Ndaloni Sulmet e Botnet-it të Udhëzuara nga AI me Mësimin e Mbikëqyrur të Mbrojtjes L7


Emri im është Yisrael Gross dhe unë jam bashkëthemelues në L7 Defense. Me prejardhjen e marketingut & Zhvillimi i biznesit për fillestarët, ndërsa gjithashtu menaxhon disa komunitete të mëdha të teknologjisë së lartë në Izrael. Ishte në një nga ato ngjarje që takova partnerin tim Dr. Doron Chema, bashkëthemelues i L7 Defense që është kompania CEO dhe CTO.

Skena kibernetike në Izrael është një lak i mbyllur, ku të gjithë janë miq të ngushtë kryesisht nga njësitë e IDF. Le të themi se një sipërmarrës vjen së bashku dhe ai dëshiron të zhyten menjëherë në të. Por është një grup i mbyllur, kështu që çfarë bën ai? Ju duhet të jeni krijues. Në rastin tim, unë fillova “Israel Cyber ​​Group”, bashkësia e sigurisë kibernetike e cila përfundimisht u shndërrua në forumin më të madh në hapësirën izraelite në internet. Të tjerët mund të përdorin mënyra të tjera për atë sfidë. Prandaj, unë mendoj se është vetëm çështje e përdorimit të përvojës tuaj përkatëse për të arritur atë pikë.

Isfarë ka të bëjë me teknologjinë e mbrojtjes L7?

Shtë një përdorim i ri i një algoritmi të caktuar bioinformatik i cili u shndërrua në një lloj të ri të modelit të të mësuarit pa mbikëqyrje. Ammune ™ mbron nga sulmet më të rrezikshme të drejtuar nga AI, IoT botnet, si dhe nga gjeneratat e mëparshme të teknologjive botnet, si një sistem i vetëm, një sistem i ngulitur ose një zgjidhje cloud. Mënyra se si funksionon është ajo identifikon “modelet” më komplekse me qëllim të keq nga trafiku, të cilat nuk janë as të dukshme për mjetet e tjera. Modelet dhe “nënshkrimet” e rezultuara janë jashtëzakonisht të sakta dhe algoritmikisht të kontrolluara nga shkalla e gabimit të synuar (“Pozitivi i rremë”). Biznes i mençur, ai u shërben shumë vlerave të rëndësishme për klientët, përfshirë edhe “Plug & Vendosni “vendosjen” e ndjekur nga pothuajse një nevojë zero për mbështetje për mirëmbajtje. Isshtë shumë e saktë nga rezultatet e tij, duke shkaktuar zakonisht asnjë dëmtim të klientëve dhe ruajtjen e intimitetit të tyre, siç përshtatet me rregulloren e GDPR. Oferta jonë aktuale përfshinë zgjidhje zbutëse DDoS, si dhe një zgjidhje të fuqishme të aplikimit në internet Firewall. Ky produkt e merr shtresën e mbrojtjes në një shtrirje shumë më të gjerë, të përdorur sot, duke mbuluar “kërcënime të mëdha” të biznesit për përdoruesit, llogaritë dhe transaksionet e bëra nga llojet e përparuara botnet të përmendura më lart. Një avantazh i madh është se produkti vendoset në “oborrin” e klientit, pa pasur nevojë të ndajë çelësat e enkriptimit, duke i shërbyer pajtueshmërisë së GDPR..

mbrojtës l7 Pulti amune

Pamje tipike e tabelës së amonit

Në një treg kaq konkurrues, çfarë e bën produktin tuaj unik?

Përgjigja për këtë është drejtpërdrejt. Me sa dimë, ne jemi i vetmi shitës që dëshmoi shumë herë aftësinë e tij për të mbrojtur me sukses nga sulmet e fuqizuara të AI të IoT-botnet. Mjerisht, ky është lloji më i zakonshëm i sulmeve që ndodhin këto ditë, duke përfshirë probleme të tilla si “mbushje kredenciale”, me anë të të cilave injektimi i automatizuar i çifteve të përdoruesve / fjalëkalimeve të shkelura në mënyrë që të fitojnë mashtrime në llogaritë e përdoruesit. Pra, përgjigjja e thjeshtë është që ne ofrojmë mbrojtje nga kërcënimet aktuale që të tjerët nuk munden. Sigurisht që të gjitha vlerat e lartpërmendura janë gjithashtu, por prapëseprapë është mbrojtja e kërcënimit që ka shumë rëndësi, e mençur e klientit.

Kush është klienti juaj tipik?

Ndërmarrjet dhe operatorët që dëshirojnë të mbrohen nga sulmet në internet. Aktualisht ne shohim shumë tërheqje nga sektori i financave, si dhe nga qeveria. Vala tjetër pritet nga kompanitë e internetit, pasi ne synojmë të hedhim në treg produktin tonë WAF së shpejti për t’u përdorur direkt në platformën kryesore të re si Amazon.

Farë mund të na thoni për planet e ardhshme të L7 Defense?

E ardhmja është në automatizëm dhe saktësi. Këto janë parametrat me të cilët zgjidhjet kibernetike do të gjykohen gjithnjë e më shumë, veçanërisht në fushën në zhvillim informatikë Edge, së bashku me terrenet tradicionale të lojërave informatike, siç është cloud. Ne synojmë të jemi atje për klientët tanë.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map