Mos i humbisni këta 20 Inovatorë Drejtues në Javën Cyber ​​2018


emrat më të mëdhenj në sigurinë në internet po mblidhen së bashku në Tel Aviv, Izrael nga 17 qershor – 22 qershor në Universitetin e Tel Aviv.

Java e Cyber ​​është rritur në një nga ngjarjet kryesore të sigurisë vjetore në internet në botë. Konferenca do të bashkohet ekspertë nga mbi 60 vende dhe do të përfshijë mbi 50 panele, seminare, tryeza të rrumbullakëta, konkurse dhe me shume. Ata po presin një numër rekord të të pranishmëve për këtë ngjarje vjetore.

Java e Cyber ​​ka një axhendë të mbushur me bllokime mbi 250 folës të planifikuar gjatë gjithë javës. ne kemi nxorën në pah 20 prezantues / kompani inovative që përmbajnë një përzierje të ndërmarrjeve të reja dhe ndërmarrjeve të krijuara të sigurisë në internet.

20 Prezantime që nuk do të doni t’i humbisni në Javën Cyber ​​2018

  1. Chris Young, CEO i McAfee
  2. Rick Echevarria, Zëvendës President dhe Menaxher i Përgjithshëm i Platformave Intel
  3. Michael DeCesare, President dhe CEO i ForeScout 
  4. Gil Shwed, Themeluesi i Teknologjive të Softuerëve të Pikës së Kontrollit
  5. Steve Bassi, CEO i PolySwarm
  6. Dr Hugh Thompson, CTO i Symantec  
  7. Lior Div, CEO i Cybereason
  8. Karen Eldor, VP i Menaxhimit të Produkteve për CyberArk
  9. Nadav Zafrir, CEO i Team8
  10. Russ Dietz, Zyrtari Kryesor i Sigurisë për GE Digital  
  11. Ofer izraelit, bashkëthemelues dhe CEO i Rrjeteve Illusive
  12. Toni Velleca, CEO i CyberProof  
  13. Dave Weinstein, VP i Hulumtimit të Kërcënimeve në Claroty
  14. Sergey Shykevich, Ekipi i Inteligjencës së Kërcënimeve në Q6 Cyber
  15. Eitan Satmary, Menaxher i Sigurimit të Cyber ​​dhe Informacionit në Wix
  16. Nadav Costa, Shef i Shkencave të të Dhënave për SafeRide Technologies
  17. Marcel Wendt, CTO dhe Themeluesi i Digidentity
  18. Dr Amir Konigsberg, CEO dhe bashkëthemelues i Twiggle
  19. Fred Trotter, Themelues dhe CTO i CareSet
  20. Andrey Eidelman, Arkitekt i Sigurisë për Gett

1. Chris Young, CEO i McAfee

Chris Young është një nga zërat më të njohur dhe të respektuar në fushën e sigurisë në internet. Si CEO i McAfee, ai mbikëqyr mbrojtjen e sistemeve dhe të dhënave kritike për misionin për 90% të kompanive Fortune 100 dhe mbi dy të tretat e kompanive Global 2000.

Young gjithashtu ndihmoi në krijimin e Aleancës Kërcënimi Cyber, një agjenci jofitimprurëse që ndan informacione të kërcënimit të inteligjencës midis anëtarëve të saj për të ndihmuar në parandalimin e sulmeve kibernetike në shkallë të gjerë.

Të rinjtë do të jenë prezent në Plenari kryesorE Mërkurë, 20 Qershor. Ai do të marrë pjesë në një diskutim të titulluar “Filloni me Fundin në Mendje: Zgjidhje Para Problemeve”Dhe është planifikuar të flasë rreth orës 9:40 të mëngjesit.

2. Rick Echevarria, Zëvendës President dhe Menaxher i Përgjithshëm i Platformave Intel

Rick Echevarria ka qenë në Intel për mbi 20 vjet dhe aktualisht po shërben si Zëvendës President dhe Drejtor i Përgjithshëm i Divizionit të Sigurisë së Platformave Intel.

Ai aktualisht po udhëheq përpjekjet e kompanisë për të përmirësojnë sigurinë e tyre në gjithçka nga buzë në re. Pasi këto përmirësime të sillen në treg, përmirësimet e tyre do të ndjehen në çdo gjë nga një reve të koduara dhe të sigurta për automjete autonome dhe blockchain.

