Ce se întâmplă când extensiile Chrome bune devin rele

Într-unul dintre cele mai ciudate (și mai amuzante) faux-uri ale secolului, revista Wired a publicat recent un articol referindu-se accidental la Donald Trump ca pe cineva cu mâini minuscule. Cum s-a întâmplat? Probabilul vinovat a fost extensia Chromeweb, care înlocuiește automat cuvintele „Donald Trump” cu „Cineva cu mâinile minuscule”.

Acesta nu este primul caz de extensii necinstite care au făcut ravagii. În 2015, software-ul antivirus AVG (ironic) a lansat o extensie Chrome care expunea informațiile personale ale aproape 9 milioane de utilizatori.

Noutatea extensiile Chrome ca acestea sunt din ce în ce mai populare. Dar în loc să instaleze pur și simplu o extensie aleatorie, să aibă câțiva loli și apoi să treacă mai repede, oamenii uită uneori că sunt instalate aceste extensii, ceea ce lasă spațiu pentru extensiile aleatorii, care nu numai că provoacă gafe gramaticale stânjenitoare (vezi mai sus), ci și pot scurge potențialul privat. info.

Și mai rău, pot invita malware periculoase pe sistemul tău.

Extinderea noutăților Chrome Extensii

Pentru cei care nu știu, extensiile Chrome sunt în mare parte pluginuri gratuite pe care utilizatorii le pot descărca pentru browsere.

Aceste extensii vin într-o mare varietate de utilizări – de la a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea și să vă asigurați că nu citiți accidental cel mai recent spoiler Game of Thrones..

Anul trecut, Google a eliminat 200 de extensii infuzate cu malware

Dar, în timp ce majoritatea sunt doar pentru distracție și / sau de ajutor, există extensii rău intenționate care pot scurge informațiile personale și pot provoca viruși computerizați gnarly. Anul trecut, Google a eliminat mai mult de 200 de extensii aleatorii, citând faptul că multe conțineau malware.

Cum puteți instala suplimente în timp ce vă aflați în siguranță

Din fericire, există o modalitate simplă de a verifica dacă extensiile dvs. sunt curate. Puteți utiliza Instrumentul de curățare Chrome pentru a scana extensiile dvs. și pentru a instala suplimentul Chrome Protector, care vă va anunța dacă și când oricare dintre extensiile dvs. acționează neplăcut..

Simplu, corect?

Nu luați niciodată o extensie la valoarea nominală. Asigurați-vă că citiți recenziile și că aveți timp pentru a cerceta în detaliu o extensie înainte de a o invita în browser.

Timpul de extindere Chrome Super Happy Mega Fun!

Acum, ExpressVPN nu a putut scrie un articol despre extensiile Chrome aleatorii fără să ofere o mulțime de opțiuni nebune. Așadar, pentru scuipări și chicote, iată câteva preferate de birou:

 • NCAGE – Pentru cei care nu pot obține suficient de mult Nic Cage (care, să-l înțelegem, este toată lumea), această aplicație inedită înlocuiește fiecare imagine web cu o poză din Cage însuși. Acesta este excelent pentru aproximativ cinci secunde. După ce noutatea este uzată, este probabil cel mai bine să o dezinstalați și să continuați cu viața voastră.
 • Wurstify – Când mănânci pentru o experiență web mai „pără”, această aplicație adaugă o barbă la fiecare imagine.
 • Downworthy – S-a săturat de aceleași vechi titluri plictisitoare? Această mică extensie reinterpretează titlurile articolului pentru a fi ceva mai realistă și amuzantă.

Și pentru problemele legate de confidențialitate și pentru persoanele cu deficiențe de producție, iată câteva extensii utile.

 • Rămâneți focalizat – dacă vă place ca noi și aveți probleme în a vă concentra, această aplicație vă ajută să vă orientați în jos, limitând timpul pe care îl puteți pierde pe site-uri aleatorii. O aplicație foarte obraznică.
 • Wunderlist – Nimic nu țipă organizarea mai mult decât liste, iar Wunderlist te ajută să le creezi cu ușurință. De la organizarea articolelor tale alimentare la a te ajuta să-ți planifici următoarea vacanță, Wunderlist este destul de ok.
 • DuckDuckGo – Dacă citiți această postare, este posibil să aveți grijă de confidențialitatea dvs. Această extensie scoate „ogle” din Google, ceea ce înseamnă că funcționează practic în aceleași moduri, dar are setări de confidențialitate mult mai bune.

În plus, extensia ExpressVPN Chrome este de asemenea disponibilă pentru a vă menține în siguranță rețeaua în permanență.

Amintiți-vă, oameni buni, pentru a scana extensiile din când în când și dacă vedeți una pe care nu o mai folosiți, lăsați-o! Și dacă aveți chef de o extindere și mai mare a extensiei, consultați cele mai bune sfaturi pentru extensiile de confidențialitate ExpressVPN pentru Chrome și Safari.

Care sunt extensiile dvs. preferate? Lasă-ți cele mai bune alegeri în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, stai în siguranță, rămâi privat și rămâi în siguranță.

Imagine prezentată: „Donald Trump vorbind la CPAC” de Gage Skidmore este licențiat sub CC BY-SA 3.0.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map