Si ta shikoni Wimbledon nga Kudo tjetër në vitin 2020

Sytë e botës vijnë përsëri në Klubin All England për Kampionati, Wimbledon. Një dy javë tenisi në nivelin e tij më të lartë kthehet në fushat më të dalluara në tenis. Me një VPN, nuk do të të duhet të humbasësh një shërbim të vetëm, pikë ose tubim.

Gjykatat me bar të Wimbledon do të presin përsëri tenistët më të mirë në botë në turneu më i vjetër i lojës. Kjo festë vjetore e këtij sporti është e njohur në mbarë botën. Por nëse jeni jashtë vendit, ju mund të mos jeni në gjendje të shihni ndonjë prej tyre.

Mos kini frikë; ne mund te te ndihmojme. Ndiqni udhëzuesin tonë të shpejtë dhe, me një VPN, ju mund të shihni çdo ndeshje që do të bëjë një kampion Wimbledon.

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Televizionin Australian në Fox Sports

Sport Fox po transmeton shumë ndeshje të Wimbledon në Australi. Për të parë Wimbledon në Fox Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Australi (ne ju rekomandojmëExpressVPNfor tenisi). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Australi.
 3. Shkoni në www.foxsports.com.au dhe lidheni me rrjedhën e drejtpërdrejtë!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin Australian në Kanalin 7

Kanali 7 po transmeton shumë ndeshje të Wimbledon në Australi. Për të parë Wimbledon në Channel 7:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Australi (ne ju rekomandojmëExpressVPNfor tenisi). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Australi.
 3. Shkoni në 7plus.com.au dhe lidheni me rrjedhën live!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Austrisë

Sky Sports transmeton Wimbledon në Austri. Për të transmetuar Wimbledon në Sky Sports:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Austri (ne rekomandojmëExpressVPNfor Wimbledon). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Austri.
 3. Shkoni te Skyx.sky.at blini paketën e tyre Sport dhe Live TV. Ju duhet një adresë në Austri.
 4. Shkarkoni dhe instaloni programin Sky Go.
 5. Kur të jeni gati, të shkoni në Sky X dhe të shijoni!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Kanadasë në CTV

CTV po transmeton Wimbledon në Kanada. Ju do të duhet një ofrues TV (për shembull, Rogers ose Bell) për të hyrë në rrjedhën e drejtpërdrejtë të CTV. Për të parë Wimbledon në CTV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverat kanadezë (ne rekomandojmëExpressVPNfor tenisi). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kanada.
 3. Shkoni te www.tsn.ca/live dhe regjistrohuni duke përdorur ofruesin tuaj të TV.
 4. Transmetoni ndeshjet!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Kanadasë në TSN

TSN po transmeton Wimbledon në Kanada. Për të parë Wimbledon në TSN:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Kanada (ne ju rekomandojmëExpressVPNfor tenisi). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kanada.
 3. Shkoni në www.tsn.ca dhe regjistrohuni në TSN Direct. Ju duhet të keni një kartë krediti kanadeze.
 4. Në rrugë të mbarë, futuni në TSN Direct dhe shijoni turneun!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Republikës Czecheke dhe Sllovakisë

Nova Plus po transmeton Wimbledon në Republikën Czecheke dhe Sllovaki. Për të parë në Nova Plus:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Republikën Czecheke ose Sllovaki (ne ju rekomandojmëExpressVPNfor tenisi). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Republikën eke ose Sllovaki.
 3. Shkoni te novaplus.nova.cz dhe regjistrohuni.
 4. Hyni në Nova Plus dhe kënaquni!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin Evropian në Eurosport

Eurosport po transmeton Wimbledon në pjesën më të madhe të Evropës (përfshirë Serbinë, Rusinë, Belgjikën, Hollandën, Kroacinë dhe shumë vende të tjera). Për të transmetuar lojëra në Eurosport:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Evropë (ne ju rekomandojmëExpressVPNfor tenisi streaming). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Evropë.
 3. Shkoni në eurosportplayer.com dhe blini një pajtim. Mund të përdorni PayPal.
 4. Regjistrohuni në Player Eurosport dhe kënaquni!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin Francez

beIN Sport transmeton Wimbledon në Francë. Për të transmetuar ndeshjet në beIN Sports:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Francë (theExpressVPNservice është më e mira për tenis). Regjistrohuni dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Francë.
 3. Shkoni në lidhjen.beinsports.com dhe regjistrohuni. Ju duhet të shkruani një adresë frënge.
 4. Hyni në sportin BeIN dhe shijoni lumë!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Gjermanisë

