5 VPN-të më të mira për Gjermaninë – Për siguri, transmetim dhe shpejtësi në vitin 2020

Jeni lodhur geoblocks që kufizojnë qasjen tuaj në Netflix, Hulu, dhe madje edhe në YouTube në Gjermani? Apo jeni të shqetësuar për spiunazhin e ISP-së, ligjet kundër torrenteve, praktikat e ruajtjes së të dhënave dhe kërcënimet e tjera për privatësinë tuaj?

Edhe në një vend si Gjermania që vlerësohet shumë për lirinë e internetit, nëse doni qasje të sigurt, anonim dhe të pakufizuar në internet, ju duhet një VPN.

Nëse po vizitoni Gjermani ose jetoni atje përkohësisht, një VPN me cilësi të lartë është mjeti i përsosur për të hyrë në llogaritë tuaja bankare dhe faqet e internetit të preferuara në shtëpi. Dhe nëse jetoni në Gjermani, por udhëtoni jashtë vendit, mundeni përdorni VPN-në tuaj për të parë kanale televizive gjermane si ZDF dhe ARD.

Gjetja e një VPN mund të mbështeteni, megjithatë nuk është e lehtë. Ka qindra prej tyre në treg, dhe ato variojnë nga shërbimet e klasit botëror deri tek mashtrimet e drejta. Ne testojmë VPN vazhdimisht të gjejnë pikat e tyre të forta dhe të ekspozojnë dobësitë e tyre.

Nëse ju jeni në Gjermani dhe keni nevojë për qasje më të mirë në faqet dhe shërbimet në të gjithë botën, ose jashtë Gjermanisë dhe doni të arrini të gjitha përmbajtjet më të mira gjermane në internet, këto janë VPN me veçoritë dhe besueshmërinë që ju nevojiten.

Përmbledhje e VPN-ve më të mira për Gjermani

 1. Cyberghost
  CyberGhost bën përdorimin e një VPN të thjeshtë, me aplikacione të pasura dhe miqësore për përdoruesit që nuk bëjnë kompromise kur bëhet fjalë për privatësinë, sigurinë dhe lirinë në internet.
 2. NordVPN
  Një VPN gjithëpërfshirëse me një përzierje unike të sigurisë së përparuar, mbrojtjes së intimitetit dhe qasjes së lehtë ndaj përmbajtjes së bllokuar, NordVPN është një zgjedhje solide në çdo vend.
 3. ExpressVPN
  ExpressVPN jep shpejtësi të pamposhtshme të lidhjes për transmetim dhe përrua, së bashku me standardet e ngushta të sigurisë dhe aplikacionet për përdorim të lehtë për të gjitha platformat.
 4. PrivateVPN
  Një VPN e vogël por shumë e efektshme, PrivateVPN ofron të gjitha tiparet që ju ka të ngjarë të keni nevojë me çmime tërheqëse.
 5. IPVanish
  IPVanish është një zgjedhje e shkëlqyeshme për udhëtarët gjermanë të dashur për vegël, që ofrojnë qasje të shpejtë në Netflix dhe kanalet gjermane të transmetimit në deri në 10 pajisje menjëherë.

Pse keni nevojë për një VPN të mirë për Gjermaninë

Sfidat kryesore me të cilat përballen përdoruesit gjermanë të internetit janë kërcënimet e intimitetit, kufizimet e hyrjes dhe kufizimet e përroit. Ja një vështrim se si VPN e duhur mund t’i zgjidhë të gjitha këto probleme.

Shqetësimet mbi privatësinë

Meqenëse Gjermania u bë pjesë e aleancës për ndarjen e inteligjencës 14-Eyes, ka qenë praktikë standarde për ISP-të gjermane të mbajnë metadatat tuaja deri në 10 javë. Ligjet për ruajtjen e të dhënave kërkojnë që ISP-të t’i kthejnë këto të dhëna tek autoritetet qeveritare sipas kërkesës.

Ashtu si NSA që spiunon qytetarët amerikanë, gjermanin Bundesnachrichtendienst (BND) monitoron veprimtarinë e internetit brenda vendit. Kjo mbikëqyrje u rrit pas një numri sulmesh të fundit terroriste.

