Bëni Gati për Ekspozitën dhe Konferencën e Sigurisë së Informacionit të Gjirit (GISEC) në Janar 2020

Që nga fillimi i tij, GISEC, e organizuar nga Dubai World Trade Center (DWTC), ka evoluar dhe vendosur veten si konferencë dhe ekspozitë e vetme e sigurisë së informacionit në rajon. Edicioni i gjashtë i GISEC, i cili shkon nga 1-3 maj në DWTC, do të sjellë së bashku ekspertë të sigurisë në internet nga qeveritë rajonale dhe globale, agjensitë kombëtare dhe korporatat nën një çati për të diskutuar, debatuar dhe shkëmbyer njohuri mbi kërcënimet e fundit në internet dhe si të merren me to.

Cilat janë objektivat dhe misioni kryesor i GISEC?

  • Për të nënvizuar rëndësinë e shkëmbimit të njohurive në mes të përhapjes gjithnjë e më të madhe të kërcënimeve dhe sulmeve në internet globalisht dhe të sigurojë një forum për udhëheqësit e industrisë demonstrojnë zgjidhjet më të fundit dhe praktikat më të mira për të mbrojtur kundër sulmeve.
  • Për t’i ofruar rajonit dhe sektorit global të sigurisë së informacionit një platformë strategjike për ndarjen e njohurive nga kolegët
  • Lehtësimi i mundësive unike që vizitorët të takohen dhe të rrjetëzohen me kompani udhëheqëse të sigurisë së IT dhe profesionistë me mendje mendjemprehtë në të gjithë spektrin e vertikaleve të industrisë si siguria kombëtare, bankat dhe shërbimet financiare, qeverisja, nafta & gaz, IT dhe farmaceutikë.
  • Për t’u dhënë ekspozuesve një platformë të përshtatur për të shfaqur risitë e tyre të fundit dhe të sigurojë një akses më të lehtë për audiencën e tyre të synuar, duke përfshirë zhvilluesit, ofruesit e zgjidhjeve të sigurisë, dhe vendimmarrësit nga e gjithë rajoni si më gjerë.
  • Vendosja e standardit në rajon për zhvillimin e strategjive të sigurisë së IT për industrinë dhe profesionistët.
  • Pohoni reputacionin e GISEC si një ngjarje e domosdoshme për secilin që lidhet me sigurinë e informacionit dhe sigurinë në internet.

Kush duhet të marrë pjesë në GISEC?

Si konferenca kryesore e sigurisë kibernetike në Azi, Lindjen e Mesme dhe Afrikë, shfaqja tre-ditore do të ketë më shumë se 120 ekspozues nga vendet 80-plus, me katër ditë mësim dhe më shumë se 40 seanca konferencash të udhëhequra nga 60 ekspertë të industrisë.

GISEC 2018 do t’u japë vizitorëve qasje të pakrahasueshme në tendencat e fundit dhe teknologjinë që formojnë sigurinë në internet në të gjithë globin. Shfaqja do të tërheqë më shumë se 7.500 profesionistë të industrisë për t’u lidhur, shkëmbyer njohuri dhe tregti.

Shfaqja apelon për këdo që lidhet me industrinë e sigurisë në internet dhe për ata që janë të interesuar për të ardhmen e sigurisë në internet. Ndërsa kryesisht një ngjarje specifike e tregtisë, GISEC 2018 është e hapur për publikun. Kushdo që dëshiron të zgjerojë njohuritë e tij mbi sigurinë në internet dhe të dëgjojë nga ekspertë globalë të fushës, mund të regjistrohet për të marrë pjesë në ekspozitën për AED100.

Cilat biseda / aktivitete interesante mund të presim të shohim në këtë ngjarje?

Ngjarja tre-ditore dhe klasa master para-shfaqjes do të ofrojnë një sërë aktivitetesh angazhuese, veçori, shënime dhe diskutime, duke theksuar praktikat dhe zgjidhjet kryesore botërore për të minimizuar ndikimin e sulmeve në internet. GISEC 2018 do të ndriçojë dritën e inovacioneve dhe ndryshimeve të lojërave, të vendosura për të transformuar botën në këtë epokë dixhitale. Një karakteristikë e tillë është e reja një-ditore Bisedimet për AI – paraqitja e inovatorëve dhe gurusëve të teknologjisë që adresojnë ndikimin e UA në bizneset dhe shoqëritë në mes të miratimit në rritje të teknologjisë së ripërcaktimit.

Dita e Fokusit Kiber BFSI, një tjetër shtesë e re e ngjarjes, do të nxjerrë në pah sfidat me të cilat përballet sektori bankar, shërbimet financiare dhe sektori i sigurimeve. Në një vrojtim të veçantë për ngjarjen kryesore, më 30 Prill, ish-CISO nga BP dhe Shell do të zhvillojnë një seancë të thelluar dhe do të ndajnë praktikat më të mira për të mbrojtur industrinë e naftës dhe gazit gjatë Master-klasat e naftës dhe gazit.

Ndërkohë, vrapimi përkrah GISEC, Internet of Things Expo (IoTX) 2018 është një samit tre-ditor i përqendruar në qytete të zgjuara, duke adresuar çështje që rrethojnë se si ta bëjnë një qytet me të vërtetë të zgjuar, efikas dhe efektiv. Frymëzoni Bisedimet ofron një platformë për shpikësit e moshës së re nga e gjithë bota për të shkëmbyer njohuri dhe shpikjet e tyre në ndryshimin e lojës, të vendosur për të transformuar mënyrën se si jetojmë. Për më tepër, seancat për pjesëmarrje falas në X-Labs do të nxjerrë në pah zhvillimet më të fundit në sferën e AI, blockchain dhe IoT.

Ndër folësit kryesorë globalë që kryesojnë konferencën janë NG Hoo Ming, Zëvendës Shefi Ekzekutiv (Operacionet), Agjensia e Sigurisë Kibernetike e Singaporit; David Cass, CISO, Cloud & Saas, IBM; Jarrko Rautula, Grupi CISO, IKEA Group; Rudra Murthy, CISO, Amazon Pay; Alejandro Becerra Gonazalez, Grupi CISO, Telfonica; Pierre Barreau, CEO, Aiva Technologies; Amer Sharaf, CEO – Ndihma për pajtueshmërinë dhe aleancat, Qendra Elektronike e Sigurisë në Dubai; Kolonel Saeed M. Al Hajri, Drejtor, Departamenti i Sigurisë së Bota në internet, Policia e Dubait ndër të tjera.

Datat, vendet dhe ku mund të merrni biletat

Organizuar nga Qendra Botërore e Tregtisë Dubai (DWTC), GISEC dhe IoTX bashkohen nën ombrellën e Future Tech Week 2018. Ngjarjet e bashkë-vendosura do të lidhin kompani të teknologjisë udhëheqëse globale, zyrtarë qeveritarë dhe bashkëmoshatarë të industrisë nga rajoni dhe në të gjithë globin.

Ngjarja që duhet të marrë pjesë do të zhvillohet nga 1-3 maj 2018. Vizitorët e interesuar mund të regjistrohen paraprakisht në internet. Vizitorët që ndjekin sallat e ekspozitës duhet të blejnë bileta për të marrë pjesë në konferencat e ngjarjeve.

Shfaqjet e bashkuara do të jenë të hapura për vizitorët nga 10.30 e mëngjesit deri në ora 6 pas dite në 1 maj; 10.00 nga ora 6:00 pasdite me 2 dhe 3 maj.

Për më shumë informacion, vizitoni www.gisec.ae dhe www.iotx.ae

 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me