Astrill VPN punon në Kinë, por vetëm nëse e bën këtë të parë

Nga media sociale në faqet e lajmeve deri në shërbimet e transmetimit të videos, lista e faqeve të internetit dhe shërbimeve të ndaluara në Kinë do të shtrihet për kilometra. Me motorët e kërkimit si Google bllokuar gjithashtu, edhe qartë të padëmshme, informacioni themelor mund të jetë jashtë mundësive.

më keq, Kina gjithashtu ndalon shumicën e VPN-ve, Shqyrtimi në mënyrë agresive për ta me inspektim të thellë të paketave (DPI). Vetëm disa VPN të zgjedhura mund të vjedhin nga ky Firewall i Madh.

për fat të mirë, Astrill VPNka atë që duhet – Nëse përdorni një mashtrim të rëndësishëm. Lexoni më tej për të mësuar se si të konfiguroni dhe përdorni Astrill VPN për të fituar qasje në përmbajtjen që dëshironi ndërsa jeni në Kinë.

Si ta bëni punën Astrill VPN në Kinë – Udhëzues i shpejtë

 1. Para se të udhëtoni për në Kinë, lundroni në Astrill VPNnë faqen e internetit, pajtohuni në shërbim dhe shkarkoni aplikacionin në të gjitha pajisjet tuaja.
 2. Ndiqni udhëzimet e ofruesit për të instaluar dhe konfiguruar aplikacionin.
 3. Zgjidhni StealthVPN si protokoll juaj i paracaktuar.
 4. Kur të mbërrini në Kinë, lëshoni Astrill VPN para se të përdorni internetin. Kjo eshte! Tani mund të anashkaloni censurën dhe geoblocks dhe ta mbani shfletimin tuaj anonim.

Merrni Astrill VPN Tani!

Pse qasja në përmbajtje në Kinë është kaq e vështirë

Qeveria kineze bllokon aksesin në çdo faqe në internet që e konsideron të rrezikshme ose fyese, ose që portretizon një mënyrë jetese “jo-kineze”. Këto terma përcaktohen tepër gjerësisht, dhe ndalimet zbatohen njësoj si për banorët ashtu edhe për vizitorët.

Pa një VPN në Kinë, ju nuk do të mund të qaseni në shërbimet e lajmeve, mediat sociale, aplikacionet e mesazheve si WhatsApp, ose ndonjë sit tjetër që mund të përdoret për të organizuar njerëz ose demonstrata.

Gazetat ndërkombëtare të lajmeve censurohen rregullisht, së bashku me Facebook, YouTube, Twitter, Gmail dhe VoIP shërbimeve. Ju mund të përdorni mjetin tonë online për të parë nëse një faqe në internet specifike është bllokuar aktualisht në Kinë.

Për të zbatuar të gjitha këto ndalime, Autoritetet kineze kufizojnë hyrjen në teknologji që mund të përdoren për të anashkaluar censurën. është e pamundur për të blerë ose instaluar një VPN në vend – me përjashtim të VPN-ve të autorizuara nga shteti, dhe ata nuk do t’ju marrin qasje në përmbajtjen që dëshironi.

Dhe pasi që agjensitë që zbatojnë kufizimet në internet përdorin DPI për të bllokuar VPN të pa aprovuara, shumica e VPN-ve nuk do të punojnë në Kinë edhe nëse i instaloni para se të udhëtoni atje. megjithatë, Astrill VPN ka disa karakteristika shumë të veçanta që i lejojnë asaj t’i shpëtojë zbulimit.

Pse Astrill VPN punon në Kinë

Astrill VPN me qendër në Seychelles lëshuar në 2009 me qëllimi i deklaruar për të kapërcyer censurimin në internet në të gjithë botën. Me këtë në mendje, VPN është krijuar për të mbështetur një gamë veçanërisht të gjerë të protokolleve të tunizimit.

Përveç standardit të artë OpenVPN, Astrill VPN pret OpenWeb, StealthVPN, Cisco IPSec, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec dhe SSTP. Arsyeja që kjo shumëllojshmëri është kaq e rëndësishme është se përkundër sigurisë së saj të provuar, përdorimi i OpenVPN në Kinë do të ishte një gabim.

Një e metë e OpenVPN është se është lehtësisht e identifikueshme nën DPI, dhe kjo do të thotë që përdorimi juaj i paautorizuar i VPN do të jetë i dukshëm për autoritetet. Për të anashkaluar Firewall-in e Madh, ne rekomandoni të përdorni StealthVPN, e cila është po aq e sigurt por shumë më e vështirë për t’u zbuluar.

Sidoqoftë, përpara se të zgjidhni StealthVPN, duhet të merrni aplikacionin Astrill VPN për pajisjen tuaj. mbaj mend, nuk mund të regjistroheni për Astrill VPN ose të shkarkoni aplikacione në Kinë! Ndiqni Udhëzuesin e Shpejtë më lart për t’u siguruar që Astrill VPN funksionon pa vështirësi.

Më shumë rreth Astrill VPN

pajisje astril

Disponueshmëria e StealthVPN, së bashku me një rrjet të ndërtuar nga toka deri në trafik të ngatërruar, është çelësi i suksesit të Astrill VPN në Kinë. VPN gjithashtu përfshin shumë karakteristika të tjera të shkëlqyera për t’ju ndihmuar të krijoni një lidhje të sigurt dhe private.

 • Siguria wi-fi publike – mbrojtje e shtuar kur përdorni rrjete të përbashkëta
 • Ndarja e tunelit (modaliteti i zgjuar) – ju lejon të hyni në faqet lokale kineze pa VPN për shpejtësi të përmirësuar, duke e mbajtur të fshehur trafikun tuaj ndërkombëtar
 • Ndërprerës i personalizueshëm vrasës – siguron që të dhënat tuaja asnjëherë nuk rrjedhin në internetin publik nëse lidhja juaj e serverit VPN bie
 • Politika e rreptë e mos-logs – garanton se nuk do të ketë asnjë regjistrim të aktivitetit tuaj
 • 300+ serverë në mbi 60 vende – ju lejon të lidheni me rajone në të gjithë botën për të vazhduar me miqtë dhe familjen, të anashkaloni censurën dhe hyr në faqet gjeo-të kufizuara si Netflix.
 • Aftësitë ndër-platformë – mbështetje për deri në 5 lidhje të njëkohshme të pajisjes në të gjitha platformat kryesore operative
 • Lidhje të shpejta – për të minimizuar humbjen e shpejtësisë të shkaktuar nga procesi i kriptimit StealthVPN

përmbledhje

Për sa kohë që ju kujtohet të instaloni Astrill VPN dhe zgjidhni protokollin StealthVPN para se të hyni në Kinë, do të zbuloni se ai anashkalon Firewall-in e Madh me lehtësi.

Për tu siguruar që të merrni marrëveshjen më të mirë të mundshme në pajtimin tuaj Astrill VPN, sigurohuni që të vizitoni faqen tonë të kodeve të kuponit. Dhe për më shumë opsione të shkëlqyera VPN për të mbajtur aktivitetin tuaj në internet, shikoni raportin e plotë të ekspertëve tanë për VPNS që mund t’i besoni në Kinë.

Shkarkoni Astrill VPN TANI!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me