Ce sunt jurnalele de conexiune VPN?

Pinii de pe un glob pentru a reprezenta jurnalele de conexiune VPN

Un jurnal de conexiune este o înregistrare a conexiunilor de intrare și de ieșire la un server VPN care poate include:

  • Adresa IP a unui utilizator
  • Adresa IP a serverului VPN la care se conectează un utilizator
  • Timpuri de timp pentru când un utilizator se conectează și se deconectează de la o VPN
  • Capacitatea furnizorului VPN de a căuta și interoga toate cele de mai sus

Sistemele ExpressVPN au fost concepute pentru a nu deține în mod special astfel de jurnalele de conexiune VPN. De fapt, am conceput aplicațiile și serverele VPN pentru a elimina categoric informațiile sensibile. ExpressVPN nu poate fi niciodată obligat să furnizeze date despre clienți care nu există.

Mulți furnizori susțin că nu păstrează „jurnalele”, dar nu descriu în mod transparent ce înseamnă asta. ExpressVPN are o politică de confidențialitate clară, care ajută să ne asigurăm că niciunul dintre utilizatorii noștri nu poate fi legat de vreo activitate sau conexiune specifică din rețeaua noastră – activitatea online a utilizatorului este privată, anonimă și necunoscută ca furnizor VPN..

Un VPN este un instrument de confidențialitate, iar ExpressVPN este o companie de confidențialitate, așa că mergem la măsuri semnificative pentru a asigura păstrarea vieții private și anonimatul activității utilizatorului.

Riscurile utilizării unui furnizor VPN care păstrează jurnalele de conectare

Jurnalele de conexiune permit unui furnizor VPN sau oricărei persoane cu acces la date să vă potrivească activității VPN.

Datele jurnalului de conexiune sunt valoroase, iar unele servicii VPN gratuite le vor vinde furnizorilor terți, permițându-le să îți direcționeze reclame, să afle despre comportamentul tău și să analizeze cum folosești internetul.

Dar chiar dacă un furnizor VPN nu vinde jurnalele de conexiune, acesta ar putea intra în mâinile hackerilor sau autorităților care preiau hard disk-uri și echipamente necriptate.

Logarea permite, de asemenea, unei autorități legale sau a oricăruia dintre site-urile pe care le vizitați să se adreseze furnizorului dvs. VPN cu o solicitare de identificare. Furnizorul VPN poate transmite aceste informații în mod voluntar sau poate fi obligat de o instanță să o facă.

Doar un furnizor VPN care nu păstrează jurnalele de conexiune nu poate fi obligat să predea informațiile de conectare sau să le pună la dispoziția terților.

Ce informații păstrează ExpressVPN?

Pentru a menține un serviciu VPN fiabil, o companie va trebui să păstreze unele informații despre utilizatorii și activitatea serverului lor.

Întrebarea critică este dacă datele păstrate pot fi potențial de-anonimizate. Atâta timp cât aceste înregistrări nu pot fi utilizate pentru a vă conecta la anumite acțiuni, cum ar fi vizita unui site web sau descărcarea unui film, confidențialitatea și anonimatul dvs. sunt încă păstrate.

Indiferent ce informații sunt păstrate, este foarte important ca funcționalitatea și conținutul reținerii datelor să fie clare pentru utilizator și că toate modificările și modificările sunt bine comunicate.

ExpressVPN nu păstrează nici conexiuni sau jurnalele de activitate

Nu vom colecta niciodată nimic despre ceea ce fac utilizatorii cu VPN-ul lor: Fără jurnalele destinației traficului, înregistrări DNS sau conținut de date.

ExpressVPN păstrează doar cantitatea minimă de informații necesare pentru a se asigura că serviciul nostru VPN este extrem de fiabil – iar datele colectate nu sunt suficiente pentru a lega niciun utilizator de activitatea specifică din rețeaua noastră. Asigurarea că serviciul nostru funcționează întotdeauna atunci când utilizatorii au nevoie să funcționeze este o parte importantă a protejării vieții private.

Pentru a oferi utilizatorilor noștri transparență deplină, ExpressVPN are o politică de confidențialitate clară și detaliată.

ExpressVPN vă ia în serios confidențialitatea și NU înregistrează niciuna din următoarele informații sensibile:

  • Istoricul de navigare
  • Destinația traficului
  • Conținutul datelor
  • Interogări DNS
  • Adresa IP originală de la care vă conectați
  • Adresa IP de ieșire (adică, IP-ul ExpressVPN atribuit odată conectat)

Se impune prin lege ExpressVPN să păstreze jurnalele de conexiune VPN?

ExpressVPN are sediul în BVI, care nu are legi de păstrare a datelor. Țările care includ Regatul Unit și Statele Unite nu au competența de a obliga o companie BVI să producă înregistrări. Dar chiar dacă au făcut-o, nu avem nimic de produs.

Combinarea jurisdicției noastre BVI, fără jurnalele de activitate și fără jurnalele de conectare fac din ExpressVPN o alegere excelentă pentru utilizatorii de internet preocupați de confidențialitatea lor – ceva care apare în aproape fiecare recenzie ExpressVPN..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me