ExpressVPN lansează „Semnalele VPN-urilor de încredere” cu CDT

Sigla CDT de lângă sigla ExpressVPN.

Crocant? Extra cremos? Grăsime redusă? De modă veche, orice înseamnă asta?

Cu toții am avut acea senzație de a fi copleșiți de alegere atunci când cumpărăm, fie pentru unt de arahide … sau pentru un serviciu VPN.

Desigur, alegerea unui serviciu VPN prezintă mize oarecum mai mari, deoarece trebuie să poți avea încredere furnizorului tău cu confidențialitatea și securitatea online. ExpressVPN se străduiește să câștige această încredere cu combinația noastră de produse hardware, software și ingeniozitate umană, lider în industrie, și prin schimbul de informații detaliate despre modul în care lucrăm zilnic pentru a ne proteja utilizatorii.

Dar nu vrem să ne oprim acolo – faptul că ajutorul utilizatorilor să aleagă cel mai bun serviciu VPN pentru ei înseamnă că asigurarea informațiilor și îndrumărilor necesare pentru a evalua în cine pot avea încredere, indiferent de furnizorul pe care îl iau în considerare..

De aceea, am colaborat cu Centrul pentru Democrație și Tehnologie (CDT), o organizație independentă non-profit, care susține libertățile civile online și drepturile omului din întreaga lume, pentru a lansa o inițiativă intersectorială pentru ridicarea standardelor în întreaga industrie și pentru a împuternici. utilizatorii să ia decizii mai în cunoștință de cauză atunci când aleg o VPN – în cele din urmă, face internetul mai privat și mai sigur pentru toți.

Semnalele VPN-urilor de încredere

Împreună cu o mână de alți furnizori VPN, am lucrat cu CDT la elaborarea unei liste de întrebări la care serviciile VPN ar trebui să poată răspunde pentru a semnala încrederea lor. Aceste întrebări, împreună cu îndrumările CDT, îi ajută pe utilizatori să evalueze furnizorii VPN pe baza modelelor lor de afaceri, practicilor de colectare a datelor, protocoalelor de securitate și multe altele.

Gândiți-vă la aceasta ca la o etichetă nutrițională pentru VPN-uri, oferind un set de date de fapt pe care le puteți compara între diverse servicii. Și la fel cum o etichetă nutrițională vă poate ajuta să determinați care untul de arahide etichetat „sănătos” este cu adevărat mai bun pentru dvs., aceste întrebări și răspunsuri vă permit să evaluați mai bine dacă un serviciu VPN care se mândrește cu „securitate lider în industrie” merită cu adevărat acea etichetă..

Spre deosebire de o etichetă nutrițională, cu toate acestea, participarea este complet opțională. Sperăm, totuși, mai mulți furnizori VPN să ni se alăture pentru a răspunde la aceste întrebări și pentru a ridica standardele pentru întreaga industrie.

Am publicat întrebările și răspunsurile noastre în Centrul nostru de încredere, care are, de asemenea, detalii suplimentare suplimentare despre practicile noastre de securitate, mai presus de ceea ce solicită proiectul CDT..

Pentru mai multe informații despre inițiativă, vizitați site-ul web CDT.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me