4 moduri în care CIA vă poate hackui chiar acum

Un bărbat ilustrat într-o haină de trenci peruse internetul.

În urmă cu cinci ani, Edward Snowden a dezvăluit că NSA colectează în mod extensiv informații despre cetățenii din întreaga lume. Acum este clar că confidențialitatea nu mai este un drept pe care ni-l putem asuma.

Ba mai mult, informațiile recente transmise de WikiLeaks în legătură cu hackingul și spionajul CIA subliniază un fapt înfiorător: poți fi spionat în orice moment. Deși forțele de ordine ar trebui să învețe să iubească criptarea, este clar că CIA este setată pe ținte de spionaj și hacking..

Iată patru moduri în care hackerii CIA ar putea să vă orienteze, oriunde v-ați afla.

1. Hacking-ul smartphone-ului: transformarea smartphone-ului într-un bug

Filiala pentru dispozitive mobile a CIA a vizat smartphone-urile ca o modalitate de a spiona utilizatori care nu-i respectă. Indiferent dacă sunteți un iPhone sau un utilizator Android, CIA a dezvoltat exploatări care pot accesa comunicații text și audio direct pe telefonul dvs. înainte de a fi criptate de aplicația dvs. de chat preferată.

Mai mult, telefoanele hacked pot fi instruite să vă transmită locația și să le activeze camerele și microfoanele, ceea ce transformă în mod inconștient telefonul dvs. într-un bug CIA..

2. Spionare inteligentă a televiziunii: spionare prin televizor

Cu toții suntem obișnuiți să privim oamenii la televizor. Din păcate, CIA te poate urmări acum prin intermediul tău. Potrivit WikiLeaks, CIA a dezvoltat un program numit Weeping Angel, care poate plasa un televizor inteligent într-un mod de supraveghere. În timpul unui atac îngerul plângător, televizorul va apărea, dar va înregistra în secret secretul audio și îl va trimite pe serverele CIA.

3. Hacking-ul computerului: infectarea computerului cu tehnologia NSA

Programele malware nu sunt folosite doar de infractorii care încearcă să extragă bani din tine. WikiLeaks a raportat un efort substanțial al CIA de a infecta și controla calculatoarele, putând corup CD-uri, DVD-uri și stick-uri USB. Mai mult, WikiLeaks raportează că CIA a dezvoltat capabilități nu numai să se infiltreze în sisteme, ci să rămână nedetectate în dispozitivele infectate.

4. Carjacking: controlul autoturismului pe drum

În ciuda faptului, CIA poate pirata sistemele de control ale vehiculelor moderne. Nu numai că acest lucru le permite să știe unde vă aflați și unde vă duceți, dar le oferă potențialul de a efectua asasinate aproape nedetectabile.

Cum să vă protejați împotriva spionajului și pirateriei CIA

Adevărul este că CIA și alte agenții de informații din întreaga lume depun eforturi pentru a monitoriza și interfera cu obiectivele de interes percepute. Pentru a vă proteja de hackingurile CIA:

  1. Actualizați frecvent setările de securitate ale dispozitivelor dvs.
  2. Nu folosiți instrumente / dispozitive de comunicare necriptate
  3. Nu lăsați niciodată dispozitivele nesupravegheate
  4. Urmați aceste sfaturi pentru confidențialitate pe internet

Nu uitați: Indiferent ce aleg CIA și alte grupuri de supraveghere aleg să facă, puterea de a rămâne anonimă rămâne în continuare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me