5 VPN-të më të mira për Kaliforninë – Më e Shpejta dhe Më e Sakta në vitin 2020

Zakonisht, ju ndërroni adresën tuaj IP sepse dëshironi të transmetoni TV dhe filma që janë të kyçur në një vend tjetër. Ju gjithashtu mund të dëshironi të hyni në përmbajtjen e gjuhës së huaj ose të regjistroheni në llogarinë tuaj të huaj bankare. 

Shumica e kufizimeve gjeografike janë të lidhura me rregulloret kombëtare. Kjo është arsyeja pse shumica e VPN-ve janë krijuar për të bërë më të lehtë ndërrimin e vendeve.  

Por nëse doni të ndryshoni midis qyteteve ose keni nevojë për një adresë IP nga një shtet specifik i SH.B.A.-së, mund të jetë konfuze të kuptoni se cili VPN të përdorni, ose si të ndërroni adresat IP në aplikacion.

Ka shumë arsye për të cilat ju nevojitet një adresë IP e Kalifornisë. Ndoshta ju doni të hyni në universitetin tuaj ose platformën e qeverisjes vendore. Ju gjithashtu mund të dëshironi azhurnime automatike të mediave sociale në lidhje me ngjarjet në një qytet të ndryshëm me atë në të cilin jetoni. Ose mbase keni një biznes kombëtar dhe dëshironi të kontrolloni SEO-në e klientëve tuaj në Kalifornian, edhe kur nuk jeni i bazuar këtu. 

Sido që të jenë arsyet tuaja, keni nevojë për një VPN me shumë mundësi serverash në Kaliforni dhe një lidhje të sigurt.

Lista e shpejtë: VPN-të më të mira për Kalifornia

 1. NordVPNU jep përdoruesve akses në një rrjet të madh serverash, duke përfshirë një gamë të serverëve kalifornianë dhe ndërrim të pakufizuar të adresave IP.
 2. ExpressVPNShtë e njohur për politikat e saj të rrepta të sigurisë, duke përfshirë një garanci pa log, dhe aftësitë e zhbllokimit superiore.
 3. CyberGhost VPN
  Me një ndërfaqe harta miqësore për përdoruesit dhe aplikacione intuitive ndër-platformë, CyberGhost është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë familjen.
 4. HMAKa rrjetin më të madh të serverëve nga të gjitha VPN premium dhe e bën të lehtë kërkimin e qyteteve dhe kalimin në një adresë IP të Kalifornisë.
 5. IPVanish VPN Rrjeti i serverëve IPVanish VPN përfshin shumë serverë kalifornianë plus kredencialë mbresëlënëse të sigurisë.

Filloni me NordVPN!

Farë duhet të kërkoni në një VPN për California

Nëse dëshironi një lidhje të sigurt në Kaliforni, ose keni nevojë për një adresë IP të Kalifornisë, ju duhet një VPN që ofron një gamë të serverëve në Kaliforni. VPN juaj gjithashtu duhet t’ju lejojë të ndryshoni me lehtësi adresat IP specifike, në vend se vetëm vendet e vendit.

Nga SH.B.A., do t’ju duhet gjithashtu një VPN për të zhbllokuar faqet e transmetimit të kufizuara në vende të tjera, si Hotstar në Indi ose iPlayer i BBC. Me një VPN gjithashtu mund të fshehni vendndodhjen tuaj të vërtetë dhe të anonimoni trafikun tuaj në internet. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni rrjete publike wi-fi dhe të bëni pagesa të ndjeshme pa u shqetësuar për hakerat.

Një tjetër gjë për tu mbajtur në mendje rreth mjedisit unik të internetit të Kalifornisë është versioni i vet i Rregullores Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave të Përgjithshme (GDPR). Ndërsa rregullorja do të hyjë në fuqi vetëm në janar 2020, është me siguri një ide e mirë për t’u përgatitur nëse keni biznes në Kaliforni ose jetoni atje.

Rregullorja kërkon që kompanitë e internetit të jenë transparente në mënyrën se si ata mbledhin të dhëna për përdoruesit me qendër në Kaliforni. Ai gjithashtu kërkon që faqet e internetit të ofrojnë një mënyrë të thjeshtë për të hequr dorë nga cookies, reklamimi i synuar dhe mjetet e tjera për mbledhjen e të dhënave. Uebfaqet do të shikojnë në adresën tuaj IP për të zbuluar se ku jeni dhe rregullorja do të zbatohet vetëm për përdoruesit në Kaliforni.

Nëse dëshironi të drejtoheni në faqet tuaja të preferuara nën mbrojtjen e intimitetit të California GDPR, ju mund të përdorni VPN tuaj për të marrë një adresë IP të Kalifornisë. Përndryshe, ju mund të jeni në Kaliforni dhe dëshironi të kaloni hapin shtesë krejt. Në atë rast, mund të përdorni VPN tuaj për të marrë një adresë IP nga një shtet tjetër.

