Shikoni Kampionatet Botërore të IWF nga Kudo tjetër në vitin 2020


Pattaya, Tajlanda është destinacioni për njerëzit më të fortë në botë, pasi ajo pret 2019 Kampionati botëror IWF. Sidoqoftë, mund të mos jeni në gjendje të shihni konkursin nëse jeni jashtë vendit. Kjo është për shkak se geoblocks mund të ju pengojnë të transmetoni ngjarjen.

Për fat të mirë, ju keni ardhur në vendin e duhur. Përdorni udhëzuesin tonë të shpejtë për të mposhtni geoblocks dhe transmetoj Kampionatin Botëror të IWF kudo qe te jesh.

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Shqipëri në RTSH

RTSH po transmeton Kampionatin Botëror të IWF në Shqipëri. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në RTSH:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Shqipëri (ne rekomandojmë NordVPN Për Kampionatin Botëror të IWF). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Shqipëri.
 3. Shkoni në www.rtsh.al dhe transmetoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Televizionin Australian në Fox Sports

Sport Fox transmeton Kampionatin Botëror IWF 1 në Australi. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në Fox Sports:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Australi (ne rekomandojmë peshëngritjen NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Australi.
 3. Shkoni në www.foxtel.com.au dhe regjistrohuni. Do t’ju duhet një numër llogarie Foxtel ose një numër karte inteligjente.
 4. Hyni në Foxtel Tani dhe shijoni rrjedhën!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni rrjedhën e Bjellorusisë në Belteleradiocompany

Belteleradiocompany transmeton Kampionatin Botëror të IWF në Bjellorusi. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në Belteleradiocompany:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Bjellorusi (ne rekomandojmë peshëngritjen NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Bjellorusi.
 3. Shkoni në www.tvr.by dhe transmetoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Broadcast Broadcast në BNT

BNT po televizon Kampionatin Botëror të IWF në Bullgari. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në BNT:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Bullgari (ne rekomandojmë ngritjen e peshave në NordVPNfor). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Bullgari.
 3. Shkoni në www.bnt.bg dhe shijoni konkurrencën!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Televizionin France në LÉquipe

L’Equipe transmeton Kampionati Botëror IWF në Francë. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në LÉquipe:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Francë (ne rekomandojmë NordVPNfor Kampionatin Botëror të IWF). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Francë.
 3. Shkoni në www.lequipe.fr dhe transmetoni ngjarjen!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Gjermanisë në ARD

ARD dhe ZDF sigurojnë prurje për Kampionatin Botëror IWF në Gjermani. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në ARD:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Gjermani (ne rekomandojmë peshëngritjen NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani.
 3. Shkoni në www.ard.de dhe shijoni konkurrencën!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Gjermanisë në ZDF

ARD dhe ZDF sigurojnë prurje gjermane për Kampionatin Botëror të IWF. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në ZDF:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Gjermani (NordVPNservice është rekomandimi ynë për ngritjen e peshave). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Gjermani.
 3. Shkoni në www.zdf.de dhe transmetoni ngjarjen!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Indisë në Star Sports

Sportet e Yjeve po tregon Kampionatin Botëror të IWF në Indi. Keni nevojë për një numër celular në Indi për t’u regjistruar në Star Sports. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në Star Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Indi (ne rekomandojmë NordVPNfor Kampionatin Botëror të IWF). Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe lidheni me një server në Indi.
 3. Shkoni në www.hotstar.com dhe regjistrohuni. Ju do të duhet një numër celular në Indi për t’u regjistruar.
 4. Hyni në Sport Sports dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Meksikës, Amerikës Qendrore ose Amerikës së Jugut në ESPN Amerikën Latine

ESPN Amerika Latine po transmeton Kampionatin Botëror të IWF në Meksikë, Amerikë Qendrore, Amerikë e Jugut. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, Dish Móvil, DirecTV, ose Cablevisión) për të transmetuar ESPN. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në ESPN Amerikën Latine:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe servera në Meksikë, Amerikë Qendrore ose Republikën Dominikane (NordVPNservice është më e mira për peshëngritjen). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Meksikë, Amerikën Qendrore ose Amerikën e Jugut.
 3. Shkoni te www.espn.com/watch dhe regjistrohuni përmes ofruesit tuaj të TV.
 4. Rrjedhin konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Poloni në TVP Sport

TVP Sport është duke botuar Kampionatin Botëror IWF në Poloni. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në TVP Sport:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Poloni (NordVPNservice është më e mira për ngritjen e peshave). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Poloni.
 3. Shkoni në sport.tvp.pl dhe transmetoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin Rusi në Match TV

