Si të shikoni Kupën Botërore të FIFA-s për vitin 2020 të FIFA-s për gratë nga kudo

Krenaria është në linjë si 24 vende fitojnë për mundësinë e një kampionati botëror. Më të mirët në lojë vijnë në Francë për 2019 Kupa Botërore e FIFA-s për Gratë. Regjistrohuni për VPN tani dhe mundeni shikoni një nga ngjarjet më të mëdha në sport!

Kjo ngjarje një herë në katër vjet sjell ngjarjen lojtarët më të mirë nga e gjithë bota së bashku në një turne global. Por nëse jeni jashtë vendit, ju mund të mos jeni në gjendje të shihni lojërat që do të bëjnë legjenda.

Ne jemi këtu për të ndihmuar. Duke përdorur udhëzuesin tonë të shpejtë dhe një VPN, ju mund të shikoni të gjitha lojërat që ju duhet të shihni!

Contents

Shikoni transmetimin e Argjentinës në TyC Sports

Sportet TyC transmeton lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Argjentinë. Ju do të duhet një ofrues TV (për shembull, Cablevisión, DirecTV, ose Telecentro) për të hyrë në transmetimin e drejtpërdrejtë të TyC Sports. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në TyC Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Argjentinë (shërbimi ExpressVPN është rekomandimi ynë për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Argjentinë.
 3. Shkoni në www.tycsports.com dhe krijoni një hyrje.
 4. Hyni në rrjedhë përmes ofruesit tuaj të TV-së.
 5. Transmetoni lojrat tuaja!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Australisë dhe Zelandës së Re në SBS

SBS transmeton lojëra për Kupën Botërore të grave FIFA. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në SBS:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Australi ose Zelandën e Re (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Australi ose Zelanda e Re.
 3. Shkoni në www.sbs.com.au dhe krijoni një llogari.
 4. Në rrugë të mbarë, regjistrohuni dhe transmetoni lojën!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Brazilit në Rede Globo

Rede Globo transmeton disa lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për femrat në Rede Globo:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Brazil (shërbimi ExpressVPN është rekomandimi ynë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Brazil.
 3. Shkoni te redeglobo.globo.com dhe krijoni një llogari.
 4. Në rrugë të mbarë, regjistrohuni dhe shijoni lojën!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Brazilit në RedeTV!

RedeTV! transmeton disa lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në RedeTV !:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Brazil (shërbimi ExpressVPN është më i miri për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Brazil.
 3. Shkoni te www.redetv.uol.com.br dhe transmetoni lojën!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Brazilit në TV Band

Band TV transmeton disa lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në TV Band:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Brazil (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Brazil.
 3. Shkoni në www.band.uol.com.br dhe shijoni rrjedhën!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Kanadasë në CTV

CTV do të transmetojë disa nga lojërat në Kupën Botërore të Grave FIFA. Ju do të duhet një ofrues TV (për shembull, Rogers ose Bell) për të hyrë në transmetimin e drejtpërdrejtë të CTV. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në CTV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverat kanadezë (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kanada.
 3. Shkoni te www.tsn.ca/live dhe regjistrohuni duke përdorur ofruesin tuaj të TV.
 4. Transmetoni lojrat tuaja!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Kanadasë në TSN

TSN do të transmetojë shumë ndeshje gjatë Kupës Botërore të Grave FIFA. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në TSN:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Kanada (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kanada.
 3. Shkoni në www.tsn.ca dhe regjistrohuni në TSN Direct. Ju duhet të keni një kartë krediti kanadeze.
 4. Në rrugë të mbarë, futuni në TSN Direct dhe shijoni lojrat!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Kilit në Kilivisión

Chilevisión transmeton lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Kili. Për të shikuar Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në Kili:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Kili (shërbimi ExpressVPN është më i miri për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kili.
 3. Shkoni në www.chilevision.cl dhe transmetoni lojën!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin Francez në TF1

TF1 po transmeton disa nga lojrat për Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në TF1:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Francë (shërbimi ExpressVPN është rekomandimi ynë për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Francë.
 3. Shkoni te www.tf1.fr dhe krijoni një hyrje.
 4. Në rrugë hyrëse, futuni në TF1 dhe transmetoni lojrat!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin Francez në Canal+

kanal+ po transmeton disa nga lojrat për Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë. Ju do të duhet një abonim për të parë lojrat në Canal+. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në Canal +:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Francë (shërbimi ExpressVPN është rekomandimi ynë për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Francë.
 3. Shkoni në www.mycanal.fr dhe pajtohuni.
 4. Kur është koha e lojës, futuni në Canal + dhe kënaquni!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Gjermanisë në ARD