Pavarësisht nga arsyeja juaj për të patur nevojë për një VPN, gjithmonë kujdes për këto tipare:

 • Politika e privatësisë transparente: VPN juaj duhet t’ju tregojë se sa të dhëna grumbullojnë dhe për çfarë i përdorin ato. Shtë edhe më mirë që kompania nuk mban fare regjistra.
 • Aplikime intuitive. Një VPN me aplikacione miqësore dhe ndër-platformë është zgjidhja më e mirë. Nëse doni të ndërroni adresat IP midis shteteve, duhet të jetë e lehtë ta bëni atë në aplikacion.
 • Një rrjet i madh serverash. Në përgjithësi, sa më i afërt të jetë serveri VPN, aq më i shpejtë do të jetë lidhja juaj. Kjo do të thotë që ju do të keni një lidhje më të shpejtë dhe më të besueshme kur përdorni një VPN me një rrjet të madh serverash.

VPN-të më të mira për Kalifornia

1. NordVPN

Serverat në Kaliforni:

 • LA- 52 serverë
 • San Fransisco – 27 serverë

NordVPN është një nga VPN-të tona më të vlerësuara dhe përdoruesit nxjerr në pah shpejtësinë dhe besueshmërinë e tij. Me një rrjet i madh serverash dhe zgjedhja e serverëve me bazë në SHBA, është një zgjedhje e mirë për Kaliforninë.

Botëror, NordVPN ofron më shumë se 5000 servera në 60 vende. Për një adresë IP të Kalifornisë, mund të kontaktoni mbështesni 24 orë në ditë për një listë të plotë të serverëve. Klikoni në ikonën zmadhuese në aplikacion dhe kopjoni ID të serverit në fushën e kërkimit. Do të jesh në gjendje të shikoni adresën tuaj IP të mashtruar (IP adresa e serverit VPN me të cilin jeni lidhur) pasi të jeni lidhur. Kjo do të thotë që ju do të jeni në gjendje të shihni nëse adresa juaj ndryshon. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të ndryshoni adresat IP por ‘mbeteni’ në të njëjtin vend.

Kur bëhet fjalë për privatësinë, NordVPN ofron shumë karakteristika shtesë. Karakteristikat CyberSec vepron si një adblocker dhe bllokues të malware. Ajo gjithashtu ofron serverat e ngatërruar në lokacione të zgjedhura, të cilat bëjnë që trafiku juaj të duket si një trafik normal, i pakriptuar. NordVPN nuk mban regjistrat.

Ju mund të regjistroheni nën 30 ditë garanci për kthimin e parave, ose provoni shërbimin me një Gjykim falas 7 ditor.

Merrni NordVPN Tani!

2. ExpressVPN

Pajisjet ExpressVPN

Vendndodhjet e serverëve në Kaliforni:

Los Angeles – 6 lokacione serverash

San Fransisco – 2 lokacione serverash

ExpressVPN ka një reputacion për cilësia, shpejtësia dhe besueshmëria. Në mënyrë të vazhdueshme kryeson testet tona të shpejtësisë në shtëpi, dhe ka një reputacion të lehtë duke anashkaluar ndërlikuar geoblocks ndër përdoruesit e saj.

Rrjeti i serverëve ofron më shumë sesa 3,000 servera në 160 vende në të gjithë botën. Ajo ka 32 lokacione serverash në Shtetet e Bashkuara dhe 8 lokacione të serverëve në Kaliforni. Një vendndodhje e serverit mund të ketë disa adresa IP të lidhura me të, kështu që ExpressVPN definitivisht ofron mjaft serverë për të siguroni një lidhje të qëndrueshme në Kaliforni.

Ti mundesh kaloni vendndodhjet lehtësisht në aplikacionin ExpressVPN. Thjesht nisni aplikacionin dhe kërkoni San Fransisco ose Los Angeles dhe klikoni click lidheni ’. Fatkeqësisht, nuk mund të shihni adresat IP individuale ose të kaloni në një adresë tjetër IP brenda të njëjtit vendndodhje të serverit. Por kjo është në të vërtetë për një arsye të mirë. Nëse ofruesit rendisin të gjitha adresat IP, ata ofrojnë është shumë më e lehtë për faqet streaming si Netflix për t’i bllokuar ato. Duke mos lëshuar informacion specifik për adresat IP që do ju jap një shans më të madh për të anashkaluar geoblocks.

ExpressVPN është serioz në lidhje me privatësinë. ajo nuk mban regjistrat fare, dhe përdor kriptimin e klasës ushtarake AES. Nëse jeni një përdorues i ri, mund të regjistroheni me paqe e mendjes për një garanci 30-ditore, të kthimit të parave.

Merrni ExpressVPN Tani!

