Si të shikoni finalet e Nitto ATP nga kudo në vitin 2020


Lojtarët më të mirë meshkuj të tenisit janë në Londër për në Nitto ATP Finals. O2 Arena është vendi ku zhvillohen kampionatet e fundit të tifozëve dhe dysheve të vitit. Në varësi të vendndodhjes tuaj fizike gjatë turneut, ju mund të mos e shihni atë për shkak të kufizimeve gjeografike të transmetuesit.

Me një VPN, ju mundeni shikoni turneun pa marrë parasysh se ku jeni në botë. Ndiqni udhëzuesin tim të shpejtë dhe do të keni mundësi të shihni çdo shërbim dhe vëllim nga 10 deri në 17 nëntor.

Contents

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin Australian ose Zelandën e Re në ESPN International

ESPN International po transmeton Finitale Nitto ATP në Australi dhe Zelandën e Re. Ju duhet një ofrues TV, të tilla si Fetch, SKY GO, ose Foxtel për të transmetuar ESPN International. Këtu mund të bëni çfarë të bëni për të parë rrymën ESPN International të Nitto ATP Finale:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Australi ose Zelanda e Re. NordVPN është e shkëlqyeshme për të shkelur gjeo-kufizimet në të gjithë botën. Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin.
 2. Shkoni te aplikacioni juaj VPN, regjistrohuni dhe zgjidhni një server Australi ose Zelanda e Re.
 3. Shkoni te www.espn.com/watch dhe futuni tek ofruesi juaj i TV-së.
 4. Transmetoni turneun përmes ESPN Play!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Belgjikës në Be tv

Be tv ofron transmetimin në gjuhën frënge të Finitaleve Nitto ATP në Belgjikë. Ndiqni këto hapa dhe transmetoni Finitale Nitto ATP në Be tv brenda pak minutash:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Belgjikë. une sugjeroj NordVPN, pasi kombinon veçori të përparuara me shpejtësi të lartë.
 2. Instaloni VPN-në tuaj, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Belgjikë.
 3. Shkoni te www.proximus.be dhe regjistrohuni. Ju nevojitet një numër ekzistues i klientit MyProximus, data e faturës dhe kodi i aktivizimit ose keni nevojë për një numër celular në Belgjikë.
 4. Shkoni në Të jeni tv Shko, regjistrohuni përmes MyProximus dhe kënaquni në turne!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Belgjikës në Luaj Sport

Luaj Sport ofron transmetimin në gjuhën holandeze të Finals Nitto ATP në Belgjikë. Ndiqni këto hapa të thjeshtë për të parë finalet e Nitto ATP në Luaj Sport:

 1. Zgjidhni një VPN cilësore me serverë në Belgjikë. Rekomandimi im është NordVPN për shpejtësitë e larta dhe veçoritë e tij të sigurisë. Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Belgjikë.
 3. Shkoni në www.playsports.be dhe blini një pajtim. Ju duhet informacione për një llogari ekzistuese Telenet ose keni nevojë për një numër telefoni në Belgjikë.
 4. Shkoni në Luaj Sport, zgjidhni kanalin tuaj dhe kënaquni!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Kanadasë në TSN

Akordo në TSN për të parë Nitto ATP Finale në anglisht në Kanada. Për të parë finalet e Nitto ATP në TSN:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverat e Kanadasë. Karakteristika SmartPlay e bën NordVPN një zgjedhje e shkëlqyeshme për transmetimin, pasi ajo kalon lehtë geoblocks.
 2. Regjistrohu për VPN-në tënde, regjistrohu dhe më pas zgjedh një server në Kanada.
 3. Shkoni në www.tsn.ca dhe regjistrohuni në TSN Direct. Ju duhet të keni një kartë krediti në Kanada.
 4. Kur të fillojë turneu, futuni te TSN Direct dhe shijoni aksionin!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Kanadasë në RDS

RDS transmeton Finitën Nitto ATP në frëngjisht në Kanada. Për të parë turneun në RDS, ndiqni këto hapa:

