De 7 ori internetul era glorios ridicol

Internetul este prost

Internetul este într-adevăr un loc foarte prost, și doar un nebun ar rătăci prin malurile sale întunecate neprotejate.

Pentru a-mi sărbători pe blogul meu destul de 100, m-am gândit că ar putea fi distractiv să prezint unele dintre cele mai îndrăznețe momente de pe internet..

Internetul îți va strica sondajul online

Internetul oferă acces instantaneu la mintea a milioane de oameni, practic din fiecare demografie.

Ce este mai bine un loc pentru a avea un sondaj, atunci? Ar trebui să fie ușor: puneți internetul la o întrebare și obțineți recompensele conștiinței colective a planetei. Apoi profit.

Dar nu. Nu, nu, nu. Nu asta se întâmplă. Deloc.

Internetul numește o barcă

În 2017, Consiliul de cercetare pentru mediu natural (NERC) din Marea Britanie a lansat un sondaj online pentru a găsi un nume pentru o nouă navă de cercetare polară de 288 milioane de dolari.

NERC spera probabil la un nume grandios, sensibil, precum RRS Regina Elisabeta a II-a sau RRS Stephen Fry. Nebunii!

Cu toate acestea, internetul nu dorea să fie sensibil și, în mod colectiv, a decis ca barca să fie numită Boaty McBoatface.

Din păcate, sporturile de spoils de la NERC au supravegheat sondajul (atunci de ce să aveți unul !?) și au numit barca RRS Sir David Attenborough.

Totuși, nu vă temeți! În omagiu pentru Boaty care nu a fost niciodată, orașele suedeze Stockholm și Göteborg au numit un nou tren Trainy McTrainface.

Internetul numește o balenă

Ca parte a unui plan de sensibilizare cu privire la balenele amenințate de Agenția Japoneză a Pescuitului, Greenpeace a organizat un sondaj online pentru a numi o balenă cu cocoașă pe care o vor urmări cu o etichetă prin satelit.

Greenpeace a acceptat 30 de nume pentru vot, principalul dintre aceștia fiind domnul Splashy Pants. Aveți idei despre ce s-a întâmplat în continuare? Așa este, s-a întâmplat internetul.

Dl Splashy Pants a atras atenția, printre alții, de 4chan, BoingBoing, Reddit și Digg, precum și de membrii site-urilor menționate mai sus au participat la vot..

Cota de vot pentru domnul Splashy Pants a atins rapid 75% – în mai puțin de o zi. Reddit a devenit atât de investit, încât chiar și-au schimbat temporar logo-ul pentru a-l prezenta pe Mr. Splashy Pants.

Cu toate acestea, a avut un final fericit. În ciuda reticenței inițiale, Greenpeace a îmbrăcat numele (urmăriți NERC?). Iar publicitatea suplimentară a fost suficientă pentru a convinge guvernul japonez să-și abandoneze planul de a vâna balenele.

Internetul a votat pentru ca un bărbat în vârstă de 39 de ani să se întâlnească cu Taylor Swift

Când un concurs de radio din Boston a prezentat o șansă de a-l întâlni pe Taylor Swift, Charles Z, în vârstă de 39 de ani, a decis să se descurce.

Majoritatea înscrierilor au fost, după cum vă puteți imagina, adorați fani adolescenți. Ghici cine a vrut să câștige internetul?

Un bărbat de 39 de ani câștigă o competiție pentru a-l întâlni pe Taylor Swift.

Charles Z a spus revistei GQ:

„La un moment dat, clasamentul era de 50 de fete fericite de 13 ani, apoi există o imagine cu mine, vânător, în baia mea.”

Internetul nu-i pasă de Limp Bizkit

În 2011, cetățenii din Austin, Texas, au votat să redenumească Departamentul de deșeuri solide ale orașului, Fred Durst Society of Humanities and Arts..

Numele a strâns aproape 30.000 de voturi și a avut chiar binecuvântarea lui Fred Durst. Dar, în ciuda topping-ului, orașul s-a decis împotriva numelui câștigător și a plecat cu Austin Resource Recovery în schimb. Booooooring.

Pe internet îi place foarte mult salata de cartofi

Cu toate acestea, nu este doar denumirea de sondaje pe internet.

Într-o zi, Zack „Danger” Brown a primit o poftă de salată de cartofi, așa că a început un Kickstarter să strângă cei 10 dolari necesari pentru ingrediente.

„Practic, fac doar salată de cartofi”, a explicat el pe pagina sa de strângere de fonduri. „Încă nu am decis ce fel.” În secțiunea „Riscuri și provocări”, el a scris: „S-ar putea să nu fie chiar așa de bine. Este prima mea salată de cartofi. ”

Cumva, salata de cartofi a lui Zack a devenit virală, iar el a reușit să strângă peste 55.000 de dolari.

Uită nebunie.

Zack a folosit toți banii în plus pentru a arunca o petrecere publică numită PotatoStock în orașul natal. Desigur, el a făcut o mulțime de salate de cartofi la eveniment și a donat venituri pentru organizații de caritate care combate foamea în Ohio.

Bine jucat, Zack.

Internetului nu-i pasă ce credeți că spune hashtag-ul

# Johnny5

Agenția de PR a lui Susan Boyle a decis să organizeze o petrecere pentru a sărbători noul ei album. Destul de simplu, ai crede: Susan. Album. Partid.

Distracția a început atunci când agenția de PR a creat un hashtag inocent pentru Twitter pentru promovare:

#Susanalbumparty

Și atunci a observat internetul.

În rezumat: Internetul este ridicol

Ce călătorie. 101 postări! Favoritul meu a fost probabil momentul în care blogul meu despre spam a fost marcat ca spam de Google. Sau când am completat clasamentele Google pentru căutarea completă a lui „Lou Reed VPN”. Postările nebunești din aprilie au fost și ele amuzante.

Într-adevăr, când am ajuns prima dată la ExpressVPN, m-am gândit că un VPN este exact cum îl priveam pe iPlayer când era în vacanță. Dar acum nu m-aș conecta la internet fără unul singur – este o nebunie acolo.

Aveți povești despre idiotie pe internet? Mi-au lipsit de pe listă? Mi-ar plăcea să le aud, așa că vă rugăm să vă împărtășiți poveștile dvs. în comentariile de mai jos!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me