Alăturați-vă aplicației pentru revoluția rutelor pentru o protecție completă la domiciliu

Aplicația populară ExpressVPN pentru routere

Mii de ani se bucură de aplicația excelentă pentru software-ul routere ExpressVPN și este ușor de văzut de ce!

Aplicația ExpressVPN pentru routere se conectează și protejează toate dispozitivele din rețeaua de domiciliu, simplificând navigarea privată. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Wi-Fi-ul de domiciliu, de obicei și … asta este!

Și mai bine, dacă routerul dvs. este protejat prin VPN, înseamnă că puteți arunca în siguranță emisiunile dvs. pe Google Chromecast sau Apple TV. Nu te mai uiți la televizor și filme pe laptopul mic din camera de rezervă, primește-l pe marele sistem de sunet și TV!

În plus, ExpressVPN pentru routere vă protejează toate dispozitivele cu criptare de grad militar! Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Wi-Fi, în mod normal.

Crăciun dulce.

Aplicația ExpressVPN pentru routere

6 motive delicioase pentru a obține aplicația ExpressVPN pentru routere

  1. O mai bună securitate
  2. Distribuie emisiuni TV și filme
  3. Economisi timp
  4. Protejează totul
  5. Folosiți mai multe dispozitive
  6. Impartaseste iubirea

1. Asigurați-vă întreaga rețea

Un VPN funcționează cel mai bine atunci când este mereu activat. Cu un VPN pe routerul dvs., nu va trebui să vă faceți griji să nu uitați să vă conectați la un server VPN, deoarece sunteți întotdeauna protejat de la sursă.

2. Distribuie-ți emisiunile

Fiecare dispozitiv apare în aceeași rețea, astfel încât să puteți arunca conținutul dvs. protejat VPN pe Google Chromecast, Apple TV, Plex, etc..

3. Economisiți timp de navigare pentru pisici pe internet

Nu vă deranjați să instalați diferite aplicații pe toate dispozitivele de acasă. Un VPN de pe routerul dvs. protejează instantaneu fiecare dispozitiv nou. Este la fel de ușor ca să vă alăturați rețelei dvs. Wi-Fi – nu există pași suplimentari.

4. Utilizați un VPN pe console

Utilizați un VPN pentru a deghiza adresa dvs. IP pe orice dispozitiv compatibil Wi-Fi, chiar și pe cele care nu pot folosi în mod normal software VPN, cum ar fi PlayStation, Xbox și alte console de jocuri.

5. Un abonament pentru toate dispozitivele

Nu vă faceți griji pentru abonamente VPN diferite pentru dispozitive diferite. Utilizați un abonament ExpressVPN pe un număr nelimitat de dispozitive simultan.

6. Fii un erou pentru prieteni și familie

Oferă darul confidențialității și securității. Permiteți-le oaspeților să se bucure de aceleași avantaje VPN ca și voi, doar conectându-vă la Wi-Fi de acasă.

Alegerea inteligentă este un VPN pentru routere

Este destul de evident de ce atât de mulți folosesc incredibilul software de router ExpressVPN; există atât de multe avantaje suplimentare. De ce nu încercați singur?

Instalarea este ușoară.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me