Defecțiunea FaceTime îi permite oamenilor să te audă, înainte de a răspunde chiar

Ecranul de apel de intrare iPhone, cu excepția celor două pictograme spun că acceptă. Chiar și unul declin. Grozav.

Gândiți-vă de două ori înainte de a înjura pe fostul care nu va mai înceta să apeleze: Un bug recent găsit în FaceTime-ul Apple înseamnă că cineva te-ar putea suna și asculta microfonul telefonului tău – chiar dacă nu te ridici.

Cu alte cuvinte, dacă vedeți că sună FaceTime pe dispozitivul dvs., apelantul ar putea deja să asculte orice spuneți sau faceți.

Cum funcționează eroarea FaceTime

Deschideți aplicația FaceTime și începeți să apelați un contact. Înainte de a alege persoana respectivă, glisați și adăugați numărul dvs. de telefon la apel.

După ce ați fost adăugat, FaceTime presupune că conexiunea este un apel de conferință activ și începe să vă trimită sunetul oricui sunteți – chiar dacă persoana respectivă nu a preluat.

Mai rău, totuși, dacă destinatarul apelului dvs. atinge butonul de alimentare sau volum pentru a vă ignora, telefonul victimei va începe să trimită și videoclipuri!

Protejați-vă de eroarea FaceTime

Până când Apple rezolvă problema, cea mai bună opțiune este să dezactivați FaceTime în setările telefonului sau computerului. Iată cum se face acest lucru:

Cum dezactivați FaceTime pe dispozitivul dvs. iOS

  1. Deschide aplicația Setări
  2. Căutați FaceTime și atingeți rezultatul
  3. Asigurați-vă că este oprit

Cum dezactivați FaceTime pe Mac

  1. Deschide aplicația FaceTime pe Mac
  2. Selectați FaceTime din bara de meniu
  3. Faceți clic pe Dezactivați FaceTime

Apple a dezactivat temporar FaceTime Group ca răspuns la acest defect, care pare să fi rezolvat problema pentru majoritatea utilizatorilor. O soluție permanentă este promisă cu o actualizare software în această săptămână.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me