Sport Sky transmeton Wimbledon në Gjermani. Për të transmetuar Wimbledon në Sky Sports:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Gjermani (ne rekomandojmëExpressVPNfor Wimbledon). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani ose Austri.
 3. Shkoni te skyticket.sky.de dhe blini një Biletë Sky për paketën e tyre Sportive. Ju duhet një adresë në Gjermani. Mund të përdorni PayPal.
 4. Shkarkoni dhe instaloni programin Sky Go.
 5. Kur fillon turneu, në skygo.sky.de dhe transmetoni ndeshjet!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Itali

Sport Sky po transmeton Wimbledon në Itali. Ju duhet të keni një Kartë Smart Smart për të transmetuar Sky Sky në Itali. Për të transmetuar Lojërat në Sky Sports:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me serverë në Itali dhe me shpejtësi të lartë (ne rekomandojmëExpressVPNfor Wimbledon). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Itali.
 3. Shkoni në skygo.sky.it dhe regjistrohuni për paketën DTT me Sky Sports.
 4. Shkarkoni dhe instaloni programin Sky Go.
 5. Hyni në Sky Go dhe transmetoni turneun!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Japonisë në NHK

NHK po transmeton Wimbledon në Japoni. Për të parë Wimbledon në NHK:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Japoni (ne rekomandojmëExpressVPNfor tenisi). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Japoni.
 3. Shkoni në www3.nhk.or.jp dhe transmetoni lojrat!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Spanjë

Movistar transmeton Wimbledon në Spanjë. Për të parë Wimbledon në Movistar:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Spanjë (ne rekomandojmë ekspresVPNpër tenis). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Spanjë.
 3. Shkoni në www.movistar.es dhe gjeneroni një fjalëkalim. Do t’ju duhet një numër NIF, CIF ose NIE.
 4. Regjistrohu në Movistar dhe shijoje turneun!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Zvicrës në SRG

SSR SRG po transmeton Wimbledon në Zvicër. Për të parë Wimbledon:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Zvicër (theExpressVPNservice është rekomandimi ynë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Zvicër.
 3. Shkoni te www.srf.ch dhe transmetoni ndeshjet!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Mbretërinë e Bashkuar

BBC siguron një rrjedhë të Wimbledon në Mbretërinë e Bashkuar. Ju do të duhet një licencë TV për të transmetuar BBC. Për të transmetuar BBC:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Mbretërinë e Bashkuar (ne ju rekomandojmëExpressVPNpër tenis streaming). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Mbretërinë e Bashkuar.
 3. Shkoni në www.bbc.co.uk dhe regjistrohuni. Ju do të duhet një kod postar në Mbretërinë e Bashkuar.
 4. Kur të fillojë turneu, futuni në iPlayer në BBC dhe kënaquni!

Shikoni Wimbledon TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e SHBA përmes Sling TV Orange

Ju mund të përdorni Sling TV Portokalli paketë për të transmetuar Wimbledon në ESPN. Ju gjithashtu mund të shikoni Tenis Channel duke shtuar Pako shtesë Sportive. Vetëm ndiqni këto hapa:

 1. Zgjidhni një VPN me serverë amerikanë dhe shpejtësi të lartë të transmetimit (theExpressVPNservice është më e mira për tenis). Regjistrohuni dhe instaloni programin.
 2. Nisni aplikacionin VPN dhe lidheni me një server amerikan.
 3. Shkoni te sling.com dhe regjistrohuni për Pako portokalli për të marrë qasje në ESPN dhe Pako shtesë Sportive për qasje në Tenis Channel. (Nëse nuk keni një metodë pagese të bazuar në SH.B.A., blini një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSupply.com dhe ndiqni udhëzimet për të riblerur kartën dhe të regjistroheni në Sling TV Orange.)
 4. Kur të fillojë turneu, futuni në Sling TV dhe kënaquni!

