5 VPN më të shpejtë në janar 2020 – Vetëm ata që kaluan Testet e Shpejtësisë tonë


Sa site të shitësve VPN keni qenë në kërkim dhe keni parë pretendimin: “shpejtësia më e shpejtë e çdo shitësi”? Bëj shumë bast.

por si e dini cili shërbim është në të vërtetë më i shpejtë në treg?

Shitësit mund të thonë se janë shumë të shpejtë, por ka vetëm një pjesë e vogël që vërtet plotësojnë pretendimet e tyre. Dhe ndërsa disa mund të jenë të shpejta në fillim, është vetëm kur filloni aktivitete intensive me shpejtësi si lojrat dhe transmetimi që shihni performancën e vërtetë të një VPN.

unë vendosni VPN-të më të mira përmes testeve të gjera për të zbuluar se cilët ofrues ofrojnë shpejtësinë më të lartë, dhe cilat VPN duhet të shmangni. Nga të gjitha VPN-të që kam testuar (dhe kam testuar shumë), vetëm pesë dolën në krye.

Lexoni më tej për të zbuluar nëse po merrni shpejtësinë dhe vlerën më të mirë nga VPN-ja juaj, plus ato tipare të tjera emocionuese që ofron secili shitës ose nëse është koha për të ndryshuar ofruesit.

Fituesit e Testit të Shpejtësisë së VPN

 1. NordVPN: Fituesi i qartë. NordVPN ka shpejtësinë më të shpejtë në treg, duke rritur shpejtësinë time me 25%.
 2. ExpressVPN: ExpressVPN është një sekondë afër, gjithashtu rrit shpejtësinë time, të besueshme për transmetim super të shpejtë, shfletim dhe lojëra.
 3. Mburoja e pikave të nxehta: Vetëm pak më e ngadaltë se ExpressVPN dhe NordVPN, Hotspot Shield zooms së bashku për transmetimin, shkarkimin dhe shfletimin.
 4. Surfshark: Surfshark është i përkushtuar për shërbimin dhe shpejtësinë, dhe vërtet u tregua gjatë provave tona.
 5. Cyberghost: Edhe pse është e fundit në listën tonë, CyberGhost nuk zhgënjen. Incredshtë tepër e shpejtë dhe një ndeshje perfekte për nevojat tuaja të përditshme.

Humbësit

 1. Qasje në Internet private
 2. PureVPN
 3. ProtonVPN

Pse Shpejtësia është një çështje për VPN-të?

Përdorimi i një VPN përmirëson sigurinë tuaj në internet, por koha që duhet për të kriptuar të dhënat tuaja mund të ndikojë në shpejtësinë tuaj të internetit, veçanërisht nëse planifikoni të lidheni me një server në anën tjetër të globite.

Nëse përdorni një VPN cilësore, nuk duhet të vini re ndonjë ndryshim, pa marrë parasysh nëse kërkoni dhe dërgoni email, ose transmetoni dhe luani lojëra. Por jo çdo ofrues mund të garantojë shpejtësi të shpejtë.

Ndonjëherë bie në kompromis për sigurinë mbi shpejtësinë, gjë që shkakton prapambetje, buffering dhe përvojë zhgënjyese të gjithanshme. Dhe askush nuk i pëlqen të bëjë kompromis, apo jo? Epo, me një VPN cilësore, nuk është e nevojshme.

Cilët faktorë ndikojnë në shpejtësinë e internetit?

Vendndodhja e serverit: Sa më larg të dhënat tuaja duhet të udhëtojnë në server, aq më e ngadalshme do të jetë lidhja juaj. Nëse serveri juaj VPN është në anën tjetër të botës, lidhja juaj do të jetë më e ngadaltë. Kjo është arsyeja pse unë rekomandoj të zgjidhni një server në vendin tuaj nëse nuk përdorni VPN tuaj për të anashkaluar geoblocks dhe censurimin.

Shpejtësia e linjës suaj: Shpejtësia e lidhjes, ose shpejtësia e linjës, e vendosur nga ISP juaj ndikon në lidhjen tuaj VPN.

Shumica e lidhjeve mund të trajtojnë 10Mbps-1 GBps, kështu që nëse po përdorni internet me shpejtësi të lartë, kjo nuk do t’ju ngadalësojë. Por nëse përdorni dial-up ose 3G, mund të keni disa çështje.

Shpejtësia juaj e linjës gjithashtu mund të ngadalësohet nga infrastruktura e dobët, gabimet në linjë, dhe plani juaj i internetit.

