Një alternativë më e mirë për Mjetin e Paraparjes së Ad Ad në Google për të kontrolluar reklamat dhe rezultatet organike


Përdorimi i Vegla Paraprake e Reklamimit mund të mos jetë mënyra më e mirë për të kontrolluar reklamat për një term dhe vendndodhje të veçantë. Në fakt, Vegla e Paraparjes së Reklamave të Google ka mjaft kufizime:

 1. Ju nuk mund të përdorni Paraprakisht për Ad pa u regjistruar në llogarinë tuaj AdWords. Si i tillë, është e pamundur për ju të fshehni kërkimet tuaja nga Google, edhe nëse dëshironi.
 2. Paraprakisht e reklamave nuk ju lejon të klikoni në reklama, gjë që ju pengon të vizitoni faqet e uljes së konkurrentëve tuaj. As nuk mund ta anashkaloni këtë kufizim duke përdorur funksionin e kopjimit-ngjitës, sepse shpesh URL-ja e dhënë në “Display URL” nuk funksionon vërtet.
 3. Ju jeni të kufizuar në atë që mund të shihni në të vërtetë. Ju nuk mund të shihni përtej rezultateve të faqes së parë, as nuk mund t’i shihni faqet organike duke klikuar rezultatet organike.

ad-preview-tool-alternative_620

Cila është mënyra më e mirë për të parë në të vërtetë reklamat dhe rezultatet organike në një larmi vendesh?

Një mënyrë e mirë për të kontrolluar reklamat është të shfletoni në modalitetin pa njohuri, pasi kjo heq paragjykimin e paraqitur nga identiteti juaj në internet. Sidoqoftë, adresa dhe vendndodhja juaj IP nuk janë të fshehura.

VPN-të janë zgjidhja më e mirë për të parë se si reklamat shfaqen në vende të ndryshme.

VPN-të janë një mundësi gjithnjë e më e popullarizuar, pasi ato lejojnë përdoruesit të fshehin detajet e tyre dhe adresat IP duke përdorur encryption. Tani ato përdoren nga shumë njerëz që punojnë në SEO dhe SEM, pasi u lejon atyre të lidhen me internetin nga një vend i ndryshëm fiktiv dhe të kontrollojnë se si duken reklamat dhe rezultatet organike për shikuesit. Një nga avantazhet e VPN-ve është se ato janë të lira dhe zakonisht mund të gjykohen falas.

Whatfarë funksionojnë më mirë VPN për kontrollimin e reklamave?

Pasja e një numri të madh të vendndodhjeve të serverëve është një avantazh për kontrollimin e fushave dhe vendndodhjeve të ndryshme të Google. Ka VPN që sigurojnë vetëm një numër relativisht të zvogëluar të lokacioneve të serverit, të cilat mund të mos i adresojnë domosdoshmërisht nevojat tuaja për sa i përket parafytyrimit të reklamave.

Në listën më poshtë, e cila azhurnohet rregullisht, ne kemi përfshirë VPN-të më të mira për njerëzit që punojnë në SEO dhe SEM. Ne kemi përdorur disa kritere për të vlerësuar ofruesit e VPN, duke përfshirë sa lokacione të serverëve secili siguron, nëse ata ofrojnë një aplikacion mobil, dhe (një kriter shumë i rëndësishëm) shpejtësinë.

VPN më të mira për SEO dhe SEM

Për momentin ju mund të përdorni këto 5 shërbime VPN në Kinë:

Siguruesi i Rendit Vlerësimi ynë i Përdoruesit
Zgjedhja e redaktorit 5.0 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
2 4.9 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
3 4.8 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
4 4.8 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
5 4.7 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin

Duke e ndarë këtë artikull, ju po i lini njerëzit të mësojnë se si të kontrollojnë reklamat dhe rezultatet organike pa përdorur Vegël Paraprake të Ad!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map