Si të përdorni Outlook & Microsoft Office 365 me një VPN


Përdoruesit e Office 365 kanë vërejtur problemet që lidhen me Outlook dhe cloud ndërsa VPN-të e tyre janë aktive. Përdoruesit tanë raportuan çështje të vazhdueshme kur përpiqeshin të përdorin aplikacionet e tyre të Office dhe OneDrive kur ishin të lidhur me një VPN.

Kjo është një çështje e vazhdueshme me disa klientë VPN. Especiallyshtë veçanërisht irrituese nëse, si shumë njerëz në vitin 2018, i ruani skedarët tuaj personal dhe profesional në cloud.

Nëse jeni një punëtor i largët, duhet të keni qasje në cloud për të qenë në gjendje të punoni. Bizneset mund të preken veçanërisht, pasi ato kërkojnë udhëtim, lëvizshmëri dhe fleksibilitet dhe duhet të menaxhojnë një numër të madh skedarësh.

Përveç kësaj, të gjitha produktet e Office 365 që përdorin cloud për ruajtje duket se janë të prekshme – përfshirë shërbimet kryesore si aplikacioni i postës Outlook.

Gjatë provave tona brenda, ne gjithashtu kemi pasur çështje që lidheshin me cloud me disa VPN. Nuk duket se ka problem me shërbimet e tjera cloud. Ne arritëm të ndihmonim Microsoft për të parë nëse ata planifikojnë të rregullojnë problemin në të ardhmen.

Ata na thanë që Microsoft e konsideron problemin të jetë me ofruesit e VPN dhe se ata nuk mund të garantojë që OneDrive dhe shërbimet e tjera me bazë cloud të Office 365 do të funksionojnë ndërsa një VPN është e lidhur.

Sidoqoftë, nuk kemi pasur probleme për t’u lidhur me shërbime të tjera cloud me një VPN të lidhur. As nuk kemi gjetur ndonjë raport domethënës të përdoruesve për probleme të ngjashme me shërbimet e tjera cloud, që sugjeron se çështja është me Microsoft-in.

Lexoni më tej për të mësuar se si të përdorni një VPN për qasje pa çështje në Zyrë.

Si të përdorni Microsoft OneDrive me një VPN – Udhëzues i shpejtë

Mos harroni se ato ofrojnë më shumë VPN garanci për kthimin e parave për përdoruesit e rinj. Shumë gjithashtu ofrojnë prova falas. Kjo do të thotë mund të provoni se si funksionon cloud cloud me VPN para se të angazhoheni për një abonim më të gjatë.

 1. Regjistrohu për një VPN me një reputacion për të lejuar qasje të lehtë në Office Cloud. Për këtë artikull ne do të përdorim NordVPN si një shembull. Gjatë provave tona brenda, ne nuk kemi pasur probleme për t’u lidhur me Office ndërsa VPN ishte aktive.
 2. Regjistrohuni për një pajtim me një Garancia e kthimit të parave 30-ditore ose përfitoni nga gjyqi falas i NordVPN.vpnoutlook (1)
 3. Shkarko aplikacionin VPN në pajisjen tuaj dhe lançoni.
 4. Përdorni butonin ‘fast connect’ për tu lidhur me serverin më të shpejtë në varësi të vendndodhjes tuaj.vpnoutlook (2)
 5. Nisni Zyrën dhe shkoni në OneDrive.
 6. Shfletoni skedarët tuaj si normal.vpnoutlook (3)

përfundim

Microsoft Office, OneDrive dhe aplikacionet e tjera nuk duket se funksionojnë me të gjitha VPN-të. Ky është një problem nëse doni të punoni në mënyrë të sigurt dhe nga distanca.

Ne sugjerojmë rrugët e mëposhtme:

 1. Përdorni një VPN që ka një reputacion për t’u lidhur me shërbimet cloud të Microsoft 365 dhe OneDrive. Ne rekomandojmë NordVPN dhe CyberGhost bazuar në testet tona dhe raportet e përdoruesve.
 2. Provoni para se të blini! Një nga gjërat më të mira në lidhje me garancitë e kthimit të parave 30-ditore të ofruara nga ofruesit më të mirë të VPN është që ju mund të provoni produktin përpara se të kryeni. Shkarkoni dhe filloni VPN që dëshironi të regjistroheni për dhe provoni që ajo funksionon me OneDrive dhe Microsoft Office.
 3. Nëse keni probleme për t’u lidhur me aplikacionin Outlook – gjithmonë mund të përdorni versionin në shfletues.

Këtu në vpnMentor, ne jemi të përkushtuar për testimin, zgjidhjen e problemeve dhe rishikimin se si ofruesit e VPN funksionojnë me produkte dhe cilat janë më të mirat për nevoja të veçanta.

Nëse doni të dini se cilat VPN ofrojnë prova falas, lexoni më shumë rreth kësaj këtu.

Filloni gjyqin tuaj falas NordVPN tani

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map