A mund të rritet një VPN Shpejtësia e Internetit?

Po dhe jo. Për shumicën e njerëzve, një VPN nuk do të përmirësojë shpejtësinë e lidhjes së tyre, duke supozuar se ata kanë një lidhje me cilësi të lartë, të qëndrueshme në shkëmb nga një ISP me reputacion. Sidoqoftë, gjithnjë e më shumë përdorues janë duke iu nënshtruar goditjes së bandës – madje pa qenë në dijeni të tij!

Shumë ISP formojnë ose gjerësinë e bandës, duke ngadalësuar llojet specifike të trafikut, si transmetimi i videove dhe shkarkimet e skedarëve të mëdhenj. Ose ata do të gjerësia e bandës në kohë të ngarkuara të ditës. Atëherë ata do të ofrojnë një pajtim për “korsi të shpejtë” ose Bandwidth i pakufizuar – nëse u paguani atyre një tarifë më të lartë. E bezdisshme, apo jo?

Kjo është ajo ku hyn VPN. Pasi të lidheni përmes një VPN të mirë, trafiku juaj është i koduar, kështu që ajo që po bëni është fshehur nga ISP-ja juaj. Nëse për shembull, ISP juaj ngadalëson trafikun e transmetimit të videove, por ju po transmetoni shfaqjen tuaj të preferuar përmes VPN tuaj, ISP-ja juaj nuk mund të zbulojë që jeni duke transmetuar dhe për këtë arsye nuk do t’ju ngadalësojë.

Si e Testova Vdo VPN

Testet tona të shpejtësisë përdorin tre kritere kryesore për të përcaktuar se cili shërbim është më i shpejtë:

 • Shpejtësia e shkarkimit na tregon se sa shpejt të dhënat udhëtojnë nga serveri në pajisjen tuaj. Kjo matet në megabits për sekondë (Mbps). Shumica e aktivitetit tuaj në internet përfshin shkarkim, kështu që sa më i lartë të jetë ky numër, aq më i shpejtë është lidhja juaj.
 • Shpejtësia e ngarkimit tregon se sa shpejt të dhënat udhëtojnë nga pajisja juaj te të tjerët. Ajo matet në Mbps dhe ndikon në gjëra të tilla si shkalla me të cilën do të ngarkojnë bashkëlidhjet e tua me postën elektronike dhe cilësia e thirrjeve të tua me video.
 • fishkëllimë e plumbit na tregon se sa shpejt merrni një përgjigje nga një faqe në internet pasi pajisja juaj dërgon një kërkesë. Ajo matet në milisekonda (ms). Sa më i ulët të jetë ky numër, aq më shpejtë është lidhja juaj.

Kam përdorur të njëjtin ISP dhe kompjuter për secilën nga provat e mia. Para se të provoja çdo VPN, e lidha atë me një server në SH.B.A. Për shkak të kësaj, të dhënat e mia duhej të udhëtonin gjatë gjithë rrugës nga Britania e Madhe në SH.B.A. nëse ti përdorni një server që është afër vendndodhjes tuaj fizike, mund të prisni që lidhja juaj të jetë edhe më e shpejtë. 

Kam matur shpejtësitë e lidhjes duke përdorur tre shërbime të ndryshme të testimit: speedtest.net, fast.com, dhe broadbandspeedchecker.co.uk.

Kam matur gjithashtu shpejtësinë e lidhjes sime para se të lidhem me një VPN. Kjo më dha një shpejtësi bazë për të krahasuar rezultatet e VPN-ve të mia me.

Shpejtësia e lidhjes sonë bazë para se të lidhet me një VPN.

Rezultatet

1. NordVPN

NordVPN është një nga VPN më të besueshme në dispozicion, dhe është kampioni im i testit të shpejtësisë! 

i saj shpejtësia e shkarkimit ishte 92.4 Mbps, që është një Rritje 25% në shpejtësinë time të përgjithshme. Në fakt, shpejtësitë janë aq të mira, është e vështirë të besosh se isha i lidhur edhe me një VPN fare.

Të dhënat e mia duhej të udhëtonin nëpër botë nga Britania e Madhe në serverin e saj në SH.B.A. Me këtë në mendje, NordVPN është 92.4 Mbps shpejtësia e shkarkimit ishte e jashtëzakonshme.

Derisa ping e saj ishte pak i lartë, rezultatet janë të shkëlqyera. është 92.4 Mbps shpejtësia e ngarkimit ishte i aftë për pothuajse gjithçka, nga bisedat me video deri tek dërgimi i shkarkimeve të mëdha.