ARD transmeton shumë lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Gjermani. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për femrat në ARD:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Gjermani (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani.
 3. Shkoni në www.ard.de dhe shijoni lojrat!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Gjermanisë në ZDF

ZDF transmeton shumë lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Gjermani. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për GD në ZDF:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Gjermani (shërbimi ExpressVPN është rekomandimi ynë për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani.
 3. Shkoni te www.zdf.de dhe transmetoni lojrat!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Italisë në Rai

Rai po transmeton disa lojëra për Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në Itali. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në Rai:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Itali (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Itali.
 3. Shkoni në www.raiplay.it/dirette dhe shijoni lojrat!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Japonisë në NHK

NHK po transmeton disa nga lojrat për Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për GH në NHK:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Japoni (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Japoni.
 3. Shkoni në www3.nhk.or.jp dhe transmetoni lojrat!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Japonisë në J Sports

J Sport po transmeton shumë prej lojërave për Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në J Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Japoni (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Japoni.
 3. Shkoni te www.jsports.co.jp dhe krijoni një hyrje. Ju do të duhet një adresë japoneze dhe një metodë për të hyrë në karaktere me gjerësi të plotë.
 4. Bleni Futsal & Paketa e Informacionit të Futbollit.
 5. Shkoni në J Sports dhe shikoni lojërat tuaja!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin Hollandez të Kupës Botërore të Grave FIFA të grave

NOS transmeton Kupën Botërore të grave FIFA në Hollandë. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në NOS:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Hollandë (shërbimi ExpressVPN është rekomandimi ynë për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Hollandë.
 3. Në rrugë të mbarë, shkoni në nos.nl dhe transmetoni lojrat tuaja!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Zelandës së Re në Sky

Televizioni Sky transmeton shumë lojëra të FIFA’s Gratë e Kupës Botërore në Zelandën e Re. Ju duhet një llogari SKY, një llogari Vodafone ose një numër Smartcard për të transmetuar Qiellin. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në Qiell:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Zelandën e Re (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Zelandën e Re.
 3. Shkoni te www.sky.co.nz dhe aktivizoni llogarinë tuaj në internet me numrin e llogarisë ose numrin Smartcard.
 4. Transmetoni lojrat tuaja në SKY GO!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Norvegjisë në NRK

NRK transmeton disa lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Norvegji. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në NRK:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Norvegji (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Norvegji.
 3. Shkoni në tv.nrk.no dhe krijoni një llogari falas.
 4. Në rrugë të mbarë, futuni në NRK dhe transmetoni lojrat tuaja!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Norvegjisë në TV2

TV2 transmeton shumë lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Norvegji. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në TV2:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Norvegji (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Norvegji.
 3. Shkoni te sumo.tv2.no, regjistrohuni dhe regjistrohu për paketën Sport. Do t’ju duhet një numër celular i Norvegjisë.
 4. Kur lojërat fillojnë, futuni në TV2 dhe kënaquni!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni transmetimin e Afrikës së Jugut në SuperSport

SuperSport transmeton lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Afrikën e Jugut. Për të parë Kupën Botërore të FIFA’s Women në SuperSport:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Afrikën e Jugut (ExpressVPN është më e mira për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Afrikën e Jugut.
 3. Shkoni tek tani.dstv.com dhe regjistrohuni. Ju do të duhet një numër celular në Afrikën e Jugut.
 4. Kur është koha e lojës, regjistrohuni dhe kënaquni!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Korenë e Jugut Transmetimin e Kupës Botërore të FIFA-s për Gratë

Sistemi i Transmetimit të Seulit transmeton lojëra për Kupën Botërore të Grave FIFA në Korenë e Jugut. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në Sistemin e Transmetimit në Seul:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Korenë e Jugut (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Korenë e Jugut.
 3. Shkoni te www.sbs.co.kr dhe transmetoni lojrat tuaja!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Spanjës në Gol

Gol transmeton lojërat për Kupën Botërore të Grave FIFA në Spanjë. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për gratë në Gol:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Spanjë (shërbimi ExpressVPN është rekomandimi ynë për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Spanjë.
 3. Shkoni në www.goltelevision.com dhe transmetoni lojrat!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Suedisë në TV4

TV4 transmeton lojëra (përmes C More) për Kupën Botërore të Grave FIFA të Suedisë. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në TV4:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Suedi (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të Grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Suedi.
 3. Shkoni në www.cmore.se/tv-program dhe pajtohuni.
 4. Në rrugë të mbarë, shkoni në www.cmore.se/tv-program dhe kënaquni!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Kupës Botërore të Grave FIFA të Sh.B.A.

