Shikoni Kampionatin Botëror IAAF nga Kudo tjetër në vitin 2020

Contents

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF nga Kudo tjetër në vitin 2020

Më e lartë, më e shpejtë, më e fortë, më larg: këto janë qëllimet në vitin 2020 Kampionati botëror i IAAF në Doha, Katar. Por nëse jeni jashtë vendit, mund t’ju mungojnë këto kampionate dy-vjeçare botërore të ngjarjeve në terren dhe fushë. Kjo është për shkak geoblocks do t’ju pengojnë të lidheni me rrjedhën tuaj.

Për fat të mirë, keni ardhur në vendin e duhur. Përdorni udhëzuesin tonë të shpejtë për të shikoni rrjedhën që dëshironi të shihni nga kudo ku jeni!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Shqipëri në RTSH

RTSH po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Shqipëri. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në RTSH:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Shqipëri (rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Shqipëri.
 3. Shkoni në www.rtsh.al dhe transmetoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Argjentinës në Torneos y Competencias (TyC)

Sportet TyC po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Argjentinë. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, Cablevisión, DirecTV, ose TeleCentro) për të transmetuar TyC Sports. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në TyC Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Argjentinë (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Argjentinë.
 3. Shkoni në www.tycsportsplay.com.
 4. Identifikohuni përmes operatorit tuaj kabllor dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin Australian në Eurosport

Eurosport po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Australi. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Eurosport:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Australi (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë transmetuese). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Australi.
 3. Shkoni në eurosportplayer.com dhe blini një pajtim. Mund të përdorni PayPal.
 4. Regjistrohu dhe shiko kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin e Austrisë në ORF

Österreichischer Rundfunk (ORF) është duke transmetuar Kampionatin Botëror IAAF në Austri. Për të parë transmetimin ORF të Kampionatit Botëror IAAF:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Austri (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Austri.
 3. Shkoni në tvthek.orf.at dhe shijoni rrjedhën!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Bjellorusisë në Belteleradiocompany

Belteleradiocompany transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Bjellorusi. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Belteleradiocompany:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Bjellorusi (rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Bjellorusi.
 3. Shkoni në www.tvr.by, filloni rrjedhën e Belarus 5 dhe shijoni konkurrencën!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Belgjikës në RTBF

RTBF po tregon transmetimin në gjuhën frënge të Kampionatit Botëror IAAF në Belgjikë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në RTBF:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverat e Belgjikës (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Belgjikë.
 3. Shkoni në www.rtbf.be dhe krijoni një hyrje falas.
 4. Hyni në RTBF dhe shijoni rrjedhën!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Belgjikës në VRT

VRT po tregon transmetimin në gjuhën holandeze të Kampionatit Botëror IAAF në Belgjikë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në VRT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Belgjikë (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Belgjikë.
 3. Shkoni në www.vrt.be/vrtnu/livestream dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Brazil në SporTV

SporTV do të transmetojë Kampionatin Botëror IAAF në Brazil. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, NET, Sky, ose Vivo) për të transmetuar SporTV. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në SporTV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Brazil (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Brazil.
 3. Shkoni në sportv.globo.com dhe krijoni një hyrje.
 4. Identifikohuni përmes ofruesit tuaj të TV dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Broadcast Broadcast në BNT

BNT po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Bullgari. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në BNT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Bullgari (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Bullgari.
 3. Shkoni në www.bnt.bg dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Kanadasë në CBC

CBC po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Kanada. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në CBC:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Kanada (NordVPNservice është rekomandimi ynë për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kanada.
 3. Shkoni te gem.cbc.ca dhe regjistrohuni për shërbimin e tyre. Ju do të duhet një kod postar kanadez.
 4. Kur fillon ngjarja, futuni në rrjedhën CBC dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Kroacisë në HRT

HRT po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Kroaci. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në HRT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Kroaci (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kroaci.
 3. Shkoni te hrti- Selfcare.hrt.hr dhe krijoni një hyrje.
 4. Hyni në HRTi dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Republikës Czecheke në CT Sport