Ndesh TV po transmeton Kampionatin Botëror të IWF në Rusi. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në Match TV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Rusi (ne rekomandojmë peshëngritjen NordVPNfor). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Rusi.
 3. Shkoni në matchtv.ru dhe krijoni një llogari Pass.Media.
 4. Hyni në Ndeshjen TV dhe transmetoni ngjarjen!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Azisë Juglindore në Fox+

dhelpër+ po transmeton Kampionatin Botëror të IWF në Azinë Juglindore. Ju do të duhet një ofrues televiziv (për shembull, Singtel ose StarHub) për t’u regjistruar në Fox+. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në Fox +:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Azinë Juglindore (ne rekomandojmë peshëngritjen NordVPNfor). Regjistrohuni dhe instaloni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Azinë Juglindore.
 3. Shkoni te www.foxplus.com dhe regjistrohuni.
 4. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Fox +.
 5. Hapni aplikacionin Fox +, regjistrohuni dhe transmetoni konkurrencën!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Spanjës në TVE

TVE po transmeton Kampionatin Botëror të IWF në Spanjë. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në TVE:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Spanjë (NordVPNservice është rekomandimi ynë). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Spanjë.
 3. Shkoni në www.rtve.es dhe transmetoni konkursin!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e SH.B.A.-së në ESPN3

ESPN3 po transmeton Kampionatin Botëror të IWF në SH.B.A.. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, Sling TV, AT&T, ose Dish) për të transmetuar ESPN3. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në ESPN3:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë amerikanë (ne rekomandojmë NordVPNfor ngritjen e peshave në streaming). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në SH.B.A..
 3. Shkoni te www.espn.com/watch hyni përmes ofruesit tuaj të TV *.
 4. Shijojeni rrjedhën!

* Nëse nuk keni një ofrues të televizionit amerikan, mund të blini paketën Sling TV Orange për ESPN3. Nëse gjithashtu nuk keni një metodë pagese në SH.B.A., blini një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSupply.com dhe ndiqni udhëzimet për të riblerur kartën.

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin botëror në Kanalin Olimpik

Kanali Olimpik po transmeton Kampionatin Botëror të IWF në të gjithë botën në çdo vend pa ndonjë transmetim tjetër. Për të parë Kampionatin Botëror të IWF në Kanalin Olimpik:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në vendin tuaj (ne ju rekomandojmë NordVPNfor peshëngritjes). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në vendin tuaj.
 3. Shkoni në www.olympicchannel.com dhe kënaquni!

Shikoni Kampionatin Botëror IWF TANI!

Pse keni nevojë për një VPN për të parë Kampionatin Botëror të IWF

Burrat dhe gratë më të fortë në tokë do të jetë në Tajlandë për të parë kush është më i madhi në Tokë. Por ju jeni jashtë vendit dhe nuk mund t’i shihni që lëvizin ato sasi të pamundura të peshës. Kjo është për shkak se transmetuesit shpesh kërkohet të bllokojnë transmetimet e tyre nga kushdo që ndodhet jashtë vendit.

Ju duhet një mënyrë për ta bërë atë duket sikur je në të njëjtin vend. Po sikur trafiku i rrjetit tuaj të mund të drejtohej përmes një serveri në atë vend? Atëherë transmetuesi do të mendonte se je në vend dhe ata do të zhbllokojnë rrjedhën e tyre.

Kjo është ajo që mund të bëjë një VPN për ju. Kur lidheni me një VPN, mundeni zgjidhni vendin trafiku juaj i rrjetit kalon. Atëherë mundeni shiko çfarë të duash, prej kujt dëshiron, kudo që të jesh.

Kjo është liria e internetit. Dhe kjo është një arsye e shkëlqyeshme për të regjistruar një VPN. Por kjo nuk është gjithçka që mund të bëjnë.

Ata gjithashtu ju mbrojnë në internet. VPN kodojnë komunikimet tuaja, duke ju mbrojtur nga këdo që përpiqet të spiunojë aktivitetin tuaj në internet. Do të jesh i sigurt nga hakerat, korporatat dhe qeveritë që përpiqen të shohin se çfarë jeni duke bërë.

Sigurohuni që ju zgjidhni një VPN me cilësi të lartë shërbim, megjithëse Shërbime me cilësi të ulët mund të mos jenë në gjendje të zhbllokojnë transmetues të caktuar. Ose mund të mos përdorin encryption të nivelit të lartë. Kjo mund të jetë një problem.

Një shërbim me cilësi të lartë është më i vështirë për t’i njohur shërbimet e transmetimit, duke i bërë ato më mirë për zhbllokimin e përmbajtjes. Dhe ato sigurojnë lidhje të shpejtë që ju duhet të shihni qartë rrjedhat tuaja. Në fund të fundit, keni nevojë për shumë bandwidth për imazhe të mprehta që ju tregojnë peshëngritësit më të mirë në botë në veprim.

Me një VPN, e gjithë bota hapet për ju. Dhe ju jeni të sigurt kudo që të shkoni. Kështu që regjistrohu sot dhe shijoni gjithçka që duhet të ofrojnë VPN!

VPN më të mira për shikimin e Kampionatit Botëror të IWF

1.NordVPN

Përfitimet e NordVPN

Me një fokus në sigurinë, privatësinë dhe përmbajtjen e zhbllokimit, NordVPN është një udhëheqës i industrisë në mbrojtjen e të dhënave. Rrjeti i saj i gjerë ofron shumë mundësi për lidhje. Dhe ka gjithë shpejtësinë që ju nevojitet të vazhdosh me rrjedhat e tua.