Rritjet e shpejtësisë së NordVPN janë mjaft të reja, dhe Unë i kam provuar ato rregullisht për t’u siguruar që shpejtësia e pikut të mbetet e qëndrueshme. Aktgjykimi? Shpejtësitë e NordVPN kanë zyrtarisht trokiti ExpressVPN në vendin e parë. Shpejtësitë janë gjithashtu të jashtëzakonshme dhe të qëndrueshme gjithashtu.

Merrni Shpejtësitë më të Shpejta Me NordVPN!

Whatfarë është kaq e shkëlqyeshme për NordVPN?

Unë rekomandoj NordVPN nëse po kërkoni një VPN e shpejtë dhe e besueshme për transmetim, përrua dhe shfletim. Me mbi 5,000 serverë në 50+ vende, është një zgjedhje e shkëlqyer për të anashkaluar geoblocks.

A po doni të transmetoni Netflix? Ose mbase iPlayer i BBC-së, Hulu, HBO GO… lista është e pafund. Me NordVPN, ju keni qasje në çdo sit që ju nevojitet.

NordVPN ka aplikacione miqësore për përdoruesit për pajisjet më të njohura, me një Karakteristikë e shpejtë e lidhjes për t’ju gjetur serverin më të mirë. Kjo ju garanton shpejtësinë më të shpejtë të mundshme në klikimin e një butoni të vetëm.

Ajo gjithashtu ka siguri të nivelit të lartë, duke përfshirë Kriptimi 256-bitësh AES, një politikë e rreptë pa log dhe një ndërprerës automatik vrasës.

Ka një ndërtuar në reklamues, CyberSec, e cila mbyll popupat e bezdisshme dhe ndalon keqdashjet që infektojnë pajisjen tuaj. Ju mund të lexoni më shumë rreth kësaj veçorie, dhe gjithçka tjetër që duhet të ofrojë NordVPN, në rishikimi ynë i hollësishëm.

Dëshironi shpejtësi të shpejtë në të gjitha pajisjet tuaja? NordVPN ofron deri në gjashtë lidhje të njëkohshme.

Ajo ka një 30 ditë garanci për kthimin e parave kështu që mund ta provoni pa rrezik. Ne gjithashtu kemi një zbritje ekskluzive ju mund të përdorni për të ulur koston e pajtimit tuaj.

Karakteristikat kryesore të NordVPN

 • 5000 server + në 50+ vende
 • Shpejtësia më e shpejtë e çdo shitësi
 • Mbështet përrua
 • Gjashtë lidhje të njëkohshme
 • Kriptimi i shkallës ushtarake
 • Politika zero-prerëse
 • Punon me: Netflix, iPlayer të BBC, SHOWTIME, HBO, Amazon Prime Video, Sling TV
 • Kombinohet me: Windows, Android, iOS, macOS, Android TV, Linux, shfletuesit

Provoni NordVPN Sot!

2. ExpressVPN

ExpressVPN është kandidati im i ngritur. Shpejtësia e saj e shkarkimit ishte 77.4 Mbps, e cila edhe pse nuk është aq e shpejtë sa NordVPN, është akoma një rezultat i jashtëzakonshëm.

Megjithëse prisja të shihja ndonjë humbje të shpejtësisë për shkak të distancës së të dhënave të mia për të udhëtuar, ExpressVPN në të vërtetë rriti shpejtësinë e lidhjes time me 6%.

Shpejtësia e saj e ngarkimit është gjithashtu e jashtëzakonshme. Mund të ngarkoja me lehtësi bashkëngjitje të mëdha emaili dhe madje edhe video në YouTube. Ajo madje përmirësoi cilësinë e thirrjeve të mia video në Skype.

Merr shpejtësi të shpejta rrufeje me ExpressVPN!

Whatfarë është kaq e shkëlqyeshme për ExpressVPN?

Nëse planifikoni të shikoni transmetime të drejtpërdrejta të videos ose shkarkoni torrentë, kjo do të ishte një zgjedhje e lartë. Përveç shpejtësive të saj të mahnitshme, ajo ka një rrjet mbresëlënës global të mbi 3000 servera në 90+ vende. Mund të përdorni cilindo nga serverët e ExpressVPN për të përuruar ose transmetuar përmbajtje të bllokuar.

Nëse doni të provoni shpejtësitë e ExpressVPN për veten tuaj, përdorni provë e integruar e shpejtësisë në aplikacion.