Televizioni Sport Česká po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Republikën eke. Për të transmetuar Kampionatin Botëror IAAF në CT Sport:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Republikën Czecheke (NordVPNservice rekomandimi ynë për atletikë). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Republikën eke.
 3. Shkoni në sport.ceskatelevize.cz/#live dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Danimarkës në DR3

DR3 siguron një rrjedhë të Kampionatit Botëror IAAF në Danimarkë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në DR3:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Danimarkë (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Danimarkë.
 3. Shkoni në www.dr.dk/tv/live/dr3 dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Estonisë në ETV

ETV po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Estoni. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në ETV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Estoni (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Estoni.
 3. Shkoni në etv.err.ee, filloni rrjedhën dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin Evropian në Eurosport

Eurosport transmeton Kampionatin Botëror IAAF në të gjithë Evropën. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në EuroSport:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Evropë (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë streaming). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Evropë.
 3. Shkoni në eurosportplayer.com dhe blini një pajtim. Mund të përdorni PayPal.
 4. Identifikohu dhe shijoni ngjarjet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Finlandës në YLE

YLE po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Finlandë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në YLE:

 1. Zgjidhni një VPN me serverë dhe shpejtësi të Finlandës (NordVPNservice është rekomandimi ynë). Regjistrohuni dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Finlandë.
 3. Shkoni te yle.fi, hapni transmetimin live dhe shikoni ngjarjet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin Francez në Francë 2 dhe Francë 3

France 2 dhe Francë 3 po transmetojnë Kampionatin Botëror IAAF në Francë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Francë 2 dhe Francë 3:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë Francez (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë streaming). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Francë.
 3. Shkoni në france.tv dhe filloni transmetimin live për France 2 ose France 3.
 4. Shijoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Gjermanisë në ARD

ARD dhe ZDF sigurojnë prurje gjermane për Kampionatin Botëror IAAF. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në ARD:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Gjermani (ne rekomandojmë NordVPNpër atletikë). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani.
 3. Shkoni në www.ard.de dhe shijoni lojrat!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Gjermanisë në ZDF

ARD dhe ZDF sigurojnë prurje gjermane për Kampionatin Botëror IAAF. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në ZDF:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Gjermani (NordVPNservice është rekomandimi ynë për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani.
 3. Shkoni te www.zdf.de dhe transmetoni lojrat!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Greqisë në EPT

EPT po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Greqi. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në EPT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Greqi (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Greqi.
 3. Shkoni në www.ert.gr dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin Hungaria në M4

M4 transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Hungari. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në M4 Sport:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Hungari (NordVPNserver është rekomandimi ynë për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Hungari.
 3. Shkoni në www.mediaklikk.hu/m4-elo dhe shijoni konkurrencën!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Islandës në RUV

RUV po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Islandë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në RUV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë Islandeze (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Islandë.
 3. Shkoni në www.ruv.is dhe shijoni konkurrencën!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Indisë në Star Sports

Sportet e Yjeve po tregon Kampionatin Botëror IAAF në Indi. Keni nevojë për një numër celular në Indi për t’u regjistruar në Star Sports. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Sport Star:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Indi (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe lidheni me një server në Indi.
 3. Shkoni në www.hotstar.com dhe regjistrohuni. Ju do të duhet një numër celular në Indi për t’u regjistruar.
 4. Hyni në Sport Sports dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Izraelit këtu 11

Këtu 11 po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Izrael. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Këtu 11:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Izrael (rekomandohet NordVPNservice). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Izrael.
 3. Hapni www.kan.org.il/live/tv.aspx?stationid=2 dhe shijoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin e Italisë në Rai

Rai po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Itali. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Rai:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Itali (rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Itali.
 3. Shkoni në www.raiplay.it/dirette hapni rrjedhën dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Letonisë në LTV

