ExpressVPN și OpenMedia se unesc împotriva opresiunii internetului

ExpressVPN este mândru să stea cu OpenMedia în numeroasele lor proiecte vizate protejarea internetului.

OpenMedia lucrează pentru a menține internetul deschis, accesibil și fără supraveghere.

Înființată în 2008, OpenMedia a făcut campanie cu succes pentru neutralitatea netă, a ajutat la răsturnarea consumului de internet contorizat în Canada și este un cruciat constant în lupta împotriva supravegherii ANS. Ei sunt campanie neobosită pentru toate libertățile online, de pretutindeni.

Campaniile recente OpenMedia includ Salvați linkul, Opriți secretul și Fake Internet fals.

Salvați linkul nu spune nicio taxă de hiperlink

Salvați legătura este o campanie de contracarare a propunerilor din UE pentru o nouă taxă generală de hiperlegare, care va afecta pe toți cei care utilizează internetul, cu alte cuvinte – toata lumea.

Propunerea UE intenționează să extindă regulile privind drepturile de autor la hyperlinkuri, oferind marilor editori dreptul de a percepe taxe de afaceri pentru conectarea la conținut.

S-ar putea să trăiești în afara UE și să crezi că politica nu te va afecta. Dar ai greșit. UE reprezintă aproximativ o cincime din traficul global de internet. Deci, chiar dacă nu locuiești în UE, cu siguranță unele dintre site-urile tale favorite.

Linkurile sunt esențiale pentru libertatea de exprimare online, iar cenzurarea acestora va sparge Web-ul așa cum îl știm.

Web-ul fără legături este ca o lume fără drumuri.

Legăturile sunt cele care ne permit să accesăm cea mai mare colecție de cunoștințe și experiențe umane pe care le-a văzut vreodată lumea. Această propunere a UE, în esență, vrea să blocheze multe dintre minunile internetului.

Nu este prea târziu pentru a pune capăt acestui afront la libertatea Internetului, dar trebuie să acționăm acum înainte de a scăpa de sub control. Semnați declarația Salvați linkul pentru a spune NU pentru impozit pe link.

Oprește secretul combate TPP

Opriți campaniile de secretizare împotriva Parteneriatului trans-Pacific (TPP), „cel mai mare și cel mai secret secret acord din istoria lumii”.

După cinci ani de secret, birocrații TPP au lansat în sfârșit acest brutal acord global, iar dacă este implementat, TPP va cenzura Web-ul, va incrimina activitățile online și va costa banii utilizatorilor de internet. TPP va adăposti legile mai stricte privind proprietatea intelectuală, în special în termenii drepturilor de autor.

Peste trei milioane de persoane au semnat deja petiția OpenMedia Stop the Secrecy împotriva secretului TPP, dar este timpul să dea lovitura finală.

Auziți-vă vocea ACUM și cer ca miniștrii comerțului să respingă planul de cenzură pe internet al TPP o dată pentru totdeauna.

Niciun Internet fals pe Internet.org pe Facebook

Știm cu toții acum că platforma Internet.org a lui Zuckerberg nu este internetul real. Iar utilizatorii de Internet din întreaga lume ar prefera să-și folosească influența și să promoveze un Internet deschis cu adevărat, nu o imitație falsă.

Internet.org oferă acces la un cvasi-Internet unde serviciile selectate sunt prioritare asupra celorlalte. Schema amenință inovația, libera exprimare și confidențialitatea online; și blochează multe dintre site-urile web, aplicațiile și serviciile pe care lumea le place să fie puse la dispoziția tuturor în condiții egale.

Stați cu milioane de oameni în întreaga lume și cereți ca Zuckerberg să nu mai restricționeze accesul la un internet gratuit și deschis prin semnarea petiției „Fake Internet”.

O singură persoană poate face diferența

OpenMedia a fost fondată în 2008 de către Steve Anderson, avocatul drepturilor de internet din Vancouver. Totul a început cu o singură decizie a unui tip obișnuit de a lua măsuri.

Toată lumea s-a întrebat la un moment dat „Dar ce poate face o persoană?” Pare retorică, însă Steve Anderson a falsificat de fapt un răspuns:

„Cu toții avem ceva ce putem aduce acestor mișcări și suntem cu toții mai puternici atunci când putem să le reunim pe toate.”

Poate că a venit vremea să decidem să facem diferența.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me