Dhe edhe nëse qeveria nuk vjen pas të dhënave tuaja, motorët e kërkimit, faqet e internetit dhe ofruesi i shërbimit tuaj të internetit (ISP) do të.

BE-ja është e re Rregullorja e përgjithshme për mbrojtjen e të dhënave (GDPR) synon të parandalojë ISP-të dhe palët e treta të mbledhin të dhënat tuaja pa lejen tuaj. Fatkeqësisht, ligji ka zbrazësi që minatorët e të dhënave tashmë po i shfrytëzojnë.

Me pak fjalë, nëse përdorni internetin në Gjermani, keni arsye të mirë për t’u shqetësuar për privatësinë. A solid VPN ju mban të sigurt dhe anonim duke ndryshuar adresën tuaj IP dhe duke koduar plotësisht të dhënat tuaja.

Politikat anti-torrente

Anonimati i plotë është kritik nëse përdorni site përrua në Gjermani. Torrentizimi në vetvete është i ligjshëm në vend, por ligjet kundër ndarjes së materialit të mbrojtur nga të drejtat e autorit janë të rrepta dhe dënimet mund të jenë të rënda. Ne nuk e mbështesim shkarkimin e paligjshëm, por ne e mbështesin lirinë e internetit.

A i besueshëm përrua VPN që mbështet aktivitetet e P2P dhe garanton anonimitetin tuaj me një politikë të rreptë të mos-prerjeve është thelbësore për përrua të sigurta. VPN gjithashtu do t’ju ndihmojë të mbroni ju nga viruset dhe malware të tjerë që përdoruesit me qëllim të keq lëshojnë në rrjetet P2P.

Gjeo-kufizimet për përmbajtjen e transmetimit

Nëse keni provuar të përdorni përmbajtjen e transmetimit në Gjermani, ju e dini rreth geoblocks që ju pengojnë të arrini Netflix në SHBA dhe iPlayer të BBC-së. I njëjti problem shfaqet nëse përpiqeni të shikoni TV gjerman ndërsa jeni duke udhëtuar jashtë vendit.

gjithashtu, qasja në YouTube aktualisht është shumë e kufizuar në Gjermani, për shkak të një ndryshimi midis uebfaqes dhe organizatës gjermane të të drejtave të performancës GEMA.

Lajmi i mirë është se përveç mbrojtjes së intimitetit tuaj, VPN me cilësi të lartë për Gjermaninë ju japin qasje të pakufizuar në përmbajtjen tuaj të preferuar nga e gjithë bota. Ata përdorin metoda të përparuara të bllokimit të serverëve për të kaluar jo vetëm geoblocks, por edhe përpjekjet nga faqet streaming për të bllokuar përdorimin e VPN.

Siguria e pajisjes në rrjetet e përbashkëta

Më në fund, nëse përdorni wi-fi në Gjermani, siguria e rrjetit duhet të jetë një përparësi kryesore. Përveç parandalimit të vjeljes së të dhënave, kriptimi VPN siguron lidhjen tuaj ju mbrojnë nga hakerat dhe rrëmbyesit e pajisjeve të cilët përfitojnë nga siguria e dobët e rrjeteve të përbashkëta.

Whatfarë duhet të kërkoni në një VPN për Gjermani

1. Politika e verifikuar e mos-prerjeve. Një VPN e mirë nuk i ruan të dhënat tuaja personale ose ndonjë regjistrim të aktivitetit tuaj në internet. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse përroni.

2. Kriptimi i Topnotch. Kriptimi i shkallës ushtarake, AES 256-bit është i domosdoshëm. VPN-të më të mira e forcojnë këtë kriptim me veçori si Double VPN dhe Qepë mbi VPN, së bashku me protokolle të forta tunelimi (p.sh. OpenVPN, IKEv2). Askush, madje as ISP-ja juaj ose përdoruesit e tjerë të një rrjeti të përbashkët wi-fi, nuk do të jenë në gjendje të shohin se çfarë jeni duke bërë në internet.

3. Serverat në Gjermani. Për të hyrë në rrjetet televizive gjermane dhe faqet e internetit nga jashtë, do t’ju duhet një VPN me të paktën një server gjerman.