LTV po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Letoni. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në LTV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Letoni (për atletikë, ju rekomandojmë NordVPNservice). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Letoni.
 3. Shkoni te ltv.lsm.lv, filloni transmetimin live dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Lituanisë në LRT

LRT po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Lituani. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në LRT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Lituani (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë transmetuese). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Lituani.
 3. Shkoni në www.lrt.lt/programa dhe filloni rrjedhën!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Maqedonisë në MRT

MRT po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Maqedoni. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në MRT:

 1. Zgjidhni një VPN me serverë të Maqedonisë dhe shpejtësi të lartë (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Maqedoni.
 3. Shkoni në play.mrt.com.mk, hapni rrjedhën dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Meksikës, Amerikës Qendrore ose Amerikës së Jugut në ESPN Amerikën Latine

ESPN Amerika Latine po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Meksikë, Amerikë Qendrore, Amerikë e Jugut. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, Dish Móvil, DirecTV, ose Cablevisión) për të transmetuar ESPN. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në ESPN Amerikën Latine:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Meksikë, Amerikë Qendrore ose Amerikë Jugore (theNordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Meksikë, Amerikën Qendrore ose Amerikën e Jugut.
 3. Shkoni te www.espn.com/watch dhe regjistrohuni përmes ofruesit tuaj të TV.
 4. Shijoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Marokut në SNRT

SNRT po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Marok. Për të transmetuar Kampionatin Botëror IAAF në SNRT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Marok (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Marok.
 3. Shkoni në snrtlive.ma dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin Hollandez në NPO

OJF është duke transmetuar Kampionatin Botëror IAAF në Hollandë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në NPO:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Hollandë (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohuni dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Hollandë.
 3. Shkoni në www.npostart.nl dhe filloni transmetimin live!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Zelandës së Re në Sky

Televizioni Sky transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Zelandën e Re. Ju duhet një llogari SKY, një llogari Vodafone ose një numër Smartcard për të transmetuar Sky. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Sky:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Zelandën e Re (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Zelandën e Re.
 3. Shkoni te www.sky.co.nz dhe aktivizoni llogarinë tuaj në internet me numrin e llogarisë ose numrin Smartcard.
 4. Hyni në llogari dhe transmetoni ngjarjet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Norvegjisë në NRK

NRK transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Norvegji. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në NRK:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Norvegji (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Norvegji.
 3. Shkoni në tv.nrk.no dhe krijoni një llogari falas.
 4. Kur të fillojnë kampionatet, futuni në NRK dhe transmetoni ngjarjet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin Poloni në TVP

TVP po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Poloni. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në TVP:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Poloni (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Poloni.
 3. Shkoni në www.tvp.pl, filloni rrjedhën dhe shijoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Serbisë në RTS

RTS po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Serbi. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në RTS:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Serbi (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Serbi.
 3. Shkoni te www.rts.rs dhe regjistrohuni. Është falas!
 4. Kur të fillojnë kampionatet, regjistrohuni dhe transmetoni ngjarjet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Sllovenisë në RTV SLO

RTV SLO po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Slloveni. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në RTV SLO:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Slloveni (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Slloveni.
 3. Shkoni në www.rtvslo.si, filloni rrjedhën dhe shijoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Azisë Juglindore dhe Tajvanit në Fox+

dhelpër+ po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Azinë Juglindore dhe Tajvan. Ju do të duhet një ofrues televiziv (për shembull, Singtel ose StarHub) për t’u regjistruar në Fox+. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Fox +:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Azinë Juglindore ose Tajvan (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Azinë Juglindore ose Tajvan.
 3. Shkoni te www.foxplus.com dhe regjistrohuni.
 4. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Fox +.
 5. Hapni aplikacionin Fox +, regjistrohuni dhe transmetoni konkurrencën!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Koresë së Jugut në Sistemin e Transmetimit të Koresë (KBS)