NordVPN ofron mjaft karakteristika për të përmirësuar përvojën tuaj. SmartPlay përmirëson lidhjen tuaj të transmetimit, CyberSec bllokon reklamat dhe malware, dhe Double VPN shton siguri të zgjeruar. Dhe të gjitha këto karakteristika janë në dispozicion me një çmim shumë të arsyeshëm.

Mund të përdorni llogarinë tuaj NordVPN te lidheni deri në 6 pajisje njëkohësisht. Politika e rreptë e tyre për mos-logs siguron anonimitetin tuaj pasi të keni hyrë në llogari. Me të gjitha këto tipare, nuk është çudi që është e jona # 1 VPN me vlerësim të përgjithshëm.

Për të mësuar më shumë rreth asaj se pse NordVPN është një VPN e shkëlqyer për ju, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

NordVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video dhe Sling TV.

Profili i përkushtuar përrua:
Po, serverë specialiteti P2P të disponueshëm.

NordVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me ruterat.

Shikoni Kampionatin Botëror të IWF në NordVPN TANI!

2.ExpressVPN

Përfitimet e ExpressVPN

Kur jeni duke kërkuar për një rrjet që mund të vazhdojë me sportet e drejtpërdrejta, ExpressVPN është një zgjedhje e shkëlqyeshme. ExpressVPN ka disa nga shpejtësia më e mirë e lidhjes në treg, duke ju ndihmuar të vazhdoni me prurjet HD. Dhe eshte e shkëlqyeshme për zhbllokimin e përmbajtjes nga një gamë e faqeve në të gjithë globin.

ExpressVPN ju lejon të lidheni deri në 5 pajisje njëkohësisht, duke ju lejuar të qëndroni të lidhur në lëvizje. Ju mund të ndani trafikun tuaj midis lidhjes tuaj lokale dhe VPN. Dhe, nëse nuk keni probleme, ato 24/7 mbështetje chat live është atje për të ndihmuar.

I dashur nga përdoruesit dhe i respektuar nga ekspertë të sigurisë, ExpressVPN jep një përvojë VPN që do të kënaqeni. Plus, me gjithë atë shpejtësi të rrjetit, është i shkëlqyeshëm për përruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve, shumë.

Dëshironi të dini më shumë rreth ExpressVPN? Shikoni vlerësimet e përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

Prove falas: Gjyq 7-ditor për iOS dhe Android

ExpressVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dhe iPlayer të BBC.

Profili i përkushtuar përrua:
Jo, por të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Ajo gjithashtu ofron një aplikacion për t’u përdorur me disa ruterë.

Shikoni Kampionatin Botëror të IWF në ExpressVPN TANI!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

Për këdo që kërkon një përvojë të thjeshtuar të transmetimit në një VPN, CyberGhost është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Ajo ofron serverat që janë konfiguruar posaçërisht për transmetim, duke ju ndihmuar të merrni dhe të qëndroni të lidhur.

CyberGhost pishina e serverëve është e gjerë dhe e thellë, duke ofruar shumë mundësi në të gjithë botën. Ti mundesh lidheni deri në 7 pajisje njëkohësisht, duke ju lejuar fleksibilitet në shtëpi dhe në lëvizje.

Në krye të kriptimi i shkallës ushtarake, CyberGhost bllokon gjurmuesit në internet, reklamat dhe përmbajtjen me qëllim të keq. CyberGhost ju mban të sigurt edhe pse të mban të lidhur.

Nëse doni të dini pse CyberGhost është një zgjedhje e shkëlqyer për të qenë VPN juaj, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve.

Garancia për kthimin e parave: 30 ditë në plane të shkurtra; 45 ditë në plane 6-mujore ose më gjatë

Prove falas: Gjyq 7 ditor për celular; Një provë Windows 1-ditore ose 3-ditore e disponueshme

CyberGhost mund të zhbllokojë:
Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për: Netflix, iPlayer BBC, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dhe të tjerët.

Profili i përkushtuar përrua:
Po; tregon vendet dhe numrin e përdoruesve.

CyberGhost punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux dhe Chrome.

Shikoni Kampionatin Botëror të IWF në CyberGhost TANI!

përmbledhje

Kampionatet botërore të IWF janë të gatshëm të kurorëzojnë burrat dhe gratë më të fortë në botë. Ju mund të jeni gati të shihni të gjitha veprimet kur jeni regjistrohu sot për një VPN!

Nuk jeni i sigurt se cili VPN është i duhuri për ju? Ne rekomandojmë NordVPN për Kampionatet Botërore të IWF. Dhe mos harroni të shikoni faqen e marrëveshjeve tona dhe kuponave për të kursyer në pajtimin tuaj!

Leximi më tej

Nëse doni të mësoni më shumë rreth VPN, hidhini një sy në faqet e mëposhtme:

 • VPN-të më të mira për Rusinë (që ende funksionojnë)
 • Gjykimet më të mira për VPN
 • Si të merrni një gjyq falas ExpressVPN
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map