Căutați mai în siguranță cu HTTPS-ul EFF Everywhere și ExpressVPN

Criptarea traficului dvs. de internet este esențială pentru confidențialitatea și securitatea dvs., deoarece vă protejează activitatea online împotriva monitorizării sau a modificării. Criptarea VPN-ului lider în industrie este una dintre căile cheie prin care ExpressVPN vă protejează datele și comunicațiile. Astăzi, vă oferim un strat suplimentar de protecție: extensia Chrome ExpressVPN, acum prezentând HTTPS Everywhere.

Activat implicit, HTTPS Everywhere vă asigură că sunteți direcționat automat către versiunea HTTPS mai sigură a mii de site-uri web majore, criptând conexiunea cu acele site-uri și oferind o securitate semnificativ mai mare decât HTTP-ul standard. În plus, funcționează dacă sunteți sau nu conectat (ă) la VPN.

[Utilizați deja ExpressVPN? Obțineți extensia Chrome aici.]

HTTPS Oriunde: O mai mare confidențialitate și securitate

HTTPS Everywhere a fost dezvoltat de Electronic Frontier Foundation (EFF), un lider non-profit care apără intimitatea digitală și libera exprimare. ExpressVPN este un susținător ferm al EFF și suntem mândri de a putea aduce beneficiile de securitate și confidențialitate ale proiectului său HTTPS Everywhere pentru utilizatorii extensiei Chrome ExpressVPN.

Noua opțiune poate fi activată sau dezactivată în meniul de setări al extensiei. Ori de câte ori funcția este activată, browserul dvs. se va conecta automat la versiunea sigură HTTPS a oricărui site pe care îl vizitați pe care îl acoperă regulile HTTPS Everywhere.

HTTPS vă oferă încredere că traficul dintre dvs. și site-ul pe care îl vizitați este criptat și că site-ul este cu adevărat cel la care intenționați să vă conectați. Veți putea să vă anunțați că sunteți conectat prin HTTPS, deoarece Chrome va afișa o pictogramă verde lacat și o etichetă „Securizată” în stânga adresei site-ului.

Din păcate, multe site-uri care acceptă HTTPS sunt în mod implicit în mod HTTP și link-uri către site-uri activate HTTPS adesea vă direcționează către versiunea HTTP mai puțin sigură. În plus, chiar și atunci când un site HTTP vă redirecționează către versiunea sa HTTPS și este afișat lacatul verde, este posibil să fiți totuși vulnerabil la un atac de om în mijloc. Funcția HTTPS Everywhere din extensia ExpressVPN Chrome abordează aceste probleme, asigurându-vă că sunteți întotdeauna conectat direct la versiunea HTTPS ori de câte ori este disponibil.

ExpressVPN și HTTPS de pretutindeni: mai bine împreună

Conectarea la un VPN pe lângă utilizarea HTTPS îmbunătățește confidențialitatea și securitatea prin canalizarea traficului printr-un tunel securizat. Aceasta vă garantează faptul că activitatea dvs. online este protejată de criptare, chiar dacă un site nu acceptă complet HTTPS. De asemenea, împiedică hackerii sau furnizorii de servicii de internet să vadă ce site-uri vizitați, pe care HTTPS singur nu le ascunde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me