KBS po televizon Kampionatin Botëror IAAF në Korenë e Jugut. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në sistemin e Transmetimit në Seul:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Korenë e Jugut (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Korenë e Jugut.
 3. Shkoni në onair.kbs.co.kr dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Spanjës në TVE

TVE po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Spanjë. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në TVE:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Spanjë (NordVPNservice është rekomandimi ynë). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Spanjë.
 3. Shkoni në www.rtve.es dhe transmetoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Sri Lanka në Syrin e Kanalit

Syri i Kanalit po tregon Kampionatin Botëror IAAF në Sri Lanka. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Kanalin e Syrit:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Sri Lanka (NordVPNservice është më e mira për atletikë). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Sri Lanka.
 3. Shkoni në www.channeleye.lk/more/channel-eye-live-webcast dhe transmetoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Afrikën Sub-Sahariane dhe Afrikën e Jugut në SuperSport

SuperSport po transmeton lojërat e Kampionatit Botëror IAAF në Afrikën Sub-Sahariane, përfshirë Afrikën e Jugut. Për të transmetuar Kampionatin Botëror IAAF në SuperSport:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Afrikën Nën-Sahariane (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë transmetuese). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Afrikën Sub-Sahariane.
 3. Shkoni tek tani.dstv.com dhe regjistrohuni. Do t’ju duhet një numër celular nga një komb afrikan.
 4. Kur fillon konkursi, futuni në DSTV dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin e Suedisë në TV4

TV4 transmeton Kampionatin Botëror IAAF (përmes C More) në Suedi. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në TV4:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe servera në Suedi (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Suedi.
 3. Shkoni në www.cmore.se/tv-program dhe pajtohuni.
 4. Kur ngjarjet fillojnë, shkoni në www.cmore.se/tv-program dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Zvicrës në SRF

SRF po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Zvicër. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në SRF:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Zvicër (NordVPNservice është rekomandimi ynë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Zvicër.
 3. Shkoni në www.srf.ch, filloni rrjedhën dhe shijoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin e Turqisë në TRT Sport

TRT po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në Turqi. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në TRT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Turqi (ne rekomandojmë atletikë NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Turqi.
 3. Shkoni në www.trt.net.tr, hapni rrjedhën dhe shikoni kampionatet!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Mbretërinë e Bashkuar në BBC

BBC siguron një rrjedhë të Kampionatit Botëror IAAF në Mbretërinë e Bashkuar. Ju do të duhet një licencë TV për të transmetuar BBC. Për të transmetuar Kampionatin Botëror IAAF në BBC:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Mbretërinë e Bashkuar (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë streaming). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në Mbretërinë e Bashkuar.
 3. Shkoni në www.bbc.co.uk dhe regjistrohuni. Do t’ju duhet një kod postar në Mbretërinë e Bashkuar.
 4. Kur të fillojnë kampionatet, futuni në iPlayer në BBC dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin amerikan në NBC Sports

NBC Sports po mbulon Kampionatin Botëror IAAF në SH.B.A.. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, Sling TV, DirecTV, ose DISH) për të parë transmetimin NBC Live. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në NBC Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverët e SH.B.A.-së (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë transmetuese). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në SH.B.A..
 3. Shkoni në www.nbc.com/live dhe regjistrohuni me ofruesin tuaj të TV. *
 4. Transmetoni ngjarjet!

* Nëse nuk keni një ofrues të TV në SHBA, mund të përdorni Sling TV nëse nuk keni një mënyrë pagese të bazuar në SH.B.A. Bleni një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSupply.com dhe ndiqni udhëzimet për të riblerur kartën dhe të regjistroheni në Sling TV.

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e SH.B.A.-së në Kanalin Olimpik

Kanali Olimpik po transmeton Kampionatin Botëror IAAF në SH.B.A.. Do t’ju duhet një ofrues televiziv (për shembull, Sling TV, Cox, ose DirecTV) për të parë Kanalin Olimpik nga SH.B.A.. Për të parë Kampionatin Botëror IAAF në Kanalin Olimpik:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverët e SH.B.A.-së (ne rekomandojmë NordVPNfor atletikë). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në SH.B.A..
 3. Shkoni te www.olympicchannel.com dhe futuni përmes ofruesit tuaj të televizionit. *
 4. Rrjedhin kampionatet!

