Kan geen verbinding maken: Bestandsnaam, mapnaamfout

heeft hulp nodig

Vast en heb wat hulp nodig?

Praat met een mens

Als u het volgende foutbericht in uw verbindingslogboek ziet:

Ma 02 december 21:19:02 2013 cd naar ‘C: \ Users \? \ AppData \ Roaming \ ExpressVPN’ is mislukt: de bestandsnaam, mapnaam of syntaxis van het volumelabel is onjuist. (Errno = 123)
Ma 02 december 21:19:02 2013 Verlaten
Ma 02 december 21:19:03 2013 cd naar ‘C: \ Users \? \ AppData \ Roaming \ ExpressVPN’ is mislukt: de bestandsnaam, mapnaam of syntaxis van het volumelabel is onjuist. (Errno = 123)
Ma 02 december 21:19:03 2013 Verlaten

Er is een fout opgetreden die meestal optreedt als de configuratiebestanden niet correct zijn geladen. Om het probleem op te lossen, uninstall de ExpressVPN-app, start uw machine opnieuw op en download de ExpressVPN-app opnieuw.

Notitie: De onderstaande instructies voor het verwijderen van programma’s zijn voor Windows 10. Als u Windows 7 of 8 gebruikt, raadpleegt u deze instructies voor het verwijderen van programma’s op Windows 7 en Windows 8.

Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop en selecteer Programma’s en functies.

klik op bureaublad

Als Programma’s en onderdelen niet direct beschikbaar zijn door met de rechtermuisknop op de knop Start te klikken, opent u dit door eerst op te klikken Controlepaneel en dan selecteren Programma’s en functies.

klik op configuratiescherm

selecteer programma's en functies via het bedieningspaneel

Blader door de lijst met programma’s totdat u ExpressVPN vindt. Links klikken op ExpressVPN om het te selecteren en klik vervolgens op Uninstall.

selecteer een programma verwijderen onder Windows

Klik in de installatiewizard op Uninstall.

setup Wizard

U ontvangt een melding wanneer ExpressVPN met succes is verwijderd. Klik Dichtbij om de installatiewizard af te sluiten.

verwijderen succesvol

Na het verwijderen van het programma, herstarten uw machine.

Nadat u uw machine opnieuw hebt opgestart, downloadt u de ExpressVPN-app, stelt u de app in en maakt u verbinding met een serverlocatie.

Hulp nodig? Neem contact op met het ExpressVPN-ondersteuningsteam voor onmiddellijke assistentie.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me