Ju mund ta dëgjoni Echevarria në dy panele në Javën Cyber; Blockchain: Epoka e Re (E enjte 21 qershor në 3:35) dhe Plenari kryesor (E Mërkurë 20 Qershor në 10:50)

3. Michael DeCesare, President dhe CEO i ForeScout 

Michael DeCesare është Presidenti dhe CEO i ForeScout. Në një kohë relativisht të shkurtër ai ka ndihmuar në shndërrimin e tyre në një udhëheqës në hapësirën e sigurisë në internet. Nën udhëheqjen e tij, ForeScout ka ndihmuar mbi 2.700 kompani në të gjithë botën zbatojnë një zgjidhje heterogjene të sigurisë që mund të ndihmojë neutralizojnë sulmet kibernetike nga një gamë e pajisjeve përfshirë IoT, celular, laptopë, dhe çdo pajisje tjetër që mund të lidhet me rrjetin tuaj.

Para se të bashkohej me ForeScout, DeCesare ishte Presidenti i Intel Security dhe Zëvendës Presidenti Ekzekutiv i Shitjeve në të gjithë botën në McAfee. Ju mund të dëgjoni DeCesare në mëngjes 20 qershor pasi ai merr pjesë në një diskutim panel në Plenari kryesor afërsisht 09:40.


4. Gil Shwed, Themeluesi i Teknologjive të Softuerëve të Pikës së Kontrollit

Gil Shwed vlerësohet si shpikës kryesor i murit të zjarrit modern. Ai gjithashtu ka autori i disa patentave të teknologjisë dhe u dha një doktoratë nderi nga disa universitete izraelite.

Ai themeloi Check Point Software Technologies LTD në 1993 dhe kompania është bërë një prej tyre firmat më të mëdha të sigurisë në internet. Check Point ka zhvilluar disa zgjidhje që mbrojnë klientët e tyre nga një gamë e gjerë e sulmeve në internet.

Shwed është planifikuar të flasë në një panel në Plenari kryesorE Mërkurë 20 Qershor, me titull “Një Udhëzues i Sigurisë për UA”Duke filluar nga ora 10:50.

5. Steve Bassi, CEO i PolySwarm

Steve Bassi ka qenë një novator në fushën e sigurisë në internet për tërë karrierën e tij profesionale. Para hapjes së PolySwarm, Bassi themeloi një firmë të sigurisë së informacionit të quajtur Narf Industries që ka punuar me DARPA (një agjenci qeveritare përgjegjëse për avancimin e teknologjive ushtarake për Departamentin e Mbrojtjes së SHBA) dhe disa pasuri 500 ndërmarrje.

PolySwarm ka zhvilluar gjeneratën e ardhshme të programeve antivirus. përdorim teknologji blockchain, ata kanë ndërtuar të parën treg antivirus i decentralizuar që lidh ekspertët më të mirë kundër malware në të gjithë botën për të zbuluar dhe neutralizuar kërcënimet në internet.

Bassi do të flasë tutje E enjte 21 qershorBlockchain: Epoka e Re Dixhitale seanca dhe marrja pjesë në një panel të titulluar “Zinxhirët e Bllokueshëm – A është Blockchain Infrastruktura Ultimate Malicious?”E cila fillon në ora 5:00.

6. Dr. Hugh Thompson, CTO e Symantec  

Dr Hugh Thompson është një nga ekspertët kryesorë të sigurisë në internet. Ai ka bashkëautor i katër librave, botuar më shumë se 80 artikuj akademikë, u paraqit në BBC, CNN, Financial Times, Forbes, Wall Street Journal dhe u emërua një nga “Top 5 Mendimtarët më Me ndikim në Sigurinë e IT” nga SC Magazine në 2006.

Ai aktualisht është Zyrtari Kryesor Teknik në Symantec, një nga kompanitë kryesore në fushën e sigurisë në internet. Përgjegjësitë e tij përfshijnë udhëzimin e studiuesve dhe arkitektëve ashtu si ata zhvillojnë mbrojtjen e gjeneratës tjetër nga sulmet në internet.

Dr Thompson do të flasë në Plenari kryesor te enjten 21 qershor, por specifikat nuk janë lëshuar ende.