Rrjetet dhelpra po transmetojnë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në SH.B.A.. Keni nevojë për një ofrues TV (për shembull, Sling, DirecTV, Cox, dhe kështu me radhë) për të hyrë në rrjedhën e drejtpërdrejtë të Fox. Për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në SHBA:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverat amerikanë (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në SH.B.A..
 3. Shkoni te www.fox.com/live dhe regjistrohuni duke përdorur ofruesin tuaj të TV. *
 4. Shijoni lojrat!

* Bleni një Paketim TV pako blu nëse nuk keni një ofrues të televizionit ose metodë pagese. Bleni një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSupply.com dhe ndiqni udhëzimet për të riblerur kartën dhe të regjistroheni në Sling TV.

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikojnë Transmetimin e Mbretërisë së Bashkuar në BBC

BBC ofron një rrjedhë të Kupës Botërore të FIFA-s për Gratë. Do t’ju duhet një licencë TV për të transmetuar Kupën Botërore të Grave FIFA në BBC. Për të transmetuar Kupën Botërore të grave FIFA në BBC:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Mbretërinë e Bashkuar (ne rekomandojmë ExpressVPN për transmetimin e Kupës Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Mbretërinë e Bashkuar.
 3. Shkoni në www.bbc.co.uk dhe regjistrohuni. Do t’ju duhet një kod postar në Mbretërinë e Bashkuar.
 4. Në rrugë të mbarë, hyni në iPlayer në BBC dhe kënaquni!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Shikoni Transmetimin e Mbretërisë së Bashkuar në Eurosport

Eurosport po transmeton shumë nga lojërat për Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë. Për të parë Kupën Botërore të Grave FIFA në Eurosport, do t’ju duhet një abonim në Eurosport:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Mbretërinë e Bashkuar (ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Mbretërinë e Bashkuar.
 3. Shkoni në eurosportplayer.com dhe blini një pajtim. Mund të përdorni PayPal.
 4. Identifikohu dhe shiko çdo moment të veprimit!

Shikoni Kupën e Botës FIFA Gratë TANI TANI!

Pse keni nevojë për një VPN për të parë Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë

Një seri lojrash fantastike do të luhen midis ekipeve nga 24 vende për atë që është me të vërtetë një kampionat botëror. Por ju nuk mund të shikoni lojërat që dëshironi të shihni sepse gjeo-kufizimet po ju mbyllin. Ju duhet një mënyrë për të zhbllokoni ato përrenj kështu që ju mund të shihni lojërat tuaja.

Transmetuesve shpesh u kërkohet të bllokojnë transmetimet e tyre nga kushdo që përpiqet të lidhet nga jashtë vendit të transmetuesit. Nëse doni të shikoni transmetimin e një transmetuesi, ju duhet një mënyrë për të duket sikur je në vendin e tyre. Kjo është ajo që bën një VPN për ju.

Ti mundesh zgjidhni një vendndodhje të serverit dhe drejtoni trafikun tuaj të internetit përmes këtij serveri. Atëherë ju shikoni atë që dëshironi, prej nga dëshironi, kudo ku jeni.

Vetëm sigurohuni që të zgjidhni një shërbim me cilësi të lartë. Shërbimet me cilësi të ulët shpesh mund të njihen nga transmetuesit dhe bllokohen. Shërbimet me cilësi të lartë maskojnë veten më mirë, duke i bërë ata më të vështirë për t’u bllokuar.

Si pjesë e zgjedhjes së një shërbimi me cilësi të lartë, sigurohuni që zgjidhni një rrjet VPN me shpejtësi të lartë. Gjërat lëvizin shpejt në fushë, dhe rrjeti juaj duhet të vazhdojë me të. Kështu që merrni një VPN që do të ofrojë rrjedhën tuaj shpejtësia që ju nevojitet për të parë të gjithë veprimin.