 1. Zgjidhni një VPN premium me serverë në Kanada. NordVPN ofron një nga përvojat më të mira të transmetimit me shpejtësi të lartë përreth. Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server Kanada.
 3. Shkoni te www.rds.ca dhe regjistrohuni në RDS Direct. Ju duhet të keni një kartë krediti në Kanada.
 4. Hyni në RDS Direct dhe shikoni turneun!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin Francez në Eurosport

Eurosport po transmeton finalen e Nitto ATP në Francë. Këtu mund të bëni çfarë të bëni për të parë finalet e Nitto ATP në Eurosport:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Francë. Rekomandoj NordVPN për thyerjen e geoblocks.
 2. Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin VPN, hapeni atë dhe regjistrohuni, dhe pastaj zgjidhni një server të vendosur në Francë.
 3. Shkoni në eurosportplayer.com dhe blini një pajtim. Mund të përdorni PayPal.
 4. Identifikohuni dhe shijoni turneun e tenisit!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Gjermanisë dhe Austrisë në Sky Deutschland

Sky Deutschland po transmeton në finale Nitto ATP për Gjermani dhe Austri. Ju duhet të keni një numër të klientit Sky për të transmetuar Sky Sky. Për të parë finalet e Nitto ATP në Sky Sports, ndiqni këto udhëzime:

 1. Zgjidhni një ofrues të nivelit të lartë VPN me serverë në Gjermani ose Austri. NordVPN ofron mjaft karakteristika transmetimi dhe sigurie me një çmim të shkëlqyeshëm. Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani ose Austri.
 3. Shkoni në sky.de (Gjermani) ose sky.at (Austri) dhe regjistrohu për SKY GO
 4. Shkarkoni dhe instaloni programin SKY GO.
 5. Hyni në SKY GO dhe shikoni turneun!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Italisë në Sky Sport Italia

Sky Sport Italia transmeton në finale Nitto ATP për Italinë. Ju duhet të keni një Kartë Smart Smart për të transmetuar Sky Sky. Për të hyrë në finalet e Nitto ATP në Sky Sport:

 1. Zgjidhni një VPN premium me serverë në Itali. Shpejtësia dhe siguria bëjnë NordVPN rekomandimin tim.
 2. Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin, regjistrohuni dhe më pas zgjidhni një server në Itali.
 3. Shkoni te skygo.sky.it dhe regjistrohuni për paketën DTT me Sky Sport. Shkarkoni dhe instaloni programin SKY GO.
 4. Hyni në SKY GO dhe transmetoni ndeshjet!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Lindjes së Mesme dhe Afrikës së Veriut në Sporte beIN

Regjistrohu në beIN Sports për të transmetuar në finale Nitto ATP në Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut. Për të transmetuar finalet e Nitto ATP në beIN Sports, ndiqni këto disa hapa:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Lindjen e Mesme ose Afrikën e Veriut. NordVPN ka një koleksion të madh të serverëve në një listë të gjatë të vendeve. Regjistrohuni dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin dhe regjistrohuni, pastaj zgjidhni një server në Lindjen e Mesme ose Afrikën e Veriut.
 3. Shkoni në lidhjen.beinsports.com dhe regjistrohuni.
 4. Kyçuni për të qenë Sport dhe kënaquni në lumë!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni Transmetimin Hollandez në FOX Sports

FOX Sports është duke transmetuar finale Nitto ATP në Hollandë. Ja çfarë duhet të bëni për të transmetuar në finale Nitto ATP në FOX Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me serverë me shpejtësi të lartë në Hollandë. Një rrjet i shpejtë, i besueshëm, NordVPN është rekomandimi im për transmetimin e turneut. Regjistrohuni dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe më pas zgjidhni një server Hollandez.
 3. Shkoni te foxsports.nl dhe regjistrohuni.
 4. Hyni në FOX Sports, zgjidhni rrjedhën tuaj dhe kënaquni!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin Portugali në TV SPORT

SPORT TV po tregon finalen e Nitto ATP në Portugali. Ju duhet një Ofrues TV (për shembull, MEO ose Vodafone) për të transmetuar TV SPORT. Për të parë finalet e Nitto ATP në SPORT TV, ndiqni këto udhëzime të thjeshta:

 1. Zgjidhni një VPN cilësore me serverë në Portugali. NordVPN rrjeti është rekomandimi im për sigurinë dhe shpejtësinë.
 2. Regjistrohuni për VPN-në tuaj të zgjedhur, filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe më pas lidheni me një server në Portugali.
 3. Shkoni në www.sporttv.pt dhe regjistrohuni në sit.
 4. Në ditën e ndeshjes, shkoni në www.sporttv.pt/live, zgjidhni transmetimin tuaj, regjistrohuni përmes ofruesit tuaj të TV dhe shijoni veprimin!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Rumanisë në Digi Sport

Digi Sport transmeton në finale Nitto ATP në Rumani. Për të hyrë në të, të duhet një llogari Digi. Ndiqni këto hapa për të parë finalet e Nitto ATP në Digi Sport:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Rumani. NordVPN është # 1 VPN e rekomanduar për numrin e saj të madh të serverëve dhe veçorive të sigurisë. Regjistrohuni dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server Rumani.
 3. Shkoni te www.digiromania.ro dhe krijoni një llogari. Ju duhet një Kod Personal Numerik dhe një numër kontrate ose numër faturash për llogarinë tuaj Digi.
 4. Shkoni te www.digionline.ro/sport/digisport-1 dhe futuni në llogarinë tuaj Digi.
 5. Shkoni në www.digisport.ro, zgjidhni rrjedhën tuaj dhe kënaquni në turne!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Rusisë në Eurosport

Eurosport transmeton finalet e Nitto ATP në Rusi. Për të parë finalet e Nitto ATP në EuroSport:

 1. Zgjidhni një ofrues të nivelit të lartë VPN me serverat Rusi. une sugjeroj NordVPN për atë serverë me shpejtësi të lartë në të gjithë globin.
 2. Regjistrohu për VPN-në tënde, regjistrohu dhe lidhesh me një server në Rusi.
 3. Shkoni në eurosportplayer.com dhe blini një pajtim. Mund të përdorni PayPal.
 4. Hyni dhe transmetoni në finalet e tenisit!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Serbisë në RTS

Akordo në RTS për të parë finalet e Nitto ATP në Serbi. Ndiqni këto udhëzime hap pas hapi për të parë finalet e Nitto ATP në RTS:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Serbi. Ndezur lidhjet NordVPN janë të shpejta dhe të besueshme.
 2. Regjistrohu dhe instalo aplikacionin, fillo aplikacionin, regjistrohu dhe zgjedh një server të Serbisë.
 3. Shkoni te www.rts.rs dhe regjistrohuni. Është falas!
 4. Kur të fillojë kampionati, regjistrohuni dhe transmetoni ndeshjet!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Afrikës së Jugut në SuperSport përmes DStv

SuperSport po tregon finalen e Nitto ATP në Afrikën e Jugut në DStv. Për të parë finalet e Nitto ATP në SuperSport:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Afrikën e Jugut. Tipari SmartPlay i siguruar nga NordVPN e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për transmetimin dhe anashkalimin e kufizimeve gjeo.
 2. Regjistrohuni për VPN-në tuaj, regjistrohuni dhe më pas lidheni me një server në Afrikën e Jugut.
 3. Shkoni tek tani.dstv.com dhe regjistrohuni. Ju duhet një numër celular në Afrikën e Jugut.
 4. Shkoni në DStv dhe transmetoni aksionin e tenisit live në SuperSport!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Spanjës në Movistar

Akordo në Movistar për të parë transmetimet e Nitto ATP Finale në Spanjë. Për të transmetuar në finale Nitto ATP në Movistar, ndiqni këto hapa:

 1. Zgjidhni një VPN me serverë në Spanjë. Për të transmetuar tenisin, unë rekomandoj NordVPN për rrjetin e saj me shpejtësi të lartë.
 2. Regjistrohuni dhe instaloni VPN, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Spanjë.
 3. Shkoni në www.movistar.es dhe gjeneroni një fjalëkalim. Ju duhet një numër NIF, CIF, ose NIE.
 4. Regjistrohu te Movistar dhe shijoje turneun e tenisit!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Zvicrës në RSI