* Nëse nuk keni një ofrues të televizionit amerikan, mund të regjistroheni në Sling TV. Bleni një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSupply.com dhe ndiqni udhëzimet për të riblerur kartën dhe të regjistroheni në Sling TV.

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF TANI!

Pse keni nevojë për një VPN për të parë Kampionatin Botëror të IAAF

Sportistët më të mirë të fushës dhe fushës në botë do të jetë në Doha, Katar për të provuar veten kundër njëri-tjetrit. Por ju mund të mos jeni në gjendje t’i shihni këto gara të shkëlqimit atletik nëse nuk jeni jashtë vendit. Kjo është për shkak transmetuesit shpesh kërkohet të bllokojnë transmetimet e tyre nga kushdo jashtë vendit.

Nëse dëshironi mundi këto gjeo-kufizime, ju duhet një mënyrë për tu dukur sikur jeni në vendin e transmetuesit. Ju mund ta bëni atë nëse do të kishte një server në atë vend me të cilin mund të drejtonit komunikimet tuaja. atëherë faqja e transmetimit do të mendojë se jeni në të njëjtin vend.

Kjo është ajo që mund të bëjë një VPN për ty. Ju lidheni me një server VPN në vendin e transmetuesit. Komunikimet tuaja drejtohen përmes atij serveri. Ju vizitoni sitin e transmetimit dhe ata mendojnë se jeni në vendin e zgjedhur. Ata zhbllokojnë rrjedhën dhe ju mund të shihni përmbajtjen tuaj.

Ata marrin më shumë shikues. Ju merrni për të parë prurjet që dëshironi. Të gjithë fitojnë. Por kjo nuk është e gjitha që një VPN mund të bëjë.

VPN gjithashtu mbroni të dhënat tuaja në internet. Kjo është për shkak se VPN e kriptojnë trafikun e rrjetit midis pajisjes tuaj dhe serverit VPN. që pengon ndokënd të shohë se ku po shkon apo çfarë po bën ndërsa jeni në internet.

Me një VPN, ju merrni interneti ashtu siç duhet të jetë: falas dhe e sigurt. Kështu që regjistrohu sot për një VPN dhe shikoni se çfarë mund të bëjë për ju!

VPN-të më të mira për shikimin e Kampionatit Botëror të IAAF

1.NordVPN

A VPN me çmime të arsyeshme me një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur, NordVPN është e shkëlqyeshme për këdo që është i ri për VPN. NordVPN është i shkëlqyeshëm për zhbllokimin e përmbajtjeve në të gjithë botën, dhe ka një listë të gjerë të serverëve në 60 vende. Dhe mund të lidheni deri në 6 pajisje njëkohësisht.

Megjithëse ndërfaqja e përdoruesit është e thjeshtë, rrjeti është plot veçori të përparuara. Ajo ofron SmartPlay për përmirësimin e rrjedhave tuaja dhe CyberSec për t’ju mbrojtur nga malware. Ju madje mund të përdorni Double VPN veçori për të koduar dyfish trafikun tuaj VPN.

Reagime të vazhdueshme të mëdha e kanë bërë NordVPN-në tonë # 1 Shërbimi i përgjithshëm VPN. E shkëlqyeshme për fillestarët dhe përdoruesit me përvojë, është një VPN të cilës mund t’i besoni për nevojat tuaja.

Nëse doni të dini më shumë rreth NordVPN dhe pse është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ju, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

NordVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video dhe Sling TV.

Profili i përkushtuar përrua:
Po, serverë specialiteti P2P të disponueshëm.

NordVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me ruterat.

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF në NordVPN TANI!