4. Serverat në vendet e tjera. Për të përdorur faqet e internetit të kufizuara me gjeo, ju nevojiten serverë në secilin vend bazë të uebfaqes. Për shembull, do të doni serverët e SH.B.A.-së për Netflix dhe Hulu, dhe serverë në Mbretërinë e Bashkuar për BBC.

Nëse po udhëtoni për në Gjermani, duhet të siguroheni që VPN juaj të ketë serverë në vendin tuaj. Kjo është thelbësore nëse doni të përdorni lehtësisht përmbajtjen tuaj të preferuar në shtëpi, së bashku me llogaritë tuaja bankare dhe shërbimet e pagimit të faturave.

5. Mbështetje P2P dhe shpejtësi të lartë lidhjeje. Serverat e shpejtë janë thelbësorë për transmetim, lojëra ose përrua. Për torrent, sigurohuni që ofruesi juaj VPN mbështet aktivitetet e P2P dhe ndërmerr hapa shtesë për të mbrojtur anonimitetin tuaj.

6. Karakteristikat e përparuara të sigurisë. Për siguri të plotë, shikoni për karakteristika si një ndërprerës vrasës, sulm anti-DDoS dhe mbrojtje nga rrjedhja DNS / IPv6. Nëse keni nevojë për të hyrë në shërbimet lokale ose pajisjet direkt përmes IP tuaj normal, një veçori tunelimi me ndarje shton shumë vlerë duke ju lejuar të bëni ato lidhje pa fikur VPN.

Shumë shërbime të paguara VPN kanë disa nga këto aftësi, por vetëm më të mirat ju japin gjithçka që ju nevojitet për qasje në internet të pakufizuar, plotësisht private në Gjermani.

VPN-të më të mira për Gjermaninë

Këta pesë ofrues u dalluan kur vendosëm VPN për Gjermaninë në provë. Ja pse.

1. CyberGhost

pajisje të shumëfishta cyberghost

A jeni i ri për VPN ose me një buxhet të ngushtë, por ende dëshironi një shërbim të pasur me VPN të cilit mund t’i besoni? Nëse po, shikoni CyberGhost.

Ky VPN me bazë në Rumani është shumë i njohur për të thjeshtësi, performancë të besueshme, lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme, dhe shumëllojshmëri të veçorive të përparuara.

CyberGhost ndjek një politikë të rreptë mos-prerëse, kështu do të mbroheni mirë nga mbikëqyrja dhe ndjekja të veprimtarisë suaj përrua. VPN gjithashtu ofron kriptim të avancuar dhe masa shtesë sigurie si një ndërprerës vrasës dhe mbrojtje nga rrjedhja e DNS.

Ajo që e ndan CyberGhost nga VPN-të e tjera është aplikacioni i tij i gjallë, tërheqës dhe shumë intuitiv i klientit për të gjitha pajisjet. Mënyrat e personalizuara për shfletim, përrua dhe shfletim anonim janë në dispozicion me një klik të vetëm ose me prekje.

CyberGhost ofron një rrjet të madh me 3000 servera në rreth 60 vende, përfshirë mbi 400 serverë në Gjermani, kështu që do të keni nuk ka problem të shijosh TV gjerman dhe shërbime kudo ku shkoni. Ky ofrues gjithashtu mund të transmetojë me lehtësi Netflix amerikan, Amazon Prime, dhe shumë më tepër.

Për folësit vendas, faqja e tyre në internet gjithashtu ofron një Faqe gjermane.

Mbi të gjitha, P2P mbështetet dhe ju merrni 7 lidhje për llogari, me një gjatësi Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh.

CyberGhost mund të zhbllokojë:

 • Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për: Netflix, iPlayer BBC, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dhe të tjerët.

Mbështet përrua:

 • Po; profili i dedikuar tregon vendet dhe numrin e përdoruesve.

CyberGhost punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux dhe Chrome.

Shikoni marrëveshjet CyberGhost

2. NordVPN

Përfitimet e NordVPN Infographic

Një preferuar i turmës, NordVPN është një VPN-të-bërë që siguron kriptimin e klasës-A, privatësinë e plotë dhe hyrje në vendet e kufizuara në Gjermani, SH.B.A., MB, dhe gjetkë me kosto të ulët.