A nuk ju pëlqen ideja për të kriptuar të gjitha aplikacionet tuaja? Epo, ExpressVPN ju jep fleksibilitet të shtuar, kështu që nuk do të keni nevojë. Ajo ka një veçori tunele ndarëse, kështu që ju mund të zgjidhni që aplikacionet që përdorni të koduara përmes VPN dhe të cilën e përdorni me adresën tuaj IP lokale.

Kjo lejon deri pesë lidhje të njëkohshme me aplikacione për të gjitha pajisjet e njohura.

Tani mbi sigurinë. ExpressVPN ofron protokolet e shumta të sigurisë së bashku me kriptimin 256-bit. Ajo gjithashtu ka një të rreptë politika e prerjeve zero dhe ndërprerës automatik vrasës.

i interesuar? Shikoni vlerësimin tonë për ExpressVPN për të mësuar më shumë.

ExpressVPN ka një garanci 30-ditore të kthimit të parave për ju provoni tiparet e saj premium pa rrezik. Sigurisht, ne kemi një kupon që mund të përdorni për të kursyer edhe më shumë para me pajtimin tuaj.

Karakteristikat kryesore të ExpressVPN

 • 3,000+ servera në mbi 90 vende
 • Shpejtësia e rrufeve
 • Pesë lidhje të njëkohshme
 • Tipar i ndarjes së tunelit
 • Kriptimi AES me 256-bit dhe ndërprerës automatik vrasës
 • Punon me: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Sling TV, DAZN, iPlayer BBC, HBO
 • Kombinohet me: macOS, iOS, Android, Windows, ruter, Chrome, Firefox

Provoni ExpressVPN sot!

3. Mburoja e pikave të nxehta

Ulur në një të ngurta # 3 me një Shpejtësia e shkarkimit 66.5 Mbps është i preferuari i përdoruesit, Hotspot Shield. Shpejtësia ime vetëm ulur me 7%, gjë që mezi vërehej.

Edhe pse nuk ishte ndeshje për ExpressVPN ose NordVPN, unë prapë më bëri përshtypje nga saj shpejtësia e shpejtë e lidhjes.

Edhe më mbresëlënëse është Shpejtësia e ngarkimit 74.2 Mbps, e cila ishte e aftë për gjithçka që duhej të bëja – ngarkimi i bashkëngjitjeve të mëdha të postës elektronike, thirrjet e gjata me video dhe ngarkimi i videove të gjata në YouTube. im shpejtësia e ngarkimit në të vërtetë u rrit me 45% – disa nga rezultatet më të mira që kam parë.

Merr shpejtësi të shpejta rrufe me mburojë të nxehtë!

Whatfarë është kaq e shkëlqyeshme për Mburojën e Hotspot?

Hotspot Shield ka një rrjet global i serverëve me shpejtësi të lartë, dhe e rekomandoj nëse po kërkoni anashkalojë geoblocks dhe censurimin.

Ajo ka mbi 3,200 servera në 70+ vende anembanë globit, përfshirë Britaninë e Madhe, SHBA, Kanada dhe Hollandë, për të përmendur disa.

Ajo ka serverë të optimizuar për iPlayer BBC, Netflix, dhe më shumë, duke e bërë atë ideal për transmetim.

Nëse jeni si unë, çdo gjë me të pakufizuar pranë saj tingëllon shkëlqyeshëm. Dhe Hotspot Shield ofron të dhëna dhe bandë të pakufizuar kështu që nuk ka kufizime në shpejtësinë ose sa mund të shikoni, luani ose përroni.

Hotspot Shield lejon deri pesë lidhje të njëkohshme, të gjitha sigurohen me të Kriptimi 256-bit i AES, mbrojtja nga malware dhe një politikë e rreptë e mos-logs.

Dëshironi të zbuloni më shumë? Shikoni rishikimin tonë të hollësishëm të Hotspot Shield.

Nëse dëshironi ta provoni veten pa rrezik, përfitoni nga Hotspot Shield Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh (do të luftoni për të gjetur një më bujar diku tjetër). Mos harroni të përdorni kuponin tonë për një zbritje në pajtimin tuaj.

Karakteristikat kryesore të Shield Hotspot Shield

 • 3,200+ servera në mbi 70 vende
 • Shpejtësi flakëruese
 • Serverët e optimizuar për transmetim
 • Pesë lidhje të njëkohshme
 • Kriptimi dhe mbrojtja nga malware 256-bit
 • Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh
 • Punon me: Netflix, iPlayer të BBC, HBO GO, HBO Tani, DAZN, YouTube, Hulu
 • Kombinohet me: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Chromebook, Firefox

Provoni mburojën e nxehtë sot!