2.ExpressVPN

Pajisjet ExpressVPN

Me disa nga shpejtësia më e mirë e lidhjes në tregun VPN, ExpressVPN është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të parë sportet live. Në fund të fundit, prurjet HD kërkojnë shumë bandwidth. dhe ExpressVPN jep atë gjerësi bande më mirë se gati kushdo.

ExpressVPN është gjithashtu e shkëlqyeshme për zhbllokimin e përmbajtjes Rreth botës. Plus, mund të lidheni deri në 5 pajisje njëkohësisht.

Nëse duhet qëndroni të lidhur me pajisjet lokale, ExpressVPN ju lejon të ndani trafikun tuaj midis lidhjes lokale dhe VPN. Ju gjithashtu mund të zgjidhni protokollin e rrjetit që përdorni. Nëse keni probleme, 24/7 mbështetje chat live është aty për t’ju ndihmuar në çdo hap të rrugës.

Mund të mësoni më shumë rreth ExpressVPN kur lexoni përshtypjet tona të përdoruesit!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

Prove falas: Gjyq 7-ditor për iOS dhe Android

ExpressVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dhe iPlayer të BBC.

Profili i përkushtuar përrua:
Jo, por të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Ajo gjithashtu ofron një aplikacion për t’u përdorur me disa ruterë.

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF në ExpressVPN TANI!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

Për këdo që ka nevojë për një lista e vendeve të mëdha, CyberGhost është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Ata ofrojnë servera në 89 vende të ndryshme, duke ju ndihmuar të lidheni kudo ku duhet të shkoni.

Nëse jeni i ri për të transmetuar një VPN, CyberGhost e bën të thjeshtë. Ata ofrojnë serverë të dedikuar për transmetim që janë konfiguruar vetëm për përmbajtje video në internet. Këta serverë janë krijuar për të thyej geoblocks dhe mbani lidhje të qëndrueshme në internet.

Aplikacioni CyberGhost punon për të bllokoni gjurmuesit në internet, reklamat dhe përmbajtjen me qëllim të keq. Kriptimi i saj në shkallë ushtarake mban të dhënat tuaja të sigurta. Dhe, nëse do të përhumbeni, ata ofrojnë serverë të përkushtuar për torrent, shumë!

Do të gjeni edhe më shumë informacion në lidhje me CyberGhost kur të kontrolloni vlerësimet e përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 ditë në plane të shkurtra; 45 ditë në plane 6-mujore ose më gjatë

Prove falas: Gjyq 7 ditor për celular; Një provë Windows 1-ditore ose 3-ditore e disponueshme

CyberGhost mund të zhbllokojë:
Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për: Netflix, iPlayer BBC, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dhe të tjerët.

Profili i përkushtuar përrua:
Po; tregon vendet dhe numrin e përdoruesve.

CyberGhost punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux dhe Chrome.

Shikoni Kampionatin Botëror IAAF në CyberGhost TANI!

përmbledhje

Atletët janë të gatshëm të garojnë në Kampionati botëror i IAAF. A jeni gati për të parë çdo kërcim, çdo garë dhe çdo hedhje? Regjistrohu për një VPN sot dhe shijoni konkurrencën në rrugën e duhur dhe në fushë!

Nuk jam i sigurt se cili VPN është i duhuri për ju? Ne ju rekomandojmë NordVPN për Kampionatin Botëror IAAF. Dhe sigurohuni që të shikoni faqen e marrëveshjeve tona dhe kuponave për të parë se si mund të kurseni në pajtimin tuaj!

Leximi më tej

Mund të mësoni më shumë rreth VPN kur të përgatisni artikujt e mëposhtëm:

 • VPN-të më të shpejta – Vetëm ata që kaluan Testet e Shpejtësisë tonë
 • NordVPN punon në Kinë, por vetëm nëse e bëni këtë të parë
 • Bllokuesit e reklamave më të mirë (dhe më të këqij)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me