Si ta fshini me të vërtetë llogarinë tuaj në Twitter në 3 sekonda (2020)

Kështu që ju keni vendosur që nuk jeni më të kënaqur duke përdorur Twitter, ose keni vendosur që me të vërtetë duhet të ndaloni përhapjen e asaj Tweet të turpshëm që postuat.

Epo, lajmi i mirë është se është plotësisht e mundur të fshini përgjithmonë llogarinë tuaj.

Alsoshtë gjithashtu me të vërtetë e thjeshtë për t’u bërë – pasi të dini se si! E tëra çfarë duhet të bësh është vetëm të ndjekësh ato hapa.

Hapi 1 – Regjistrohuni në Twitter

Hyni në llogarinë tuaj në Twitter. Kjo duhet të bëhet përmes faqes së plotë dhe jo me aplikacionin Twitter, pasi aplikacioni nuk përfshin lidhjen e çaktivizimit.

Hapi 2 – Shkoni te Cilësimet dhe privatësia

Klikoni në profilin tuaj dhe zgjidhni cilësimet dhe opsionin e intimitetit.

Hapi 3- Klikoni mbi Deaktivizoni llogarinë time

Shkoni poshtë në fund të faqes dhe klikoni në lidhjen “Deaktivizoni llogarinë time”.

Hapi 4 – Konfirmoni vendimin tuaj

Në këtë pikë, ju ridrejtoheni në një faqe konfirmimi. Nëse jeni të sigurt se doni të shkoni përpara me heqjen e llogarisë tuaj, atëherë klikoni në butonin e madh blu Deaktivizoni në fund të mesazhit.

Hapi 5 – Vendosni fjalëkalimin tuaj

Tani jeni dërguar në një faqe që kontrollon dyfish se vërtet dëshironi të fshini llogarinë tuaj. Për të konfirmuar që doni të ndërmarrni këtë veprim, shkruani fjalëkalimin tuaj dhe klikoni butonin Deactivate.

Hapi 6 – ininstaloni aplikacionin

Nëse keni aplikacionin Twitter në telefonin tuaj, tabletin ose një pajisje tjetër, çinstaloni aplikacionin.

Ju nuk mund ta çaktivizoni llogarinë tuaj nga aplikacioni, por duke klikuar aksidentalisht në aplikacion do të kthejë procesin e çaktivizimit brenda 30 ditëve të para pasi të keni zgjedhur të çaktivizoni llogarinë. Pra, kursi më i mirë i veprimit është të hiqni vetë aplikacionin.

Hapi 7 – Mos hyni në llogarinë tuaj për 30 ditë

Ju jeni pothuajse atje, por është e rëndësishme të theksohet përsëri se ekziston një periudhë 30-ditore çaktivizimi.

Nëse gjatë kësaj kohe hyni në llogarinë tuaj, ose ndonjë aplikacion ose shërbim që janë të integruar me Twitter, do të zbuloni se llogaria juaj në Twitter nuk është çaktivizuar më. Do të duhet të përsërisni procesin përsëri.

Mënyra më e mirë për të shmangur këtë është të kaloni nëpër të gjitha aplikacionet dhe shërbimet tuaja dhe t’i shkëputni ato nga llogaria juaj në Twitter. Po, kjo kërkon shumë kohë, por është e nevojshme të sigurohet që çaktivizimi juaj të bëhet i përhershëm për të mbrojtur privatësinë tuaj.

Pasi të keni përfunduar këto 7 hapa dhe të shmangni hyrjen për 30 ditë, llogaria juaj është zhdukur për mirë.

Kjo përfshin të gjitha kontaktet tuaja dhe çdo mesazh të drejtpërdrejtë që keni dërguar ose marrë.

Sidoqoftë, si me shumicën e shërbimeve të tjera, çdo informacion i shpërndarë në faqe të tjera ose me njerëz të tjerë përmes Mesazheve të drejtpërdrejta ekziston ende në fundin e marrësit.

Kjo është e rëndësishme të theksohet, sepse nëse shpresoni të fshini të gjitha gjurmët e një bisede të sikletshme, mund të mos jetë e mundur nëse personi tjetër është i gatshëm të fshijë informacionin ose të çaktivizojë llogarinë e tyre gjithashtu.

Nëse jeni të interesuar të fshini llogarinë tuaj në Facebook, klikoni këtu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me