7. Lior Div, CEO i Cybereason

Lior Div filloi karrierën e tij në sigurinë në internet në ushtrinë izraelite si një anëtar i njësisë elitare 8200, një njësi e inteligjencës kibernetike. Gjatë gjashtë viteve të tij në Njësinë 8200 ai ishte komandant kibernetik dhe orkestroi disa nga Fushatat më të mëdha në internet kundër grupeve dhe kombeve të krimit në internet. Për veprimet e tij, Div mori Medalje e Nderit.

Pas largimit të ushtrisë izraelite, Div bashkë-themeloi Cybereason dhe e ka shndërruar atë në një kompani shumë të suksesshme të sigurisë në internet. Gjatë vitit të kaluar, Cybereason ka më shumë se trefish në madhësi me afro 400 punonjës të punësuar në të gjithë botën.

Div do të japë një prezantim në Plenari kryesorE Mërkurë 20 Qershor si pjesë e “Mendoni shumë! Sigurimi i Botës ” panel i cili do të fillojë në 1:30.

8. Karen Eldor, VP i Menaxhimit të Produkteve për CyberArk  

Me mbi 20 vjet përvojë në IT dhe analiza e sistemit të informacionit, Karen Eldor është e respektuar gjerësisht në fushën e saj. Ajo filloi karrierën e saj në Divizionin e Operacionit të Ushtrisë Izraelite, ku ajo menaxhoi ekipe zhvillimi dhe analiza e drejtuar sistemit të sistemeve të vendosura gjerësisht.

Që nga transferimi në sektorin privat, Eldor është bërë ai VP i menaxhimit të produktit në CyberArk. Ajo është përqendruar në shndërrimin e CyberArk në a firma udhëheqëse e sigurisë në internet, posaçërisht në lidhje me teknologji që ka të bëjë me migracionin në cloud dhe DevOps.  

Eldor do të marrë pjesë në “Ku po shkojme? E ardhmja e sigurisë në internet“Panel në Plenari kryesorE Mërkurë 20 Qershor në 2:40

9. Nadav Zafrir, CEO i Team8

Nadav Zafrir është bashkëthemelues dhe CEO i Team8, një nga siguria në internet e përqendruar VC-të në Izrael. Zafrir filloi fillimin e tij në Njësia 8200 e elitës së ushtrisë izraelite dhe përfundimisht u bë komandant i njësisë. Njësia 8200 është bërë një inkubator për sektorin e mirënjohur izraelit të teknologjisë hi.

Ekipi8 është ndërtuar me disa nga më shumë mendje të shkëlqyera të teknologjisë në Izrael dhe ata mund të identifikojnë kompanitë që, me financimin e duhur, mund të ndërtojnë softuer për të parandalojnë krimin në internet ose forcojnë sigurinë në internet.

Zafrir është planifikuar të flasë në Plenari kryesorE enjte 21 qershor, megjithëse detajet ende nuk janë publikuar.

10. Russ Dietz, Zyrtari Kryesor i Sigurisë për GE Digital  

Russ Dietz ka punuar në sektori i teknologjisë dhe sigurisë për më shumë se 30 vjet. Ai ka qenë një CTO i suksesshëm për kompani të shumta të teknologjisë së lartë. Një nga fushat e tij kryesore të ekspertizës është në fushën e llogaritjen e cloud dhe zgjidhjen e sigurisë së virtualizimit ku ai shihet një novator dhe vizionar.

Dietz aktualisht është Zyrtari Kryesor i Sigurisë për GE Digital dhe Menaxheri i Përgjithshëm i Qendrës Industriale të Sigurisë në Internet të Cybersecurance. Ai është duke udhëhequr GE Digital në të ardhmen me një fokus të fortë në strategjia e sigurisë në internet, vizioni dhe ekzekutimi.

Ndërsa në Javën Cyber, Dietz do të marrë pjesë në dy seanca; Blockchain: Epoka e Re Dixhitale (Zinxhirët e Bllokueshëm – A është Blockchain Infrastruktura Ultimate Malicious?) Dhe Samiti i CISCO-s (Industri & Paneli kritik i infrastrukturës).

11. Ofer izraelit, bashkëthemelues dhe CEO i Rrjeteve Illusive

Ofer izraelit është një nga pionierët e sigurisë në internet të bazuar në mashtrim. Para fillimit të Rrjeteve Illusive, izraelitët punuan në Check Point Software Technologies ku ai menaxhuan ekipe zhvillimi nga e gjithë bota.