NordVPN ka një rrjet masiv të 5,000+ serverë në 62 vende, me 291 serverë vetëm në Gjermani. Me një politikë të prerjeve zero, enkriptim të shkallës ushtarake, Double VPN, një ndërprerës vrasjeje dhe mbrojtje të rrjedhjeve, është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse doni të qëndroni nën radarin e 14 syve.

P2P është mbështetur në serverë të veçantë, dhe ka të tjerë serverë të shpejtë të optimizuar për transmetim pa kufij të brezit. Ju mund të përdorni NordVPN në 6 pajisje në të njëjtën kohë, dhe ai funksionon në të gjitha platformat kryesore, përfshirë ruterat.

Ky ofrues gjithashtu ofron një të caktuar Faqe gjermane për folësit amtare.

Provoni për të 7 ditë falas ose pajtohuni pa rrezik me 30 ditë garanci për kthimin e parave.

NordVPN mund të zhbllokohet:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video dhe Sling TV.

Mbështet përrua:

 • Po, serverë specialiteti P2P të disponueshëm.

NordVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me ruterat.

Shikoni ofertat NordVPN

3. ExpressVPN

Përfitimet e ExpressVPN

Duke qenë Premium më i shpejtë VPN pa kompromentuar privatësinë ose siguria është një detyrë e vështirë. Shtë gjithashtu ajo që e bën ExpressVPN një nga VPN-të më të mira në botë.

Nga vendndodhja e tij në Ishujt e Virgjër Britanik që janë miqësorë për intimitetin, ExpressVPN mbron për lirinë e internetit në të gjithë botën, duke ofruar një politikë të dëshmuar për mos-logjikë për t’ju dhënë paqe mendore pa marrë parasysh atë që bëni në internet.

Me bandë të pakufizuar dhe 2,000+ serverë ultra të shpejtë në 90+ vende, përfshirë 4 serverë në Gjermani, ExpressVPN ju jep një përvojë e rrjedhshme HD e qetë, pa tampon. Rrjeti gjithashtu mbështet P2P në serverat e caktuar, një nga arsyet e shumta që përdoruesit e duan atë.

ExpressVPN përdor gjithashtu encryption të topnotch 256-bit dhe pajis të gjitha aplikacionet e tij miqësore me përdoruesit me një ndërprerësin e vrasjes, mbrojtjen e rrjedhjeve të DNS dhe tunelimin e ndarë. Ky VPN do t’ju ofrojë qasje në pothuajse çdo uebsajt të kufizuar në deri në 3 pajisje të ndryshme njëkohësisht.

Alsoshtë gjithashtu miqësor ndaj gjuhës, pasi ato ofrojnë të tyre faqe në gjermanisht, në lehtësinë e folësve vendas.

Edhe pse ExpressVPN është pak më e shtrenjtë se të tjerët në këtë listë, a 30 ditë garanci për kthimin e parave ju jep një shans të vendosni vetë nëse ia vlen çmimi i saj.

ExpressVPN mund të zhbllokojë:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dhe iPlayer të BBC.

Mbështet përrua:

 • Po, të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Ajo gjithashtu ofron një aplikacion për t’u përdorur me disa ruterë.

Shikoni ofertat ExpressVPN

4. PrivateVPN

pajisje privatevpn

Një tjetër opsion i përshtatshëm për buxhetin është PrivateVPN me bazë në Suedi. Shtë një rrjet i vogël dhe një shërbim disi i zhveshur në krahasim me VPN-të e tjera në këtë listë, por i tij fuqia dhe shpejtësia do t’ju mahnitin.

Me një rrjet të ngushtë me 100 servera në 56 vende, përfshirë 3 serverë në Gjermani, PrivateVPN është më se i aftë të hapë tërë botën e internetit për ju, përfshirë të gjitha shërbimet më të njohura të transmetimit.