RSI është transmetimi në gjuhën italiane i Nitto ATP Finals në Zvicër. Këtu mund të bëni çfarë të shihni në fund të finales Nitto ATP në RSI:

 1. Zgjidhni një ofrues premium VPN me serverë në Zvicër. NordVPN ka një listë të shkëlqyeshme të karakteristikave dhe një rrjet me shpejtësi të lartë për tenis streaming. Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server të Zvicrës.
 3. Shkoni në www.rsi.ch.
 4. Zgjidhni kanalin dhe transmetoni turneun!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin në Zvicër në RTS

RTS është transmetimi në gjuhën frënge i Nitto ATP Finals në Zvicër. Për të transmetuar finalet e Nitto ATP në RTS, ndiqni këto udhëzime:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë që ka serverë në Zvicër. NordVPN është sugjerimi im, pasi ofron një listë të madhe serverash në të gjithë Evropën.
 2. Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin VPN. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe më pas zgjidhni një server në Zvicër.
 3. Shkoni në www.rts.ch.
 4. Filloni rrjedhën dhe shijoni ndeshjet!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e Zvicrës në SRF

SRF është transmetuesi në gjuhën gjermane për finalet Nitto ATP në Zvicër. Për të parë finalet e Nitto ATP në SRF:

 1. Zgjidhni një VPN cilësore me serverë në Zvicër. NordVPN shërbimi ka shpejtësinë për të vazhduar me ndeshjet e tenisit dhe karakteristikat e sigurisë më të lartë.
 2. Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin, futuni në VPN dhe zgjidhni një server të Zvicrës.
 3. Shkoni te www.srf.ch.
 4. Filloni rrjedhën dhe shijoni turneun!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin në Mbretërinë e Bashkuar në Amazon Prime Video

Amazon Prime Video është duke transmetuar finale Nitto ATP në Mbretërinë e Bashkuar. Ndiqni këto hapa të thjeshtë dhe filloni transmetimin e Nitto ATP Finals në pak minuta:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Mbretërinë e Bashkuar. NordVPN është sugjerimi im për rrjetin e tij me shpejtësi të lartë dhe karakteristikat e sigurisë. Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe lidheni me një server të MB.
 3. Shkoni në www.amazon.co.uk/atplive dhe regjistrohuni në Amazon Prime Video.
 4. Shkoni te Amazon Prime Video dhe transmetoni ndeshjet!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin e SH.B.A.-së në ESPN

Regjistrohuni në ESPN për të parë finalet e Nitto ATP në SH.B.A. Keni nevojë për një ofrues TV, të tilla si Sling TV, DirecTV, ose Cox për të parë transmetime të drejtpërdrejta. Për të parë finalet e Nitto ATP në ESPN:

 1. Zgjidhni një VPN premium. Rekomandoj NordVPN, pasi siguron një numër të madh të serverëve me shpejtësi të lartë në SH.B.A. Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në SH.B.A..
 3. Shkoni te www.espn.com/watch dhe regjistrohuni përmes ofruesit tuaj të TV. *
 4. Zgjidhni rrjedhën tuaj dhe shijoni të gjithë aksionin e tenisit!

* Përdorni paketën Sling TV Orange nëse nuk keni një ofrues të televizionit amerikan ose një mënyrë pagese. Bleni një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSUPPLY.com dhe më pas ndiqni hapat për të riblerur kartën dhe të regjistroheni në Sling TV.

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin amerikan në Tenis Channel

Tenis Channel po transmeton Finitale Nitto ATP në SH.B.A. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, Sling TV, DirecTV, ose Cox) për të transmetuar Tenis Channel. Për të parë finalet e Nitto ATP në Tenis Channel, ndiqni këto udhëzime:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me një rrjet me shpejtësi të lartë dhe serverë amerikanë. Karakteristika SmartPlay është e ndezur NordVPN e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për transmetimin e tenisit.
 2. Regjistrohu për VPN-në tënde, regjistrohu dhe pastaj lidhesh me një server të vendosur në SH.B.A..
 3. Shkoni te tennischanneleverywhere.com/watchnow dhe regjistrohuni përmes ofruesit tuaj të TV. *
 4. Kur të fillojë turneu, shkoni në rrjedhën e Tenis Channel dhe kënaquni!

