Acest dispozitiv poate proteja întreaga rețea de domiciliu

Routerul Wifi cu simbolul tick în semnalul wifi.

Dacă utilizați deja o VPN, știți că aceasta aduce multe avantaje, de la păstrarea activității dvs. online în mod privat, până la a vă ajuta să transmiteți în flux tot conținutul dvs. preferat și să obțineți acces fără restricții la internet.

Însă aplicațiile VPN au limitări. Acestea pot fi instalate pe numeroase dispozitive, cum ar fi desktopuri și telefoane mobile, dar nu și pe anumite aparate și gadgeturi inteligente, cum ar fi frigidere inteligente, camere de securitate și unele televizoare inteligente. Aceste articole sunt adesea lăsate vulnerabile la hackeri și amatori.

De asemenea, serviciile VPN vor limita de obicei numărul de conexiuni simultane pe care le puteți face cu un singur cont. Un abonament ExpressVPN vă permite să vă conectați la servere VPN pe până la cinci dispozitive simultan, ceea ce este suficient pentru majoritatea oamenilor, dar poate nu pentru toată lumea.

Acum, pentru veștile bune: puteți elimina ambele aceste limitări dintr-o singură mișcare – prin configurarea unui VPN pe routerul dvs..

De ce ar trebui să obțineți ExpressVPN pe router

Instalarea celei mai recente aplicații ExpressVPN pe router este cel mai simplu și eficient mod de a acoperi tot ce este în rețeaua dvs. cu o conexiune VPN.

1. Îți protejează toate dispozitivele

Aceasta include cele care nu pot rula o aplicație VPN direct, cum ar fi consolele de jocuri, anumite televizoare inteligente și electrocasnice. Dacă aveți mai mult de cinci dispozitive în rețeaua de domiciliu, routerul le poate proteja pe toate, socotind doar o singură conexiune VPN. Bonus: Orice invitați sau tehnofobi care se conectează la routerul dvs. vor fi protejați automat fără a avea nevoie de aplicație pe dispozitivele lor.

2. Este ușor de utilizat

Nu este nevoie să vă deschideți terminalul sau să vă transformați într-o transpirație prin diferite opțiuni și setări. Interfața de router a aplicației ExpressVPN este intuitivă, neintimidantă și la fel de simplă ca conectarea la o rețea Wi-Fi.

Interfața de utilizare a aplicației de router ExpressVPN.

3. Este personalizat în funcție de nevoile dvs.

Nu doriți să conectați toate dispozitivele dvs. la routerul VPN? Aplicația noastră de router vă permite să alegeți și să alegeți dispozitivele pe care doriți să le acoperi cu o VPN, lăsând-o pe cele pe care nu le aveți, datorită tunelului divizat. Acest lucru previne o situație totală sau nimic și vă permite să personalizați complet modul în care dispozitivele dvs. se conectează la router.

Doriți un router ExpressVPN? Îi dăm cinci!

Dacă doriți să obțineți o protecție completă a tuturor dispozitivelor dvs. acasă, aici aveți șansa de a obține gratuit un router Linksys WRT3200ACM compatibil cu ExpressVPN, cu un abonament ExpressVPN de 12 luni la boot.

Intrați în concursul nostru pe site-ul Geaam înainte de 20 ianuarie 2020, ora 23:59. Ora de Est (S.U.A.). Este o remiză randomizată, dar puteți crește numărul dvs. de înscrieri luând acțiunile specificate pe pagina concurenței. Mult noroc!

Cadou de router ExpressVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me