3. CyberGhost

Serverat në Kaliforni:

 • Los Angeles – 60 serverë
 • SanFransisco- 23 serverë

CyberGhost është një VPN ideale për fillestarët. profile të paracaktuara janë vendosur për ta lehtësuar transmetimin dhe aplikacioni automatikisht do të zgjedhë Serveri më i shpejtë dhe më i sigurt për lidhjen tuaj. Nëse doni një server kalifornian, thjesht mund të kërkoni dhe zgjidhni një server të bazuar në Kaliforni në aplikacion.

CyberGhost ofron tipare premium me çmime shumë konkurruese të pajtimeve. Aplikacionet e kryqëzimit vendosen me një ndërprerës vrasës, një adblocker dhe përdorin një veçori të kompresimit të të dhënave e cila mban shpejtësinë e lartë. serverët mbështesin P2P nëse jeni duke për toruar, dhe përdorimi Kriptimi i shkallës ushtarake AES-256 bit.

Nëse nuk jeni akoma të sigurt, kontrolloni se çfarë thonë përdoruesit në lidhje me CyberGhost, ose regjistroheni nën një Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh.

Merrni CyberGost Tani!

4. HMA

pajisja hidemyass

Vendndodhjet e serverëve në Kaliforni

 • Los Angeles: 10 vende të serverëve dhe 56 adresa IP
 • San Jose: 9 vende të serverëve dhe 49 adresa IP

HMA është e njohur mirë për këtë rrjeti më i madh i serverëve nga të gjithë ofruesit e VPN që rishikojmë dhe rekomandojmë. Ajo ofron më shumë sesa 350 lokacione serverash në të gjithë botën me 19 në Kaliforni.

Përdoruesit i duan programet intuitive të ndër-platformës që ju lejojnë juve merrni kontrollin mbi lidhjen tuaj. Ata ofrojnë tre mënyra të ndryshme për nevoja të ndryshme. Mënyra e vendndodhjes ju lejon juve shënoni vendndodhjen e saktë të adresës suaj të re IP. Mënyra e menjëhershme do të lidheni me serverin më të shpejtë për lidhjen tuaj, dhe Mënyra e Lirisë do t’ju lidhë me vendi më i afërt me lirinë e fjalës. Për t’u lidhur me Kaliforninë, thjesht filloni aplikacionin, zgjidhni Mënyrën e Vendndodhjes dhe zgjidhni “California” nga lista për t’u lidhur. Ti mundesh ndërroni vendndodhjet dhe adresat IP sa herë dëshironi.

HMA nuk mban disa shkrime por politika e privatësisë është shumë transparente. Emri juaj, koha e lidhjes dhe kohëzgjatja e lidhjes do të regjistroheni por asnjë detaj në lidhje me aktivitetin tuaj do të regjistrohet ose mbahet. Informacioni përdoret për të vazhduar permiresimi i sherbimit. Nëse jeni të interesuar mund të provoni HMA me besimin e një politike 30-ditore të garantimit të parave.

Merrni Surfshark Tani!

5. IPVanish VPN

Pajisjet ipVanish

Serverat në Kaliforni:

 • Los Angeles – 57 serverë
 • San Jose – 20 serverë

IPVanish VPN është një ofrues me shumë pëlqime. Ajo shënon të gjitha ato që duhet të jenë si siguri e përparuar, shpejtësi të lartë dhe një rrjet i madh serverash. Ka serverë në më shumë se 60 vende në të gjithë botën dhe lejon përhapjen dhe aktivitetin e pakufizuar të P2P.

Ajo ofron ndërrimi i pakufizuar i serverit, dhe ju lehtë mund të lokalizoni dhe lidheni me një server kalifornian në aplikacion. Aplikimet janë në dispozicion për MAC, iOS, Android, Linux, Windows, Raspberry Pi, dhe më shumë. Një përdorues tipar i pëlqen vërtet eshte ajo një pajtim lejon lidhje të njëkohshme në 10 pajisje. Shtë ideal nëse përdorni shumë pajisje ose dëshironi një VPN për të gjithë familjen.

IPVanish ofron një Garanci 7-ditore e kthimit të parave. Nuk është për aq kohë sa disa VPN të tjera, por duhet të jetë e mjaftueshme për të provuar shërbimin për të parë nëse funksionon për ju.

Merr IPVanish VPN Tani!

përmbledhje

Nëse doni të lidheni me një server VPN në Kaliforni, ose keni nevojë për mbrojtje private premium ndërsa jeni në Kaliforni, VPN-të më lart ofrojnë shërbimin më të mirë. Për performancën më të mirë, shikoni për një rrjet të madh serverësh dhe aplikacione që janë të dizajnuara për fleksibilitet dhe intimitet.

Ende nuk jam i sigurt se cilin të zgjedhësh? Ne rekomandojmë ExpressVPN për California. Mund ta provoni me qetësinë e një garancie 30-ditore, pa pyetje, për kthimin e parave.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me