* Nëse nuk keni një ofrues TV të SH.B.A.-së, mund të blini një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSUPPLY.com. Ndiqni udhëzimet për të riblerur kartën dhe të regjistroheni në Sling TV Orange. Paketa Sports Extra ju lejon të keni akses në Tenis Channel.

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Udhëzues i shpejtë – Shikoni transmetimin botëror në TV Tenis

Tenis TV transmeton në finale Nitto ATP në shumicën e vendeve në të gjithë botën. Ndiqni këto hapa të thjeshtë për të parë finalet e Nitto ATP në Tenis TV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në vendin tuaj. NordVPN ofron shumë servera në një listë të gjatë të vendeve. Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe më pas zgjidhni një server në vendin tuaj.
 3. Shkoni në www.tennistv.com dhe pajtohuni në Tenis TV.
 4. Shkoni në Tenis TV dhe transmetoni turneun!

Shikoni Fininalet Nitto ATP Tani!

Pse keni nevojë për një VPN për të parë finalet e Nitto ATP

Një mori madhështish të tenisit po përballen në finalet e Nitto ATP. Por ju jeni jashtë vendit dhe gjeo-kufizimet ju pengojnë të shikoni turneun e fundit të vitit. Kjo është për shkak se faqet e transmetimit nuk lejohen të tregojnë transmetimet e tyre jashtë vendndodhjeve të tyre.

Me një VPN, ju mund të shmangni ato geoblocks. Kur lidheni me VPN tuaj, ju zgjidhni vendndodhjen e serverit përmes të cilit kalon trafiku i rrjetit tuaj. Faqja e transmetimit e sheh atë server si vendndodhjen tuaj dhe zhbllokon përmbajtjen.

VPN hapin një botë të tërë përmbajtjesh dhe transmetimi për ju. Por ata bëjnë shumë më tepër! VPN gjithashtu mbrojnë anonimitetin tuaj në internet dhe sigurojnë sigurinë tuaj, edhe kur udhëton në atë botë.

Një VPN kodon trafikun e rrjetit tuaj ndërsa udhëton në server. Kjo do të thotë se kushdo që përgjon trafikun tuaj nuk është në gjendje ta lexojë atë. Të dhënat tuaja janë të sigurta, dhe askush nuk mund të shohë se çfarë po bën apo ku po shkon në internet.

Kur vendosni për një VPN, ju rekomandoj zgjidhni një VPN premium. Transmetuesit bllokojnë VPN me teknologji anti-VPN kur njohin shërbime me cilësi të ulët. Një shërbim i lartë maskon veten më mirë, duke ju ndihmuar transmetoni të gjitha ndeshjet që dëshironi të shihni.

Kudo që të shkoni në botë, një VPN ju lejon të shikoni mbulimin e Nitto ATP Finals. Regjistrohu sot dhe merr liria dhe siguria në internet që ju meritoni.

3 VPN më të mira për shikimin e finaleve të Nitto ATP

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Të pasur me karakteristika, të shpejtë dhe me çmim të arsyeshëm, NordVPN ju jep gjithçka që dëshironi në një VPN. Ju keni 5,100 serverë për të zgjedhur nga e gjithë bota, që përfshin 59 vende. Me të gjitha këto mundësi, ju jeni të prishur për zgjedhjen për të transmetuar turneun e tenisit.

NordVPN është i shkëlqyeshëm për duke anashkaluar gjeo-kufizimet e transmetuesit dhe përmbajtjen e transmetimit me veçorinë SmartPlay. SmartPlay gjithashtu ju lidh me përmbajtjen tuaj pa konfigurim manual të nevojshëm, duke ruajtur një rrjedhë të qëndrueshme me site si FOX Sports.

Ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur NordVPN ju ndihmon të gjeni shpejt lidhjet që dëshironi. Zgjidhni vendin tuaj në hartë dhe trafiku juaj kalon përmes një serveri të sigurt në atë vend. Shtë po aq e thjeshtë sa ajo!