4. Surfshark

Surfshark mund të mos jetë aq i njohur sa konkurrentë me emër të mëdhenj si NordVPN, por nuk do ta lejojë këtë ta mbajë mbrapa. Shpejtësia ime e shkarkimit qëndroi në një 51.3 Mbps të qëndrueshme. Edhe pse a 32% ulje nga shpejtësia ime bazë, unë akoma mund të shfletoja dhe rrjedhë shpejt dhe pa probleme.

Ping-u i saj ishte në të vërtetë më i ulët se ExpressVPN dhe NordVPN, kështu që faqet e internetit që vizitova reaguan pak më shpejt kur i hapa.

i saj shpejtësia e ngarkimit arriti në 24.8 Mbps. Kjo është e shkëlqyeshme për ngarkimi i fotove dhe bashkëngjitje të vogla të postës elektronike. Por vura re një ngadalësim kur u përpoqëm të bashkëngjisnim video dhe skedarë më të mëdhenj, megjithëse nuk ishte shumë i ndryshëm nga shpejtësia ime bazë.

Merr shpejtësi të shpejta rrufeje me sipërfaqe!

Whatfarë është kaq e shkëlqyeshme për Surfshark?

Surfshark

Unë rekomandoj Surfshark nëse jeni duke kërkuar për një buxheti-miqësore alternative për shfletim dhe transmetim. Kjo lejon lidhje të pakufizuara të njëkohshme, kështu që ju mund të mbroni çdo pajisje në familjen tuaj.

Surfshark ka një rrjet global të përhapur të gjerë 1.000 servera në 61+ vende.

Keni nevojë për një VPN për përrua? Të gjithë serverët e Surfhshark lejojnë ndarjen e P2P, kështu që shkarkoni sa më shumë që dëshironi. ka të dhëna të pakufizuara gjithashtu, kështu që nuk ka kufizime.

Surfshark ka një tipar tunelizimi i ndarë, kështu që ju keni më shumë fleksibilitet në lidhje me atë që bën dhe nuk e përdorni VPN. Po ashtu ka një veçori bllokuese reklamimi CleanWeb për të mbrojtur pajisjen tuaj nga viruset e mundshme dhe natyrisht, të bllokoni çdo reklama të bezdisshme.

Surfshark ka encryption fund të lartë, një politikë e prerjeve zero, dhe mbrojtje rrjedhje DNS dhe IP për intimitetin dhe sigurinë maksimale. Shtë një ndërprerës automatik vrasës, shumë.

Provojeni pa rrezik nga Surfshark 30 ditë garanci për kthimin e parave, dhe përdorni kuponin tonë për të kursyer para kur regjistroheni.

Nëse doni të lexoni më shumë rreth paketave të pasura me funksione të Surfshark, shikoni rishikimin tonë të hollësishëm.

Karakteristikat kryesore të Surfshark

 • 1,040+ serverë në 61+ vende
 • Lidhje të pakufizuara të njëkohshme
 • Shpejtësi super të shpejtë
 • Mbrojtja e bllokimit të reklamave dhe malware
 • Kriptimi AES 256-bit
 • Ndarje tunele
 • Punon me: Netflix, Hulu, ESPN, Amazon Prime Video, iPlayer të BBC, SHOWTIME, DAZN
 • Kombinohet me: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, Fire TV, shfletues

Provoni Surfshark Sot!

5. Cyberghost

Edhe pse nuk është VPN më i shpejtë në listën time, CyberGhost është 25.7 Mbps shpejtësia e shkarkimit është më se e mjaftueshme për të transmetuar dhe shfletuar. Unë kam qenë në gjendje të shikoj shfaqjet e mia të preferuara televizive me cilësi HD, pa asnjë buffering ose prapambetje.

Unë gjithashtu rekomandoj CyberGhost për të aplikacione të pasura me funksion. është perfekt për fillestarët, dhe përdoruesit më të përparuar mund të përfitojnë nga ajo opsionet e personalizimit për t’i përshtatur nevojave të tyre.

Merr shpejtësi të shpejta rrufe me CyberGhost!

Whatfarë është kaq e shkëlqyeshme për CyberGhost?

