ExpressVPN dan Bitcoin meraikan 3 tahun perkahwinan tanpa nama yang bahagia

ExpressVPN dan Bitcoin dibuat untuk satu sama lain.

ExpressVPN mula menerima bayaran Bitcoin pada bulan Jun 2014 dengan bantuan Bitpay pemproses pembayaran. Ia merupakan perjalanan menarik yang ditandai oleh pertumbuhan pesat dan faedah privasi yang wujud.

Mengapa ExpressVPN menerima Bitcoin

Untuk perkhidmatan VPN yang menyedari privasi, menerima bentuk pembayaran tanpa nama adalah suatu keharusan. Penyedia pembayaran terpusat yang lain yang terpusat bergantung pada kredit-sistem yang dibina untuk mengumpul dan mengesahkan sejumlah besar data peribadi. Walau bagaimanapun, dengan pembayaran Bitcoin, anda hanya perlu menyediakan alamat e-mel anda.

Walaupun pembayaran Bitcoin tidak dikenal pasti dengan sempurna, mereka memberikan keuntungan privasi yang signifikan ke atas kaedah pengiriman wang yang mantap. Di Amerika Syarikat, kad hadiah menawarkan alternatif yang menarik tetapi sukar bagi penyedia bukan AS untuk menerima.

Selain privasi, Bitcoin juga menawarkan peluang perniagaan yang menarik. Sebagai contoh, ia membantu kami memberikan perlindungan VPN kepada individu yang tidak dapat memperoleh kad kredit. Jika anda seorang yang agak kaya dari negara Barat, ini mungkin kelihatan jauh, tetapi bagi orang dari negara-negara tertentu, dengan skor kredit tertentu, atau bagi mereka yang tidak mempunyai tempat untuk memanggil rumah (nomad digital nomad) , Bitcoin adalah lifesaver.

Di ExpressVPN, kami percaya semua orang berhak untuk menggunakan internet dengan keselamatan, privasi dan kebebasan – bukan hanya mereka yang mempunyai akses kepada kaedah pembayaran tradisional.

Jalan raya berturap dengan Bitcoin

Bitpay telah menjadi rakan kongsi yang sangat dipercayai dengan API yang mantap dan sokongan hebat pada kadar yang dikehendaki. Disebabkan sifat tanpa nama dan langkah-langkah keselamatan dompet Bitcoin tambahan, penipuan atau caj balik bukan isu, yang menjadikan pembayaran Bitcoin sangat selamat dan cekap.

Tahun-ke-tahun, urus niaga Bitcoin telah meningkat sebanyak 250% dan terus berkembang.

Di samping itu, bergantung kepada mata wang pembayaran anda, Bitcoin juga boleh menjadi cara untuk menurunkan yuran forex. Kami menasihatkan anda untuk menyelidikinya untuk diri sendiri dan menimbang apa-apa faedah dengan sifat tidak menentu untuk memegang Bitcoin.

Bitcoin dan masa depan

Kedua-dua dari segi mutlak dan berkaitan dengan jumlah jualan kami, kami menganggap Bitcoin menjadi bintang yang semakin meningkat. Bitcoin perlu terus berskala menerusi pembangunan dan penggunaan rangkaian pembayaran seperti Rangkaian Lightning-yang akan membuatnya lebih murah untuk menghantar jumlah yang kecil sambil meningkatkan privasi, pengalaman pengguna, dan berpotensi bahkan peluang untuk pembayaran berulang.

Terlepas dari keadaan kewangan dan perdagangan dunia yang sentiasa berubah, ExpressVPN berkomitmen untuk privasi dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi. Bitcoin merupakan tonggak komitmen ini, dan kami bangga menjadi antara penerima awal penyelesaian inovatif dan privasi ini.

Masa, semangat keusahawanan manusia yang tidak dapat dipungkiri, dan kemajuan teknologi akan mendedahkan perkembangan baru dan menarik di ruang ini. Kami mengalu-alukan mereka semua!

Bagaimanakah anda melihat masa depan pembayaran dalam talian? Adakah Bitcoin masa depan? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me