Shikoni Wimbledon TANI!

Pse keni nevojë për një VPN për të parë Wimbledon

Qilima të gjelbërta hijerëndë të gjykatave me bar të Wimbledon ofrojnë atë që është, ndoshta, vendi më ikonik në tenis. Të humbasësh Wimbledon është e ngjashme me shqiptimin e vetvetes për të mos qenë tifoz i tenisit. por ju mund të humbasë atë nëse jeni jashtë vendit.

Transmetuesve shpesh u kërkohet të bllokojnë transmetimet e tyre nga kushdo që është jashtë vendit të tyre. Pra, nëse doni të shikoni Wimbledon, ju duhet një mënyrë për t’u dukur sikur jeni në vendin e transmetuesit. Kjo është ku një VPN mund t’ju ndihmojë.

Kur lidheni me një VPN, mundeni zgjidhni vendndodhjen përmes së cilës drejtohet trafiku juaj. Pra, nëse zgjidhni një vendndodhje në të njëjtin vend si transmetues, transmetuesi mendon se jeni në të njëjtin vend. atëherë transmetuesi zhbllokon rrjedhën e tyre për ty.

Ju jeni në gjendje të shikoni rrjedhën që dëshironi të shihni dhe transmetuesi merr më shumë shikime. Shtë një situatë e favorshme për të gjithë. Dhe ka përfitime të tjera, gjithashtu.

Kur lidheni me një VPN, VPN kodon trafikun e rrjetit tuaj. Kjo do të thotë që hakerat nuk mund të përgjojnë trafikun tuaj të internetit midis jush dhe serverit VPN. që ju mbron nga njerëzit që përpiqen të shohin se çfarë jeni duke bërë Online.

Sigurohuni që ju zgjidhni një shërbim me cilësi të lartë kur zgjidhni një VPN. Shërbimet me cilësi të ulët mund të mos maskojnë veten mirë, duke lejuar transmetuesit t’i bllokojnë ato. Një shërbim me cilësi të lartë do të jetë më i vështirë për tu zbuluar, duke ju ndihmuar shikoni prurjet që doni të shihni.

VPN-të ju mbrojnë në internet edhe kur hapin tërë botën e transmetimit për ju. Kështu që regjistrohu tani dhe jepi vetes internetin që meriton.

VPN-të më të mira për shikimin e Wimbledon

1.ExpressVPN

Përfitimet e ExpressVPN

Për të vazhduar me një ndeshje tenisi, keni nevojë për shpejtësi. Një top i vogël që lëviz në një sfond të gjelbër të madh kërkon gjerësinë e bandës për të vazhduar më tej. ExpressVPN jep mjaft shpejtësi, me disa prej tyre shpejtësia më e mirë e lidhjes në tregun VPN.

ExpressVPN mban një rrjet të gjerë në 60 vende, duke siguruar që ju mundeni lidhen kudo që të duhet të lidheni. Kriptimi i tyre është i fortë, dhe ju mund të zgjidhni protokollin që përdorni për t’u lidhur. Ju madje mund të ndani trafikun tuaj të rrjetit, duke ju mbajtur të lidhur lokalisht ndërsa transmetoni përmbajtje nga e gjithë bota.

Të respektuar nga ekspertë të sigurisë dhe të dashur nga përdoruesit, ExpressVPN siguron qasje të lehtë dhe pa transmetim. Me shpejtësi që janë të shkëlqyera për aktivitetet me bandë të lartë, ExpressVPN është një zgjedhje e shkëlqyeshme për shikimin e Wimbledon.

Nëse doni të zbuloni se çfarë duhet të thonë përdoruesit, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

Prove falas: Gjyq 7-ditor për iOS dhe Android

ExpressVPN mund të zhbllokojë:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dhe iPlayer të BBC.

Profili i përkushtuar përrua:

 • Jo, por të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Ajo gjithashtu ofron një aplikacion për t’u përdorur me disa ruterë.

Shikoni Wimbledon në ExpressVPN TANI!