Rrjetet Illusive ka zhvilluar një platformë që do t’i lejojë përdoruesit të ndërmerrni hapin e parë në parandalimin e një sulmi në internet para se të ndodhë.   

Ofer do të marrë pjesë në Tryezë e rrumbullakët në Mbretërinë e Bashkuar-IzraelE Martë 19 Qershor duke filluar nga ora 2:00.

12. Toni Velleca, CEO i CyberProof

Toni Velleca është Zyrtari Kryesor i Sigurisë së Informacionit në UST Global dhe CEO CyberProof, një kompani UST. Velleca është a inovator dhe vizionar i zgjidhjeve kibernetike dhe është forca lëvizëse prapa ngjitjes së tyre të shpejtë në arenën kibernetike.

CyberProof ndihmon klientët e tyre rrisin qëndrueshmërinë e tyre në internet përmes shërbimeve të ndryshme që janë të përshtatura për nevoja specifike të klientit. Velleca do të marrë pjesë në një panel në Samiti i CISOE Hënë 18 Qershor me titull “komercial & Paneli i Shërbimeve“.

13. Dave Weinstein, VP i Hulumtimit të Kërcënimeve në Claroty

Dave Weinstein ka ndërtoi karrierën e tij në fushën e teknologjisë kibernetike. Ai filloi në Komanda Cyber ​​e Sh.B.A-së dhe prej andej u bë CTO për shtetin e New Jersey. Ai aktualisht është Nënkryetari i Kërkimeve të Kërcënimeve për Claroty.

Claroty siguron mbrojtje gjithëpërfshirëse në internet për klientët e tyre. Me mjete për të mbrojeni, kontrolloni, zbuloni dhe përgjigjeni ata sigurohen që të mbulojnë të gjitha bazat dhe të sigurojnë të dhënat e klientëve të tyre.

Weinstein do të marrë pjesë në Infrastruktura kritike: Mbrojtja dhe qëndrueshmëria seanca të mërkurën 20 qershor dhe duke marrë pjesë në Panel diskutimi.

14. Sergey Shykevich, Ekipi i Inteligjencës së Kërcënimeve në Q6 Cyber

Sergey Shykevich është një specialist me përvojë të inteligjencës për kërcënime kibernetike. Ai kaloi mbi një dekadë në të dy Forcat e Inteligjencës së Ushtrisë Izraelite si dhe duke punuar në sektorin privat si taktik dhe analist i kërcënimit strategjik. Ai aktualisht është menaxher i ekipit të Inteligjencës së Kërcënimeve Cyber ​​në Q6 Cyber.

Q6 është një nga firmat kryesore të sigurisë në internet në botë pasi ato kanë disa zgjidhje të personalizueshme të sigurisë në internet për klientët e tyre. Mjetet e tyre shkëlqejnë monitorimi i “Underground Digital” i njohur edhe si Dark Web, për të njohur kërcënimet e reja dhe të mësoni se si t’i mposhtni ato para se të jetë vonë.

Shykevich do të marrë pjesë në FraudCON 2.0E Martë 19 Qershor dhe duke dhënë një prezantim të titulluar “Pas skenave të industrisë Ransomware”Në orën 12:45.

15. Eitan Satmary, Menaxher i Sigurimit të Cyber ​​dhe Informacionit në Wix

Eitan Satmary ka mbaruar 15 vjet përvojë në sektorin e sigurisë në internet. Satmari ka dhënë ligjërata siguria në internet përreth globit si dhe veproi si një këshilltar për disa startup të hi-tech. Ai aktualisht është  Menaxher i Sigurimit të Cyber ​​dhe Informacionit në Wix.

Wix është një krijues i faqeve të internetit DIY me një tërheqje intuitive & redaktori i pikave. Me gjithçka, nga bloget në faqet e tregtisë elektronike, të qëndrosh në krye të çdo kërcënimi të sigurisë në internet është një vendimtar për suksesin e tyre të vazhdueshëm.

Ai do te jete moderuar Paneli i shitësve gjatë Dita e reve seanca të hënën 18 qershor.