Rrjeti NordVPN ofron të pathyeshëm Kriptimi AES 256-bit që mbron të dhënat tuaja kundër plaçkitësve dhe hakerave që përpiqen të hyjnë në të.

Mund edhe shifroni dyfish të dhënat tuaja me veçorinë Double VPN për paqen e shtuar të mendjes. Mbroni pajisjen tuaj edhe më tej me CyberSec, i cili bllokon përmbajtje dashakeqe nga sistemi juaj.

Ndërprerësi i vrasjes fillon automatikisht në veprim, duke i dhënë fund lidhjes tuaj të internetit nëse VPN dështon, duke mos lejuar që të dhënat tuaja online të jenë të prekshme ndërsa VPN është shkëputur.

Mbështetja është gjithnjë e gatshme, qoftë përmes bisedës live ose përmes emailit 24/7. Nëse ndryshoni mendje brenda 30 ditëve nga regjistrimi, ju merrni një rimbursim të plotë.

Me pajtimin tuaj, ju mund të vazhdoni të gjithë veprimet e tenisit me gjashtë lidhje të njëkohshme.

Dëshironi të dini më shumë rreth NordVPN dhe pse vlerësohet shumë? Shikoni në tonë rishikim ekspertësh.

Garancia për kthimin e parave: Brenda 30 ditëve nga pajtimi.

NordVPN mund të zhbllokojë:
FOX Sports, ESPN, Tenis Channel, TSN, Eurosport, HBO GO, Hulu, YouTube, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video, Sling TV, dhe më shumë.

Mbështet përrua:
Servers specialiteti P2P janë në dispozicion.

NordVPN punon në këto pajisje:
Disa ruterë, Windows, iOS, macOS, Android, Android TV, Chrome, Firefox dhe Linux.

Shikoni finalet e Nitto ATP Me NordVPN Tani!

2. ExpressVPN

Pajisjet ExpressVPN

Një rrjet i shpejtë, i besueshëm që shpërthen lehtësisht përmes geoblocks, ExpressVPN është ideal për të parë sporte të drejtpërdrejta si Nifto ATP Finale.

Rrjeti i saj i mbi 3,000 servera nga 160 vende në të gjithë globin jep shumë zgjedhje për opsionet e transmetimit.

ExpressVPN siguron të gjithë gjerësinë e bandës që ju nevojitet me serverë të optimizuar me shpejtësi për të vazhduar me ndeshjet e tenisit me transmetim HD në faqet si Tenis TV.

Përfitoni nga tipari i tunelimit të ndarë që ju lejon ndajeni lidhjen tuaj të internetit me faqet lokale. Ju mund të keni lidhje të pakriptuara gjatë transmetimit në VPN për të parë përmbajtje nga ana tjetër e botës.

Rrjeti mbron të dhënat tuaja me 256-bit AES, kriptim në shkallë ushtarake. Ky fortesë mban informacionin tuaj jashtë duarve të secilit që përpiqet ta përgjojë atë, të tilla si hakerat ose plaçkitjet qeveritare.

Politika e saj me shkrime zero siguron që ka asnjë regjistër aktiviteti ose lidhjeje nuk është regjistruar nga aktiviteti juaj i Internetit sa herë që futeni.

Nëse keni çështje, 24/7 mbështetje chat live mund të ndihmojnë me pyetje ose probleme. Provoni ExpressVPN me njohuritë që mund të merrni një rimbursim i plotë brenda 30 ditëve me garancinë e parave të parashtruara pa pyetje.

Zgjidhni pesë pajisje për të transmetuar në finale Nitto ATP dhe shikoni në të gjitha ato njëkohësisht me një pajtim të vetëm.

Mund të mësoni më shumë rreth ExpressVPN kur të lexoni tonën rishikim gjithëpërfshirës.

Garancia për kthimin e parave: Ando herë brenda 30 ditëve.

ExpressVPN mund të zhbllokojë:
ESPN, FOX Sports, Tenis Channel, TSN, Eurosport, Sling TV, YouTube, Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, dhe të tjerët.

