4 ghiduri care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți securitatea digitală

Cum să vă îmbunătățiți securitatea digitală

Blogul ExpressVPN oferă sfaturi, explicații, recenzii, actualizări de securitate a informațiilor, confidențialitate online, politică, produse ExpressVPN și toate lucrurile despre care suntem pasionați.

Unele lucruri, însă, nu se potrivesc cu ușurință aici, de multe ori pentru că sunt prea lungi sau detaliate. Cea mai mare parte a acestui conținut de formă lungă își găsește casa în paginile de confidențialitate Internet.

Cu Ziua Internetului mai sigur, tocmai după colț, ne-am gândit că va fi un moment excelent pentru a evidenția toate ghidurile noastre de confidențialitate și securitate pe internet.

Siguranța tehnică pentru supraviețuitorii violenței domestice

Stai în siguranță acasă cu tehnologie.

Tehnologia este adesea folosită de către abuzatori pentru a monitoriza, urmări, tulpina și controla victimele lor. Dar tehnologia este, de asemenea, un instrument de apărare împotriva abuzurilor și permite oamenilor să mențină o linie de viață importantă pentru a sprijini familia, prietenii și organizațiile.

Ghidul are cinci secțiuni:

  1. Cum să ai încredere pe dispozitivele tale într-o casă abuzivă
  2. Conturi online și datele dvs.
  3. Comunicații
  4. Atingerea independenței financiare
  5. O introducere în TAILS și cum vă poate ajuta

Cum să vă apărați împotriva atacatorilor online și a doxing-ului

Cum să vă protejați de urmărirea online.

Acest ghid acoperă avantajele pseudonimității și discută amenințările la adresa locației și la numele legal.

Amenințările nu vin doar de la oameni pe care îi cunoaștem, dar și de la oamenii pe care îi întâlnim online. Pentru a ne proteja cititorii împotriva hărțuirii nedorite online, devenind o amenințare fizică, am publicat ghidul nostru împotriva persoanelor care se ocupă de droguri online.

Protejați-vă confidențialitatea financiară cu Bitcoin: un ghid cuprinzător

Protejați-vă confidențialitatea financiară cu Bitcoin

Bitcoin este adesea criticat atât pentru faptul că este prea anonim, cât și pentru că nu este suficient de anonim. În acest ghid, vă explicăm cum funcționează Bitcoin din perspectivă de confidențialitate și ce metode există pentru a de-anonimiza tranzacțiile.

Acest ghid conține instrucțiuni pas cu pas despre cum să efectuați plăți anonime cu Bitcoin.

Tot ce ai avut nevoie să știi despre securitatea mobilă

Tot ce ai avut nevoie să știi despre securitatea mobilă

Telefonul dvs. mobil este întotdeauna alături de dumneavoastră. Conține informații despre locul în care vă aflați și unde ați fost, pe cine ați contactat, plus fotografii private și informații financiare.

Ghidul de securitate mobil ExpressVPN discută totul, de la modul în care un telco sau un guvern îți poate triangula locația până la modul în care îți securizezi aplicațiile și telefonul mobil.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me