16. Nadav Costa, Shef i Shkencave të të Dhënave për Teknologjitë SafeRide

Nadav Costa filloi të punojë me të automjete njohëse në vitin 2014 ndërsa në GM. Nga atje ai shkoi në Thomson Reuters, ku ai punoi si studiues në aplikimi i makinerisë dhe teknikave të mësimit të thellë për problemet e fushës NLP. Pozicioni i tij aktual është Shef i Shkencave të të Dhënave në SafeRide Technologies ku ai menaxhon një ekip që punon Zgjidhje të AI për të përmirësuar sigurinë në internet të makinave të lidhura.  

SafeRide është duke zhvilluar një zgjidhje të sigurisë në internet që mbron të dy makinat private dhe komerciale nga hakerat.

Kosta do të marrë pjesë në dy seanca. AI- Ndërprerja po vjen dhe Shpejtësia e dritës – Transporti i Lëvizjes në Hapësirë ​​në internet.

17. Marcel Wendt, CTO dhe Themeluesi i Digidentity

Marcel Wendt është themelues dhe CTO i Digidentity, një kompani që specializohet në mbrojtja e identitetit dixhital të një personi. Ai ka punuar në projekte në të gjithë globin, si dhe u konsultua me agjencitë qeveritare në lidhje me identitetet dixhitale.

Nën udhëheqjen e Wendt, Digidentity është zhvilluar disa përparime teknologjike përfshirë eSGNG, një mënyrë që klientët të nënshkruajnë në mënyrë dixhitale dokumente në smartphone dhe tabletët e tyre.

Wendt do të jetë prezent në BISC 2018 sesion në E Martë 19 Qershor me panelin e titulluar “Transaksione identiteti të sigurimit të lartë”Në orën 11:10

18. Dr. Amir Konigsberg, CEO dhe bashkëthemelues i Twiggle

Dr Amir Konigsberg priti tij PhD nga Universiteti Hebraik dhe Princeton në Racionalitetin dhe Marrjen e Vendimeve Ndërvepruese. Para se të themelonte Twiggle, Konigsberg punoi vetura autonome në General Motors dhe ishte një nga anëtarët origjinal të Izraelit të Google zyrë.

Bredhja ka zhvilloi një motor kërkimi AI për tregtinë elektronike faqet që përmirësojnë një përvojë të blerësve në internet. Konigsberg mban afro 30 patenta dhe është botuar në botime të shumta akademike.

Ai do të japë një prezantim të titulluar “Dituria dhe e ardhmja e kërkimit” në AI – Disrregullimi po vjen seanca në 1:05 në E Martë 19 Qershor.

19. Fred Trotter, Themelues dhe CTO i CareSet

Fred Trotter ka përmirësoi sigurinë në internet në industrinë e shëndetësisë. Ai është bashkautor Hacking Shëndetësia, një libër që ofron një udhëzues se si të bëhet të përmirësojë praktikat e TI për mjekët dhe spitalet.  

Ai aktualisht është CTO në Sistemet CareSet ku ai punon në zhvillimin e mjeteve për të mbroni privatësinë e Medicaid / Medicare përfituesit ndërsa në të njëjtën kohë përcjellin përparimin e pacientit dhe gjetjen e tyre ilaçet e duhura me koston më të ulët.

Trotter do të marrë pjesë në Sesioni CyberCure por rendi i ditës nuk është lëshuar.

20. Andrey Eidelman, Arkitekt i Sigurisë për Gett

Andrey Eidelman ka gati një dekada përvojë në industrinë e sigurisë dhe aktualisht është Arkitekt i Sigurisë në Gett. Ai menaxhon Cikli i jetës së zhvillimit të sistemeve (SDLC), zhvillim i sigurt dhe ndërgjegjësimi mbi sigurinë në R&Ekipi D.

Gett ka revolucionarizuar në mënyrën se si ne marrim taksitë dhe ngasim pjesën në mbi 100 qytete në botë.

Eidelman do të marrë pjesë në Paneli Japoni-Izrael që po përqendrohet në tregun japonez kibernetik.

Ku po zhvillohet Java e Cyber-it?

Java e Cyber ​​do të zhvillohet në Qendrën Kërkimore Kibernetike Interdisiplinare Blavatnik në Universitetin e Tel Aviv nga 17 qershor – 22 qershor. Ju mund të gjeni të gjitha informacionet e hollësishme dhe të shihni agjendën e plotë në faqen e tyre të internetit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map