Gjithçka që duhet të dini rreth Konferencës Nullcon 2018

Ideja e nullcon doli nga e pavlefshme – komuniteti ynë i hapur i sigurisë i cili është më i madhi në Indi, me 13 degë në të gjithë Indinë dhe jashtë saj, dhe ende në rritje.

Ngjarja u krijua si një mbledhje për studiuesit dhe organizatat për të stuhitur mendjen dhe demonstruar pse teknologjia aktuale nuk është e mjaftueshme dhe cili duhet të jetë në fokus për vitet e ardhshme, që kanë të bëjnë me sigurinë e informacionit.

Kur filluam për herë të parë, në vitin 2010, nullcon ishte i njohur kryesisht si një konferencë e orientuar drejt hulumtimit. Kjo është diçka që ne e mbajtëm gjatë udhëtimit tonë. Që atëherë, ngjarja është rritur dhe ka evoluar në mënyrë të konsiderueshme.

Një nga shtesat më të vlefshme është një pjesëmarrje e CXO-ve nga e gjithë bota. Vitet e fundit, ndërmarrjet e shohin të dobishme të krijojnë marrëdhënie të forta biznesi gjatë konferencës dhe të marrin një mundësi për të rekrutuar talente shumë të aftë nga pjesëmarrësit në nullcon. Për më tepër, shumë studiues indianë vendosin të prezantojnë punën e tyre në nullcon së pari, përpara se të paraqesin në ngjarje të tjera.

Lfarë ligjërimesh / punëtorish interesante mund të presim të shohim në këtë ngjarje?

Kemi ngarkuar disa emra të mëdhenj për të mahnitur të pranishmit tanë këtë vit. Shënimi Hapësirë ​​do të jetë nga Z. Rajeev Chandrasekhar, Anëtar i nderuar i Parlamentit dhe Sipërmarrësi i Teknologjisë.

Ne gjithashtu kemi folësin tonë për shënime kyçe Z. Haroon Meer – Themelues i Thinkst. Ne po marrim një përgjigje dërrmuese në mediat sociale në lidhje me këto dy bisedime, tashmë! Këtë herë rreth nesh kemi një Track krejt të re të Shoqërisë Civile e cila do të presë një mori folësish të shkëlqyeshëm, siç është Eva Galperin, Drejtoresha e EFF për Siguria në Kibernetikë.

Jason Haddix, Shefi i Mirëbesimit dhe Sigurisë në Bugcrowd, do të sjellë trajnimin e tij me punëtorinë Metodologjia e The Hunter’s Hunter. Brenda seancave stërvitore, do të doja të veçoja – Mario Heiderich, Adam Laurie & Joerg Simon.

Goa duket si një zgjedhje e pazakontë për një konventë biznesi. Madefarë ju bëri të zgjidhni këtë vendndodhje, dhe çfarë lloj auditori po shpresoni të tërheqni?

Mund të duket si një zgjedhje e pazakontë për një konferencë të InfoSec, por plazhi dhe moti na bënë të prishim idenë tradicionale të një mjedisi zyrtar. Ideja e Nullcon ishte të inkurajonte komunikimin midis të pranishmëve, folësve, sponsorëve etj. Ndjenja e përgjithshme e rastësishme dhe ajri për këtë vend i bën të pranishmit të jenë më të qetë për të mbajtur biseda dhe për të takuar folës dhe sponsorë të ndryshëm dhe duke bërë lidhje biznesi duke shijuar atmosferën Goa. Ne kemi pasur gjithmonë vlerësime të shkëlqyera në lidhje me vendndodhjen, dhe kjo është një nga ato gjëra që e bëjnë Nullcon të veçantë.

Regjistrohu në Nullcon 2018

 Konferenca do të zhvillohet në Holiday Inn Resort, Mobor, Goa, në 2 dhe 3 Mars 2018.

Para konferencës, kemi një 3 & Trajnimi teknik 2 ditor, ku trajnerët nga lëndë të ndryshme lehtësojnë seancat në lidhje me hulumtimet / punimet më të fundit / etj. Ju mund të regjistroheni për ngjarjen përmes postës elektronike në [email protected]

Ne mezi presim që t’ju kemi me ne!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map