Libri i Satoshit nga Phil Champagne – Përfshirë Kapitullin FALAS

Shanset janë dëgjuar për BitCoin. Edhe nëse nuk e keni përdorur kurrë, Crypto-valuta – e cila u rrit në vlerën e mbi 14,000 dollarëve në dhjetor – është rritur në popullaritet. Po kush e krijoi BitCoin? Si e bëri atë? Dhe cilat ishin motivimet e tij? 

Dihet pak për krijuesi virtual i BitCoin i njohur si Satoshi Nakamoto. ajo që dihet, sidoqoftë, është në librin e Phil Champagne Libri i Satoshit: Shkrimet e Mbledhura të Krijuesit Bitcoin Satoshi Nakamoto. Shampanja përfshin shkrime thelbësore dhe detaje që përshkruajnë krijimin e BitCoin.

Ne u ulëm me shampanjën për të diskutuar librin e tij dhe atë që e bëri atë ta shkruaj atë. 

vpnMentor: Whatfarë ju bëri të shkruani Librin e Satoshit?

Shampanjë: Unë fillimisht u intrigova të dija më shumë rreth asaj që duhej të thoshte krijuesi i Bitcoin. Duke marrë parasysh se ai la “jetën publike” pas dy vjetësh, të vetmet informacione dhe informacione rreth tij janë në dispozicion nga shkrimet e tij të hershme. Kuptova se mund të mos jem i vetmi me këtë interes dhe kështu vendosa të hartoj këtë libër.

vpnMentor: knowledgefarë njohuri të re fitove gjatë shkrimit të librit?

Shampanjë: Kam mësuar për disa informacione për të cilat unë as nuk dija, përfshirë problemin e Përgjithshëm Bizantin. Gjithashtu, mësova për procesin e shkrimit dhe botimit, i cili nuk është aq i drejtpërdrejtë sa mendova, veçanërisht për formatimin dhe organizimin fizik të librave..

Ti mund te blesh Libri i Satoshit dhe mësoni më shumë rreth BitCoin në faqen e tyre të internetit.

Klikoni këtu për të lexuar kapitullin e parë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me