5 articole vestimentare va trebui să luptați împotriva unei stări de supraveghere

Unii oameni pixeliți într-o mulțime


Într-o postare anterioară, am analizat cum să fim incogniti în lumea reală. Astăzi, să ne aruncăm mai adânc în subiect … și cum să arătăm fabulos în timp ce îl facem!

Când ieșiți și aproape, cel mai dificil lucru de evadat sunt camerele de luat vederi CCTV, mai ales dacă se conectează la sisteme de recunoaștere facială. În unele țări, sistemele de recunoaștere a feței de masă au devenit deja o realitate, în timp ce altele încă se luptă cu obstacole tehnologice și legale.

În perioadele friguroase, putem înfășura o eșarfă în jurul gâtului, putem trage capota adânc peste față sau chiar purta ochelari de schi pentru a ne deghiza fețele. Dar despre vara?

Din fericire, moda are răspunsurile:

1. Eșarfe anti-paparazzi

Eșarfele anti-paparazzi fac imposibilă nimănui să-și facă o poză bună cu tine în întuneric. Părțile eșarfei sunt confecționate din materiale reflectorizante care confundă orice fotografie sau cameră video – și nici măcar nu arată atât de rău!

În plus, puteți obține materialul pe orice piesă de îmbrăcăminte, inclusiv costumul, pălăria, tricoul sau chiar colierul..

2. Măști pentru față

Dacă este o idee bună să porți un fațet pentru a sustrage recunoașterea facială, depinde de cât de acceptabil este accesoriul în orașul tău. În multe locuri din întreaga lume, poluarea a făcut ca oamenii să poarte măști, iar acest lucru este evident pentru intimitate.

Dacă sunteți singurul care poartă o mască, sunteți pur și simplu „cel cu mască” și ieșiți în evidență și mai mult.

3. Tablouri temporare de față

Puteți păcăli ușor tehnologia de recunoaștere facială.

Aplicați doar niște indicatori neobișnuiți sau tatuaje temporare pe cap și veți rămâne nedetectat la mașini. Această tehnică este destul de simplă, dar face și o declarație. Puțini vor participa probabil la micul tău protest, ceea ce înseamnă că vei ieși în evidență și vei fi destul de ușor de recunoscut de către observatorii umani.

Dar asta nu înseamnă că nu poate părea super elegant!

4. Mai multe modele peste tot

Calculatoarele se distrag cu ușurință de orice arată ca o față.

Puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. folosind modele care imită structura simplă a unui chip uman. Tot ce trebuie să faceți este să imprimați modelele feței pe haină sau cămăși. Cu toate acestea, dacă această metodă confundă suficient algoritmi de recunoaștere, ar trebui probabil testată înainte de a o folosi pentru a vă ascunde de orice autoritate draconiană.

5. Ochelari anti-CCTV

Pentru a ajuta viziunea nocturnă, camerele CCTV au lumini LED care emit lumină ultravioletă invizibilă pentru ochiul uman. Reflectacles anti-CCTV reflectă pur și simplu această lumină înapoi la cameră, făcând camerele să se orbească. Camere video CCTV stupide.

Educația este cea mai bună apărare

Atunci când sunt dislocate de către ei înșiși, aceste trucuri de confidențialitate vor face puțin pentru a-ți ascunde locul în spațiile publice. De asemenea, puteți fi urmăriți de oamenii din spatele camerelor și de telefonul mobil din buzunar, de exemplu.

Cu toate acestea, aceștia le vor arăta prietenilor tăi și celor din jurul tău că îți pasă de problemele de confidențialitate și poate chiar vei primi unul sau doi să se gândească mai mult la această problemă. Nu poate fi un lucru rău.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map