Ju gjithashtu mund të jeni i sigurt se juaji identiteti dhe të dhënat mbrohen me një politikë pa prerjet, encryption AES 256-bit të shkallës ushtarake, mbështetje shumë protokollare, mbrojtje rrjedhje IPv6 dhe vrasin çelsat e integruar në aplikacione për të gjitha pajisjet kryesore.

me Mbështetje P2P dhe pa kufij shpejtësie ose gjerësi bande, mund të shkarkoni torrentë dhe të transmetoni video aq sa dëshironi. Ju gjithashtu mund të ekzekutoni VPN në deri në 6 pajisje në të njëjtën kohë. Për folësit amtare të gjermanishtes, faqja e tyre ofrohet edhe në gjermanisht.

Lexoni dëshmitë tona të përdoruesit të vërtetë për të mësuar më shumë rreth kësaj çudie të vogël, ose provojeni vetë duke përdorur 30 ditë garanci për kthimin e parave.

PrivateVPN mund të zhbllokojë:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video dhe iPlayer i BBC.

Mbështet përrua:

 • Po, të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P; lista e serverëve të optimizuar P2P të disponueshëm përmes aplikacionit.

PrivateVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android dhe iOS.

Shikoni marrëveshjet privateVPN

5. IPVanish

Pajisjet ipVanish

me 10 lidhje për llogari dhe aplikacione për t’u përdorur lehtë, IPVanish me bazë në SHBA është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse doni të ndani VPN tuaj me familjen dhe miqtë tuaj.

Rrjeti IPVanish është i siguruar me encryption të fortë AES 256-bit, dhe ju mundeni zgjidhni nga protokolet e shumta, përfshirë OpenVPN, IKEv2 dhe L2TP. aplikacionet përfshijnë gjithashtu një ndërprerës vrasës për të mbrojtur të dhënat tuaja nëse lidhja juaj VPN ndonjëherë bie.

Me një rrjet prej 1000+ serverësh në 60+ vende, përfshirë 57 serverë në Gjermani, IPVanish është i pajisur mirë për t’ju marrë pothuajse kudo që dëshironi të shkoni në internet. Nuk do keni telashe hyrja në shërbime të kufizuara në Gjermani, së bashku me Netflix dhe YouTube të SHBA.

Ekzistojnë dy të meta të IPVanish që duhet të përmendim, megjithatë. Së pari, nuk është 100% i besueshëm për qasje në Hulu, Amazon Prime ose iPlayer të BBC-së. Së dyti, ofruesi ka mbajtur disa shkrime të të dhënave në të kaluarën. Pronësia e re pretendon se tashmë ekziston një politikë e rreptë e mos-logave.

P2P i Pafund me përrua anonime është një tjetër plus, siç është edhe mbështetja e përgjegjshme e bisedës 24/7. Shikoni se çfarë duhet të thonë përdoruesit në lidhje me IPVanish, ose merrni atë për një rrotullim duke përdorur Garanci 7-ditore e kthimit të parave.

IPVanish mund të zhbllokojë:

 •  Netflix, iPlayer i BBC.

Mbështet përrua:

 • po.

IPVanish punon në këto pajisje: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, Routers.

Shikoni marrëveshjet IPVanish

përmbledhje

Gjatë dekadave që nga Lufta e Dytë Botërore, Gjermania e ka rikrijuar veten për t’u bërë një tokë lirie dhe angazhimi për të mirën më të madhe. Sidoqoftë, përdoruesit e internetit në Gjermani përballen shumë kërcënime për privatësinë dhe kufizime të qasjes.

Nga Alpet e Bavarisë deri në Detin e Veriut, këto VPN do të mbrojnë çdo herë që shkoni në internet, ndërsa zhbllokoni përmbajtjen e kufizuar nga e gjithë bota. Dhe nëse i dorëzoheni endacakëve tuaj dhe udhëtoni jashtë Gjermanisë, ata do t’ju mbajnë të lidhur me faqet dhe shfaqjet tuaja të preferuara gjermane.

Në vpnMentor, ne nuk provojmë vetëm VPN-të, kërkojmë gjithashtu çdo cep të internetit, në mënyrë që të merrni marrëveshjet më të nxehta të VPN. Sshtë vetëm një pjesë tjetër e misionit tonë për të vendosur të gjithë rrjetin botëror në majë të gishtave të të gjithëve.

Filloni gjyqin tuaj falas NordVPN TANI!

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

 • Si të merrni një adresë IP gjermane nga kudo tjetër
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me