Pajisjet CyberGhost

A jeni një e re VPN? Pavarësisht nëse jeni i ri në VPN ose jo, do ta vlerësoni thjeshtësinë e CyberGhost. Aplikacioni i tij është një nga më të lehtë për t’u përdorur dhe konfiguruar, dhe lidhja me një server është e drejtpërdrejtë.

CyberGhost ka një rrjet të gjerë me mbi 5,500 servera në 90 vende, kështu që ju mund të lidheni në të gjithë botën.

Krahas shpejtësive të tij mbresëlënëse të serverit, ai ka serverat e optimizuar për transmetim, me profile të dedikuara për Netflix, BBCiPlayer, Hulu, dhe shumë më tepër. Ne i vendosëm në provë serverat e optimizuar të CyberGhost dhe jemi të impresionuar. Shikoni rezultatet në rishikimi ynë gjithëpërfshirës.

Ajo ofron kriptimi i shkallës ushtarake, qasja në serverët NoSpy për më shumë siguri dhe një ndërprerës automatik vrasjeje. ka një politikë e prerjeve zero, gjithashtu, kështu që nuk ka nevojë të shqetësoheni për ndonjë të dhënë ose aktivitet që lihet pas.

Ti mundesh lidhen deri në shtatë pajisje njëkohësisht me një pajtim.

Dëshironi të regjistroheni? Provojeni pa rrezik me të Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh. Mos harroni të përdorni zbritjen tonë ekskluzive kur të regjistroheni, sepse kush nuk do një marrëveshje?

Karakteristikat kryesore të CyberGhost

 • 5,500 servera në 90 vende
 • Shpejtësi të shpejtë, të besueshme
 • Serverët e optimizuar për transmetim
 • Shtatë lidhje të njëkohshme
 • Kriptimi AES me 256-bit
 • Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh
 • Punon me: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, Comedy Central, ESPN, Eurosport
 • Kombinohet me: iOS, macOS, Android, Windows, Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV

Provoni CyberGhost Sot!

Humbësit

Fatkeqësisht, disa VPN dështuan testet e mia të shpejtësisë.

Kur lidhja juaj në internet është e ngadaltë, do të keni probleme me transmetimin, të tilla si buffering dhe cilësi të ulët të videos. Do të vini re gjithashtu që faqet e internetit marrin një kohë të gjatë për t’u ngarkuar dhe nëse luani lojëra në internet, lidhja juaj do të mbetet. Nëse shpejtësia juaj bie shumë e ulët, shfletuesi juaj do të përfundojë ndërsa është duke u përpjekur të ngarkojë faqet e internetit dhe nuk do të keni mundësi të përdorni internetin.

Gjatë provave të mia, tre VPN më të ngadalta ishin:

 • Qasje në Internet private: Qasja në Internet private është VPN më e ngadaltë që kam provuar. Transmetimi ishte gati i pamundur në 2.1 Mbps, dhe koha e tij e gjatë e ngarkimit e bëri atë zhgënjyese të shfletoni internetin dhe të dërgoni email.
 • PureVPN: PureVPN ishte mjaft e shpejtë për shfletimin e përditshëm, por 4.4 Mbps ishte shumë i ngadaltë për skedarët me streaming të lartë dhe shkarkim.
 • ProtonVPN: Edhe pse më e shpejtë se PureVPN, ProtonVPN ende mbetet prapa majës sime 5. Kur e provova me Netflix, unë kam qenë në gjendje vetëm të transmetoj në definicion të ulët dhe kam provuar shumë buffering.

Në përfundim

Bazuar në testet e mia, një gjë është e qartë: NordVPN është zyrtarisht VPN më i shpejtë në treg.

Një sasi e vogël e humbjes së shpejtësisë që mund të pritet kur lidheni me një VPN, por NordVPN në të vërtetë më rriti shpejtësinë e lidhjes. Siç bëri ExpressVPN, por nuk ishte ndeshje për shpejtësitë e jashtëzakonshme të NordVPN.

VPN-të janë mjete të fuqishme të sigurisë në internet, dhe shpejtësia nuk është gjithçka kur bëhet fjalë për të zgjedhur shërbimin më të mirë për ju. Ju mund të lexoni gjithçka që ju duhet të dini në tonë udhëzues gjithëpërfshirës i VPN.

Ekspertët tanë të kursyer nga buxheti kanë përpiluar një listë të marrëveshjet më të mira VPN dhe kuponat për t’ju kursyer para në shërbimin tuaj.

I uritur për argëtim? Mësoni si të bëni zhbllokoni Hulu nga kudo.

 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map