PrivateVPN: Si të merrni lehtësisht një rimbursim dhe të anuloni llogarinë tuaj

PrivateVPN ofron një 30 ditë garanci për kthimin e parave në të gjitha planet e saj, por ju duhet të kontaktoni ekipin mbështetës dhe t’u kërkoni atyre që të mbyllin llogarinë tuaj dhe të lëshojnë një rimbursim. Ne e vendosim politikën e PrivateVPN në provë dhe mori një rimbursim të plotë, edhe pse u regjistruam për planin më të lirë në ofertë.

Nëse nuk jeni të kënaqur me PrivateVPN, ne do t’ju tregojmë se si ta bëni anuloni llogarinë tuaj PrivateVPN dhe merrni rimbursimin tuaj. Mos u bëni të pambrojtur, megjithatë – ne rekomandojmë të provoni NordVPN në vend. Ajo ofron siguri të jashtëzakonshme dhe qasje në streaming, dhe mund ta provoni falas për 30 ditë!

Si të Anuloni PrivateVPN dhe të kërkoni një rimbursim

  1. Shkoni te PrivateVPN dhe klikoni në butonin e bisedës live.
  2. Plotësoni të dhënat tuaja dhe kërkoni një rimbursim.
  3. Përgjigjuni mbështetjes së klientit përmes postës elektronike.
  4. Prisni emailin tuaj që konfirmon anulimin dhe rimbursimin.

Anulimi i PrivateVPN dhe Rimbursimi – Një Udhëzues hap pas hapi

1. Kontaktoni Mbështetjen përmes Chat Live 

Drejtohuni tek faqja e internetit PrivateVPN për të hyrë në opsionin Chat Chat. Butoni Biseda e gjallë ndodhet në anën e djathtë të faqes siç tregohet më poshtë:

Klikoni në butonin Chat Live për të filluar faqen e kontaktit ku mund të futni emrin tuaj, adresën e postës elektronike dhe një mesazh që i kërkon ekipit mbështetës të anulojë pajtimin tuaj.

Ju mund të ofroni një arsye specifike për anulimin tuaj ose thjesht të deklaroni që thjesht dëshironi të anuloni, pastaj klikoni Send.

2. Përgjigjuni për Mbështetje përmes Email-it 

Do të merrni një përgjigje përmes postës elektronike brenda disa minutave ose dy orëve duke pyetur nëse keni ndonjë arsye specifike pse dëshironi të anuloni dhe nëse ka ndonjë gjë që mund të bëhet për të zgjidhur ndonjë problem me të cilin mund të përballeni me shërbimin..

Nëse nuk keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, thjesht përgjigjeni dhe thoni që thjesht ju pëlqen një rimbursim. Nëse keni paguar përmes PayPal, siguroni adresën tuaj të emailit në përgjigjen tuaj.

Endshtë për t’u lavdëruar që PrivateVPN u kthye tek unë shpejt nga koha kur kërkova një anulim dhe një rimbursim. Pjesa më e mirë është se ata nuk bënë shumë pyetje duke kërkuar pse unë doja të anuloja.

Ata gjithashtu ofruan të zgjidhnin çdo problem që mund të kem me shërbimin e tyre.

Politika e rimbursimit të PrivateVPN thotë se duhet 5 ditë pune për të anuluar një llogari të re dhe fondet e rimbursuara brenda periudhës 30-ditore të kthimit të parave.

Sidoqoftë, u befasova mirë kur llogaria ime u anulua dhe u kthye në të njëjtën ditë kur kontaktova me ekipin mbështetës.

Siç mund ta shihni, unë dërgova emailin e kërkesës për anulim në 16 nëntor dhe fondet u depozituan përsëri në llogarinë time PayPal në të njëjtën ditë:

3. Prisni për Email dhe konfirmimin e rimbursimit tuaj

Ekipi mbështetës në PrivateVPN më dërgoi një email një ditë pas anulimit të abonimit tim për të konfirmuar anulimin dhe rimbursimin.

Edhe njehere, Më bëri përshtypje efikasiteti dhe transparenca e PrivateVPN. Ata vërtet e mbajnë fjalën e tyre!

Për të mësuar më shumë rreth VPN dhe pse keni nevojë për një, shikoni udhëzuesin tonë informues!

Na tregoni pse nuk ishit të kënaqur me PrivateVPN.

Shkruaj një rishikim në Titullin 0 të VVNP 0 nga 120 karaktere

Ju lutemi shkruani një koment për titull.

Titulli nuk duhet të jetë më i gjatë se 120 karaktere

(Ju lutemi përdorni të paktën 2 fjalë në titullin tuaj)

Cili është mendimi juaj për PrivateVPN? 0 nga minimumi 200 karaktere

Ju lutemi shkruani një koment.

Shqyrtimi juaj duhet të jetë i gjatë të paktën 200 karaktere. Shtimi i detajeve me të vërtetë i ndihmon njerëzit të kuptojnë se çfarë ju pëlqen apo dononi't në lidhje me këtë VPN.

Pikët tuaja:

Ju lutemi vlerësoni VPN.

Dërgoni rishikim Everydo përmbledhje kontrollohet personalisht nga ekipi ynë. Nëse e zbulojmë se është e vërtetë, do ta postojmë brenda 48 orëve.

Ju Mund të Edhe si:

  • Lexoni se çfarë mendojnë përdoruesit për NordVPN
  • PrivateVPN vs NordVPN
  • Merr 70% zbritje me kodin kupon NordVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me