De 10 beste blogs van ExpressVPN van 2016

De beste ExpressVPN-blogs van 2016

ExpressVPN heeft in 2016 meer content uitgebracht dan enig jaar eerder. Dit is het beste van het beste VPN-blog in de stad:

Olympische held gebruikt ExpressVPN

1. Een interview met Ashton Eaton, ‘s werelds grootste atleet en ExpressVPN-gebruiker

ExpressVPN interviewt Olympian, Ashton Eaton, winnaar van de tienkamp op de Olympische Spelen van 2016 in Rio.

browser-cookies

2. Hoe kunt u voorkomen dat adverteerders uw surfgedrag bijhouden?

Browservingerafdrukken kunnen worden gebruikt om u te profileren, waardoor alle beschermende tracker-blokkerende software die u volledig nutteloos hebt. Maar het is vrij eenvoudig te vermijden.

Zweden privacy-matrix

3. Online privacy is de reden waarom Zweden het internet wint

Zweden: The true Land of the Free. Geen enkel land beschermt uw privacy meer dan Zweden. ExpressVPN onderzoekt waarom privacy de koning van Zweden is.

gehackte middelste man (2)

4. Internet-hacks: wat is een man-in-the-middle-aanval?

Onderdeel van een ExpressVPN-serie die kijkt naar hacktechnieken en hoe u hiertegen kunt beschermen. Zoals de titel al aangeeft, richt deze zich op man-in-the-middle-aanvallen.

tor-library-kruisvaarder

5. Tor-kruisvaarder Chuck McAndrew bespreekt privacy en vrijheid met ExpressVPN

Een kleine bibliotheek in Libanon, New Hampshire, haalde de krantenkoppen nadat hij de eerste bibliotheek was geworden die een Tor-knooppunt had. ExpressVPN sprak met de man achter het initiatief nadat het Department of Homeland Security betrokken raakte.

moet-i-install-antivirus

6. Heb ik antivirus op mijn computer nodig?

Wat doet antivirus en heb je het echt nodig? Waar komen virussen eigenlijk vandaan? Lexie werpt een blik op de geschiedenis van computervirussen.

browser-new

7. Gerangschikt: Beveiliging en privacy voor de meest populaire webbrowsers

Iedereen heeft zijn favoriete webbrowser. Hoe goed scoort die van jou op het gebied van beveiliging en privacy? Ontdek het in deze ranglijst van ExpressVPN!

Noord-Korea feiten

8. Noord-Korea: vreemde feiten uit het vreemdste land op aarde

Eenhoorns, knipbeurten en spooksteden: wat gebeurt er precies in de DVK? Ontdek het in de uitgebreide veelgestelde vragen van Noord-Korea over ExpressVPN.

botnet-worm

9. Hoe botnets u gebruiken om geld te verdienen

Wat is een botnet? En hoe worden ze gebruikt bij cybercriminaliteit (computercriminaliteit)? Zoals altijd heeft Lexie van ExpressVPN alle antwoorden.

internet-privacy-tips

10. Top 10 must-know-tips voor internetprivacy

Beschouw jezelf als een internetprivacy-goeroe? Hoeveel van deze toptips ken je en volg je? Bekijk de lijst van ExpressVPN en kijk waar je staat!

2017 belooft net zo prachtig te worden!

Met enkele krakende blogs en interviews die al zijn gepubliceerd en meer geweldige artikelen zijn gepland, belooft 2017 misschien 2016 te overtreffen!

Als u op de hoogte wilt blijven van ExpressVPN-producten en wilt genieten van inhoud die is gericht op internetprivacy en -beveiliging (met het vreemde kitten), waarom zou u zich dan niet abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief hieronder?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me