cea a sistemului Copay sau Breadwallet..

Pentru a face backup pentru portofel, aveți opțiunea de a introduce parola telefonului, apoi selectați o nouă parolă doar pentru semințele de recuperare. Aceasta poate fi apoi copiată și lipită în backup-ul criptat și salvată oriunde.

Deoarece portofelul de rezervă al portofelului este securizat doar cu o parolă de patru cifre folosind această metodă, probabil că nu va rezista la un atac de forță brută, așa că ExpressVPN vă recomandă să îl introduceți doar în managerul de parole sau să nu utilizați deloc această caracteristică..

Funcțiile utile includ posibilitatea de a vizualiza piețele Bitcoin din interiorul aplicației și asistență pentru Apple Watch.

Aplicația utilizează o taxă fixă ​​(100 de biți) pentru o tranzacție, care poate fi uneori prea mare sau în perioadele cu o cerere ridicată pentru tranzacții Bitcoin, prea puțin, ceea ce duce la întârzieri și confuzii.

Avantaje și contra Luxstack:

 • Acceptă Apple Watch
 • Opțiuni integrate pentru urmărirea piețelor
 • Opțiuni de rezervă confuze. Mai bine rămâne să notez copie de rezervă pe o bucată de hârtie!

luxstack-recenzie

Breadwallet este portofelul Bitcoin preferat de ExpressVPN pentru iOS

Breadwallet este favoritul clar al ExpressVPN. Aplicația se simte incredibil de ușor, este ușor de utilizat și primește întotdeauna taxele.

Copayul Bitpay a transformat procesul complicat de a face portofele cu mai multe semnătura ușor de utilizat. Dacă dețineți fonduri pentru o organizație, aceasta ar trebui să fie alegerea dvs. numărul 1, chiar dacă este mai centralizată decât celelalte.

Dacă ești comerciant sau deții un Apple Watch, Luxstack va fi probabil prima ta alegere.

Toate portofelele ExpressVPN examinate oferă o adresă diferită de fiecare dată când efectuați o tranzacție. Acest lucru este bun pentru confidențialitate, dar de departe nu face ca tranzacțiile dvs. să fie anonime. Dacă aveți nevoie de un nivel ridicat de confidențialitate sau anonimat, consultați Ghidul ExpressVPN pentru anonimatul Bitcoin.

Imagine prezentată: fotografii gn8 / depozit

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map