Së bashku me hapjen e një bote përmbajtjeje për ju, VPN gjithashtu ju mbajnë të sigurt në internet. VPN kodojnë trafikun tuaj, duke siguruar që është i sigurt nga cilido që përpiqet të shikojë në zakonet tuaja të shfletimit. Kjo është shumë paqe e mendjes në një botë të rrezikshme.

VPN-të ju japin siguri në internet edhe kur hapin botë krejt të reja. Ato janë të arsye të mëdha për t’u regjistruar në një VPN tani.

VPN-të më të mira për shikimin e Kupës Botërore të FIFA-s për Gratë

1.ExpressVPN

Përfitimet e ExpressVPN

Kur bëhet fjalë për të parë sporte të drejtpërdrejta, ExpressVPN është VPN më e mirë përreth. Pse? Speed. ExpressVPN vazhdimisht jep disa nga shpejtësia më e mirë e lidhjes në tregun VPN.

Ju nuk dëshironi të hidhni korniza ose të merreni me problemet e buffering gjatë një loje të madhe. Dhe keni nevojë për imazhe të qarta për të parë një top të lëvizë nëpër një fushë të madhe, të gjelbër. ExpressVPN mund të ofrojë gjerësinë e brezit që mban rrjedhën tuaj të mprehtë dhe të lidhur gjatë gjithë lojës.

ExpressVPN është e shkëlqyeshme për faqet e zhbllokimit, dhe ju lejon të lidheni deri në 5 pajisje njëkohësisht. Nëse keni një problem, mbështetja 24/7 e bisedës live është aty për t’ju ndihmuar. Dhe enkriptimi i ngurtë ju mban të sigurt kudo që të shkoni.

Për më shumë arsye pse ExpressVPN është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ju, shihni përshtypjet e përdoruesve tanë!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

Prove falas: Gjyq 7-ditor për iOS dhe Android

ExpressVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dhe iPlayer të BBC.

Profili i përkushtuar përrua:
Jo, por të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Ajo gjithashtu ofron një aplikacion për t’u përdorur me disa ruterë.

Shikoni Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në ExpressVPN TANI!

2.NordVPN

Përfitimet e NordVPN

Me çmim të arsyeshëm, të shkëlqyeshëm për zhbllokimin e faqeve të transmetimit dhe siguron lidhje të shpejtë të rrjetit: NordVPN është një zgjedhje e shkëlqyeshme për VPN-në tuaj. NordVPN përfshin një listë të madhe të serverëve me një ndërfaqe të përdoruesit që e bën të lehtë fillimin.

NordVPN përfshin siguri dhe enkriptim i shkëlqyeshëm, duke i bërë ata një udhëheqës të industrisë në mbrojtjen e të dhënave. Ju madje mund të lidhni deri në gjashtë pajisje menjëherë, duke ju dhënë fleksibilitet.

Lista e veçorive për NordVPN është e gjerë. Ato përfshijnë SmartPlay, e cila ju ndihmon të mbani të lidhur me rrjedhën tuaj. Ato gjithashtu përfshijnë Double VPN dhe CyberSec, të cilat ndihmojnë në bllokimin e reklamave dhe malware nga sistemi juaj.

Dëshironi të dini më shumë? NordVPN merr vazhdimisht reagime të shkëlqyera për vlerësimet e përdoruesve. Shikoni dhe shikoni se çfarë mund të bëjnë për ju!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

NordVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video dhe Sling TV.

Profili i përkushtuar përrua:
Po, serverë specialiteti P2P të disponueshëm.

NordVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me ruterat.

Shikoni Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në NordVPN TANI!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

Një zgjedhje e besueshme me siguri e madhe dhe një listë e gjërë serverash, CyberGhost mund të dërgojë transmetimet tuaja tek ju pa problem.

CyberGhost përfshin serverë që janë konfiguruar posaçërisht për transmetimin. Kjo siguron që ato të kenë mjaft bandwidth, lidhje të qëndrueshme dhe një rekord të shkëlqyeshëm të kalimit nëpër geoblocks. Ata madje lejojnë që deri në 7 pajisje të lidhen menjëherë, duke ju dhënë mjaft fleksibilitet kudo ku shkoni.