Mbështet përrua:
Të gjithë serverët ExpressVPN mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:
Disa ruterë, Android, macOS, iOS, Windows, Firefox, Android TV, Linux dhe Chrome.

Shikoni finalet e Nitto ATP Me ExpressVPN Tani!

3. CyberGhost

Pajisjet CyberGhost

Nëse dëshironi ta merrni vendimin e serverit tuaj të thjeshtë për të parë turneun e tenisit, CyberGhost ofron një larmi serverash specialiteti për transmetim. Këta serverë të krijuar me qëllim janë përshtatur për të siguruar që të merrni rrjeti që ju nevojitet për aktivitetet tuaja në internet.

CyberGhost ka disa serverë të specializuar-streaming që sigurojnë që të mund të kalosh nëpër blloqe gjeografike dhe transmetoni përmbajtjen tuaj, me mbi 5,500 mundësi serverash nga 85 vende.

Serverdo server është përshtatur për një transmetues specifik, duke ju ndihmuar të gjeni lehtësisht lidhje për FOX Sports, ESPN dhe shumë më tepër.

juaj të dhënat dhe zakonet në internet janë të sigurta në rrjetin CyberGhost, falë kriptimit 256-bit AES. CyberGhost bllokon malware, reklama dhe programe ndjekëse, gjithashtu, mbrojtja e pajisjeve tuaja nga përmbajtja që është potencialisht e dëmshme.

Ndërprerësi i vrasjeve ju mbron nga gjurmuesit, hakerët ose snoops, duke ndërprerë hyrjen në internet nëse VPN humbet lidhjen e saj.

Mbështetje chat live mund t’ju ndihmojnë për çdo çështje që lind. Kur regjistroheni, mund të zgjidhni garancia e kthimit të parave 14-ditore ose 45-ditore, duke ju lejuar të provoni CyberGhost pa rrezik.

Në një llogari, ju lejohet të përdorni deri në shtatë pajisje menjëherë –lërini të gjithë në shtëpi të bëjnë njëkohësisht ndeshjet e tenisit.

Shikoni në tonë rishikim i hollësishëm i ekspertëve për të mësuar më shumë rreth CyberGhost dhe gjithçka ofron.

Garancia për kthimin e parave: Rimbursimet për plane të shkurtra brenda 14 ditëve. Rimbursimet për planet 6-mujore ose më të gjata brenda 45 ditësh.

Prove falas: Të gjitha pajisjet ofrojnë një provë 1-ditore falas.

CyberGhost mund të zhbllokojë:
Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për SKY GO, ESPN, FOX Sports, Tennis Channel, TSN, Eurosport, Hulu, Netflix, iPlayer të BBC, dhe më shumë.

Mbështet përrua:
Serverat e specializuar për torrent janë në dispozicion.

CyberGhost punon në këto pajisje:
iOS, Linux, Amazon Fire TV Stick, Windows, Firefox, Android TV, macOS, Chrome, Android dhe disa ruterë.

Shikoni finalet e Nitto ATP Me CyberGost Tani!

përmbledhje

Turneu i fundit i sezonit ATP ndodh në Londër në Nitto ATP Final Novebmer 10 me 17. Kjo është shansi juaj i fundit për të parë të mëdhenjtë sheshi para se të arrijë dimri. Kur regjistroheni për një VPN, nuk do të të marrë malli për një shërbim të vetëm ose një breshëri, pavarësisht se ku shkon.

Keni probleme të vendosni se cili VPN është i duhuri për ju? Rekomandimi im është NordVPN. Ka kombinimin më të mirë të shpejtësisë, veçorive, zgjedhjeve të serverëve dhe çmimeve.

Nëse jeni duke kërkuar të kurseni në pajtimin tuaj, sigurohuni të vizitoni tonë faqe e marrëveshjeve dhe kuponave për çmimet më të mira në dispozicion!

Leximi më tej

Mësoni më shumë rreth VPN më të mira për ruterat.

Nëse doni të dini si të shikoni FOX Sports GO në internet, ne mund te te ndihmojme.

Pavarësisht se ku jeni, mundeni shikoni ESPN live, edhe nëse jeni jashtë SH.B.A..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map