2.NordVPN

Përfitimet e NordVPN Infographic

Me shpejtësi të lartë, një rrjet u përhap në të gjithë globin, dhe mbrojtje e shkëlqyer e të dhënave, NordVPN jep përvojën që dëshironi. Dhe ata e ofrojnë atë përvojë përmes një ndërfaqe miqësore për përdoruesit që e bën atë i lehtë për tu lidhur ku doni të lidheni.

NordVPN kryesisht përqendrohet në sigurinë, privatësinë dhe zhbllokimin e përmbajtjes. e tyre SmartPlay tipar e bën të lehtë transmetimin e përmbajtjes nga e gjithë bota. Dhe të tyre Double VPN dhe CyberSec tiparet e mbajnë të sigurt trafikun e rrjetit ndërsa ato ju mbrojnë nga reklamat dhe malware.

Me një çmim të arsyeshëm dhe reagime të shkëlqyera të klientit, NordVPN është Shërbimi ynë i përgjithshëm VPN # 1. Ato ofrojnë një paketë të plotë të sigurisë dhe performancës që ju mban të sigurt edhe pasi siguron përmbajtjen që dëshironi të shihni.

Për të mësuar më shumë rreth NordVPN dhe pse është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ju, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

NordVPN mund të zhbllokojë:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video dhe Sling TV.

Profili i përkushtuar përrua:

 • Po, serverë specialiteti P2P të disponueshëm.

NordVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me ruterat.

Shikoni Wimbledon në NordVPN TANI!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Një zgjedhje e besueshme me shpejtësi të mëdha dhe enkriptim të ngurtë, CyberGhost është një zgjedhje fantastike për shikimin e Wimbledon. Ata ofrojnë një listë të gjerë të serverëve në një listë të gjerë të vendeve. Dhe të tyre kriptimi i shkallës ushtarake do t’ju mbajë të sigurt kudo që të shkoni në internet.

CyberGhost madje ofron serverat që janë konfiguruar posaçërisht për transmetim. Këta serverë sigurojnë që të merrni lidhjet e ngurta, të shpejta dhe të qëndrueshme që ju nevojiten për të vazhduar me përmbajtjen tuaj. Në atë mënyrë, ju jeni të sigurt për të marrë gjerësia e bandës që ju nevojitet për të parë të gjitha veprimet në gjykatë.

Shërbimi madje funksionon për të bllokoni gjurmuesit në internet, reklamat dhe përmbajtjen me qëllim të keq. Softueri i tyre kujdeset për ju kudo që të shkoni, duke ju dhënë më pak shqetësime në internet.

Mund të mësoni më shumë rreth CyberGhost dhe pse është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ju duke lexuar përshtypjet e përdoruesve tanë!

Garancia për kthimin e parave: 30 ditë në plane të shkurtra; 45 ditë në plane 6-mujore ose më gjatë

Prove falas: Gjyq 7 ditor për celular; Një provë Windows 1-ditore ose 3-ditore e disponueshme

CyberGhost mund të zhbllokojë:

 • Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për: Netflix, iPlayer BBC, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dhe të tjerët.

Profili i përkushtuar përrua:

 • Po; tregon vendet dhe numrin e përdoruesve.

CyberGhost punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux dhe Chrome.

Shikoni Wimbledon në CyberGhost TANI!

përmbledhje

Bota e sportit duket edhe një herë Kampionati prestigjioz i Wimbledon. Një legjendë e re do të lindë në fushat me bar të All England Club. Regjistrohu për një VPN sot dhe bëhu gati për Kampionatin Wimbledon!

Ende nuk jam i sigurt se cili VPN është i duhuri për ju? Ne ju rekomandojmëExpressVPNpër shikimin e Wimbledon. Shikoni faqen e ofertave dhe kuponave dhe shihni se si mund të kurseni edhe më shumë!

Leximi më tej

Dëshironi të dini më shumë rreth VPN-ve? Shikoni këto artikuj:

 • VPN më të mira për Shfletuesin Tor – Cila është më e mira për ju?
 • VPN më të mira që mund të punojnë me Netflix
 • VPN më të mira për PayPal – Më të Sigurt & 100% duke punuar
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me