Aplikacionet janë të shkëlqyera për bllokimin e gjurmuesve në internet, reklamat dhe përmbajtjen me qëllim të keq. Dhe çmimet e tyre të arsyeshme sigurojnë që ju mundeni qëndroni të lidhur pa shpenzuar shumë.

Por mos e merrni fjalën tonë për të. Lexoni rishikimet e përdoruesve tanë dhe shikoni se çfarë është e drejtë për CyberGhost!

Garancia për kthimin e parave: 30 ditë në plane të shkurtra; 45 ditë në plane 6-mujore ose më gjatë

Prove falas: Gjyq 7 ditor për celular; Një provë Windows 1-ditore ose 3-ditore e disponueshme

CyberGhost mund të zhbllokojë:
Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për: Netflix, iPlayer BBC, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dhe të tjerët.

Profili i përkushtuar përrua:
Po; tregon vendet dhe numrin e përdoruesve.

CyberGhost punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux dhe Chrome.

Shikoni Kupën Botërore të FIFA’s Women në CyberGhost TANI!

4.Surfshark

Projektuar posaçërisht për transmetim, Surfshark është një zgjedhje e shkëlqyeshme për këdo që dëshiron të zhbllokojë transmetuesit. Rrjeti i tyre është i shpejtë, i sigurt dhe i dizajnuar posaçërisht për t’ju ndihmuar të hyrni në përmbajtjen që dëshironi të shihni.

Si një shërbim më i vogël, transmetuesit shpesh i humbasin ato kur përpiqen të bllokojnë VPN-të. Dhe me lidhje të pakufizuara, Surfshark ju jep shumë hyrje në rrjetin e tyre. Më në fund, e tyre politika pa log, dhe e tyre vrasin kaloni sigurohuni që nuk do të jeni të prekshëm ndërsa jeni online ose offline.

Nëse doni të dini më shumë rreth asaj që e bën Surfshark një zgjedhje të shkëlqyer, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

Surfshark mund të zhbllokojë:
Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dhe të tjerët.

Profili i përkushtuar përrua:
Jo, por të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

Surfshark punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome dhe Firefox.

Shikoni Kupën Botërore të FIFA-s për Gratë në Surfshark TANI!

5.PrivateVPN

Si një rrjet i vogël VPN, PrivateVPN nuk tërheq shumë vëmendje. Por edhe ajo madhësi e vogël i mban ato nga pamja për shumë transmetues. Madhësia e tyre e vogël i ndihmon ata të qëndrojnë pa u vënë re, duke i lejuar ata punoni rreth geoblocks pa telashe.

Megjithëse rrjeti i vogël paraqet pyetje rreth lidhjeve të përdorura shumë, ato janë shumë lehtë për buxhetin tuaj. Dhe me karakteristika të nivelit të lartë të sigurisë dhe bandës së pakufizuar, ato ofrojnë shërbim të shkëlqyeshëm.

Nëse doni të dini më shumë rreth këtij VPN të vogël por të fuqishëm, shihni se çfarë duhet të thonë përdoruesit tanë!

Garancia për kthimin e parave: 45 ditë

PrivateVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video dhe iPlayer i BBC.

Profili i përkushtuar përrua:
Të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P; lista e serverëve të optimizuar P2P të disponueshëm përmes aplikacionit.

PrivateVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android dhe iOS.

Shikoni Kupën Botërore të FIFA’s Women në PrivateVPN TANI!

përmbledhje

me 24 ekipe që garojnë për një trofe, Kupa Botërore e Grave FIFA e vitit 2019 do të jetë një ngjarje për t’u mbajtur mend. Regjistrohu për një VPN sot dhe mundesh shikoni çdo lojë që do t’i kthejë lojtarët në kampionë.

Nëse nuk jeni të sigurt se cili VPN është i duhuri për ju, ne rekomandojmë ExpressVPN për Kupën Botërore të grave FIFA. Vetëm mos harroni të hidhni një sy në faqen tonë të marrëveshjeve dhe kuponave, ku mund të kurseni edhe më shumë në pajtimin tuaj!

Leximi më tej

Për të mësuar më shumë rreth VPN, hidhini një sy këtyre faqeve:

 • VPN-të më të mira për Evropën – Për sigurinë, transmetimin & shpejtësitë
 • VPN-të më të shpejta për Torrentët & Streaming [+ Asnjë Shkrime nuk Mbanë]
 • Gjykimet më të mira falas për VPN – Provoni VPN Premium falas
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me